Star Academy iliti Operacija Trijumf

Da,
Vukasin je odlican,mislim da je onaj tip pevaca sto slusamo na Live Adisu,,i bez problema moze da parira ,,recimo ,,,Bob Geldofu,ili pevacu grupe,,,koji ne znam kako se zove ali,bas njihovu pesmu ce Vukasin pevati na sledecoj gali
Covek ima i ponasanje na sceni i glas i sve zivo
Sto je Ismeta rekla ,vi ste prava zvezda
ali
Mene nervira svaka umisljenost
Ja da imam to sto on ima, ne bih imala potrebe da govorim Sajku da nisu trebali da ga spasu,ili gluposti razne
,,,Stvarno,svaka umisljenost me nervira,ako si to sto jesi,i ako si siguran u to sto jesi,cemu onda po drugima,,,da ne kazem pljuvanje....

Ma Sonja ima pomalo tezak karakter, koliko mi se cini.( Nisam bas sigurna da bih je zelela za drugaricu).
slazem se sa tobom, ako bude nominovana ne verujem da ce se izvuci....

Malo vise tezak. Zajedljiva je. A rekla bih da je i jako zavidna i ljubomorna, mada se jos uvek vesto krije.
Za nominaciju se slazem.

Nazalost ljudi njih cene vise prema ponasanju nego prema pevanju ..kao da gledaju Velikog Brata ne OT.

Jedna rec. Srbija.

Ma Sonja ima pomalo tezak karakter, koliko mi se cini.( Nisam bas sigurna da bih je zelela za drugaricu).
slazem se sa tobom, ako bude nominovana ne verujem da ce se izvuci...
Nazalost ljudi njih cene vise prema ponasanju [/B]nego prema pevanju ..kao da gledaju Velikog Brata ne OT.

Trijumf je u osnovi voajerski program
princip biranja pobjednika je u sustini isti
ili je to neki lik koji se nikom ne zamjera
izbjegava konflikte
vlada sobom
odasilja signale decka iz susjedsva
ili je to neka riba zbog koje se wc misteriozno cisti
takve osobe su pogodne za kasnije eksploatisanje
takve stvari kupuju publiku
oproban recept
ne vjerujem da ce zakazati u Trijumfu

Trijumf je u osnovi voajerski program
princip biranja pobjednika je u sustini isti
ili je to neki lik koji se nikom ne zamjera
izbjegava konflikte
vlada sobom
odasilja signale decka iz susjedsva
ili je to neka riba zbog koje se wc misteriozno cisti
takve osobe su pogodne za kasnije eksploatisanje
takve stvari kupuju publiku
oproban recept
ne vjerujem da ce zakazati u Trijumfu

E, sad, kao da prepisujem, sto mrzim, ali ebiga.
U potpunosti se slazem.
Pobednik ce, nazalost, po tome biti odlucen, sasvim sigurno.
Jer, da su hteli drugacije da biraju, ne bi ih strpali u kucu i snimali ih 24/7.
Organizovali bi nesto drugacije.
Ovako...sve je to VB, varijacije na temu...

Istina.
Medjutim meni ne smeta sto njih snimaju.
Vise mi smeta materijal koji nama prikazuju. Stave u kucu 16 pevaca - 16 mladih kreativnih ljudi i onda nam pustaju njihove svadjice i ogovaranja.
Daju im toboze sat vremena dnevno da koriste muzicki studio.
Ako su vec muzicari nek im daju neogranicen pristup..ko zna koliko bi lepih numera, snimaka itd nastalo kada se okupi na jednom mestu toliko dece zeljno svirke i pesme.
Ja bih radije to geldala..
Naravno to sam samo ja...

Istina.
Medjutim meni ne smeta sto njih snimaju.
Vise mi smeta materijal koji nama prikazuju. Stave u kucu 16 pevaca - 16 mladih kreativnih ljudi i onda nam pustaju njihove svadjice i ogovaranja.
Daju im toboze sat vremena dnevno da koriste muzicki studio.
Ako su vec muzicari nek im daju neogranicen pristup..ko zna koliko bi lepih numera, snimaka itd nastalo kada se okupi na jednom mestu toliko dece zeljno svirke i pesme.
Ja bih radije to geldala..
Naravno to sam samo ja...

Gusi se svaki oblik kreativnosti
koji iniciraju takmicari
tako je koncipiran program
proizvodnja muzickih zvijezda:lol:

A ti si veliki dzentlmen:D

Ne treba ti visoko muzicko obrazovanje da shvatis da je Sonja izuzetan vokal.
Ali izgleda da neki ne vide dalje od necije ruznjikavosti i krupnoce...

