MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
pa, možda je to umislio s razlogom 
iskreno, meni je svejedno kog će da izbace, pošto su mi obojica favoriti

iskreno, meni je svejedno kog će da izbace, pošto su mi obojica favoriti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sonja ili Nina????
mala je šit...

Ma Sonja ima pomalo tezak karakter, koliko mi se cini.( Nisam bas sigurna da bih je zelela za drugaricu).
slazem se sa tobom, ako bude nominovana ne verujem da ce se izvuci....
Nazalost ljudi njih cene vise prema ponasanju nego prema pevanju ..kao da gledaju Velikog Brata ne OT.
Ma Sonja ima pomalo tezak karakter, koliko mi se cini.( Nisam bas sigurna da bih je zelela za drugaricu).
slazem se sa tobom, ako bude nominovana ne verujem da ce se izvuci...
Nazalost ljudi njih cene vise prema ponasanju [/B]nego prema pevanju ..kao da gledaju Velikog Brata ne OT.
Trijumf je u osnovi voajerski program
princip biranja pobjednika je u sustini isti
ili je to neki lik koji se nikom ne zamjera
izbjegava konflikte
vlada sobom
odasilja signale decka iz susjedsva
ili je to neka riba zbog koje se wc misteriozno cisti
takve osobe su pogodne za kasnije eksploatisanje
takve stvari kupuju publiku
oproban recept
ne vjerujem da ce zakazati u Trijumfu
Istina.
Medjutim meni ne smeta sto njih snimaju.
Vise mi smeta materijal koji nama prikazuju. Stave u kucu 16 pevaca - 16 mladih kreativnih ljudi i onda nam pustaju njihove svadjice i ogovaranja.
Daju im toboze sat vremena dnevno da koriste muzicki studio.
Ako su vec muzicari nek im daju neogranicen pristup..ko zna koliko bi lepih numera, snimaka itd nastalo kada se okupi na jednom mestu toliko dece zeljno svirke i pesme.
Ja bih radije to geldala..
Naravno to sam samo ja...

A ti si veliki dzentlmen
Ne treba ti visoko muzicko obrazovanje da shvatis da je Sonja izuzetan vokal.
Ali izgleda da neki ne vide dalje od necije ruznjikavosti i krupnoce...

Uostalom ja ne vidim bog zna kakav progres kod ikoga od njih :/
Profesor Pajević je rekao da Sonja ima nekvalitetan glas i da ona baš puno treba da radi na njemu. Meni se njena boja glasa jako jako dopada .... Mislim da ona može mnogo da postigne ..... S jedne strane mi je jako simpatična, sa druge mi se čini prepotentna .... neposlušna .... šta znam.
Ona je jedan od mojih favorita ... i sve ono čime us.er.e preko nedelje, na gali me nekako ''razgali'' ... daleko od toga da se može reći da ona nije dobar pevač i da nema kvaliteta ... ali još puno mora da radi na sebi ... kao i svi, uostalom.