Ne pazi, ovako zadnjih ovih nedelju i po dana... samo plače i puši cigarete... jednostavno ona pesma Colonie joj nije stajala... dobro to je sve do OT organizacije, ali mislim da je to mogla i bolje... pa već je 50 dana u kući... valjda je nešto naučila za tih 50 dana....

Pa ja je iskreno donekle razumem.
Mi isto se ponasamo kao da oni zive u raju i da im je ne znam kako super.
Da se razumemo, oni su sami izabrali da udju u tu kucu, znali su (valjda sta ih ceka),ali verujem da devojci nije lako.
Pritisak, nervoza, sutnuo je decko prakticno preko telefona....plus se vidi da je po prirodi pomalo labilna.
Ne zelim nekog da osudjujem ako nisam bila u njegovoj kozi.
Ja prva da sam tamo u kuci i da me me decko sutne napravila bih haos:D
Tesko je kada si zatvoren negde, zelis biti sam, zelis toplu rec od prijatelja, majke, oca a izlozen si kamerama non stop, nemas se gde sakriti...
Kazem opet - ona nije u zatvoru ,moze izaci kad hoce - ali verovatno je tesko u takvoj situaciji balansirati izmedju svog sna i emocija koje te sputavaju,

E sad, ja mogu razumeti da se ona tebi ne svidja kao osoba ( nisam ni ja odusevljena Sonjom toliko) ali ti si iz nekog licnog animoziteta prema njoj kao osobi umanjio jedan od njenih najvecih kvaliteta - njen glas.
Sonja je dobro otpevala i Koloniju. ( Kolonija jeste shit bend ali realno ona pevacica njihova ima snazan glas) - Sonja je plakala zato sto je verovatno nadrkana na sve zivo plus ne voli Koloniju jer kako je sama rekla - Ta pesma je za nju polunarodnjak i osecala je "gadjenje prema pesmi".
Mislim pogledaj kako je Nina otpevala Koloniju a kako je to uradila Sonja. Videces veliku razliku.
Smatram da je malo preterala sa tim placem i prenemaganjem ali to govori o njoj kao osobi - ne kao vokalisti.

Ali nema smisla reci kako devojka nema pojma sa pevanjem - kada ima, samo zato sto nas nervira.:)
Uostalom ja ne vidim bog zna kakav progres kod ikoga od njih :/

Profesor Pajević je rekao da Sonja ima nekvalitetan glas i da ona baš puno treba da radi na njemu. Meni se njena boja glasa jako jako dopada .... Mislim da ona može mnogo da postigne ..... S jedne strane mi je jako simpatična, sa druge mi se čini prepotentna .... neposlušna .... šta znam.

Ona je jedan od mojih favorita ... i sve ono čime us.er.e preko nedelje, na gali me nekako ''razgali'' ... daleko od toga da se može reći da ona nije dobar pevač i da nema kvaliteta ... ali još puno mora da radi na sebi ... kao i svi, uostalom.

Profesor Pajević je rekao da Sonja ima nekvalitetan glas i da ona baš puno treba da radi na njemu. Meni se njena boja glasa jako jako dopada .... Mislim da ona može mnogo da postigne ..... S jedne strane mi je jako simpatična, sa druge mi se čini prepotentna .... neposlušna .... šta znam.

Ona je jedan od mojih favorita ... i sve ono čime us.er.e preko nedelje, na gali me nekako ''razgali'' ... daleko od toga da se može reći da ona nije dobar pevač i da nema kvaliteta ... ali još puno mora da radi na sebi ... kao i svi, uostalom.

Pajevic je rekao da je ona unistila svoj glas cigaretama i da ima neke polipe na glasnim zicama - ne da ima nekvalitetan glas.
Ovo ostalo stoji sto si rekla.
Svi oni su veoma svojeglavi i nisu bas spremni na odricanje od svojih ustaljenih obicaja i navika.

Naprimer Danijel juce kada mu je prof. Milica rekla da bi trebao da pokusa da ubaci neke nove pokrete na sceni a ne da stalno ponavlja jedne te iste pa se on skoro posvadjao sa njom.

Upravo to .... istripovana je većina njih ... pa i Igor se pokačio sa Vukmirovičkom kada mu je ona rekla da ne skrnavi pesmu od Bitlsa, a on kaže ''vi ne razumete'' ... u je ....

Neće, neće da uče to stoji .....

I Sonja se pre neki dan raspravljala sa Pajevićem oko izvodjenja neke pesme ... on joj rekao da nešto uradi, a ona kao ''neću sad, uradiću kad naučim'' - pa kad ćeš sestro da naučiš, ako ne vežbaš.

I tako ..... vidi se da su klinčudija svi.

ps. pride sam ubedjena da je Pajević za Sonju rekao da ima nekvalitetan glas ... što verovatno podrazumeva ono što si rekla .... ali mislim da je bila baš ta reč.

Back