- Poruka
- 77.813
lična stvar vereДемони се плаше свете воде. Неки демонизовани имају надљудску снагу.
Шизофренија је нешто друго, то је стање подељене личности (три или више личности). Те особе немају страх од светиње као демонизовани.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lična stvar vereДемони се плаше свете воде. Неки демонизовани имају надљудску снагу.
Шизофренија је нешто друго, то је стање подељене личности (три или више личности). Те особе немају страх од светиње као демонизовани.
Промакло ми је, ко је поменуо биполарне поремећаје ?Shizofrenija i bipolarni poremecaj nisu uvek povezani,cak retko idu zajedno. Dva totalno drugacija poremecaja licnosti.
ne razumem te, boriš se protiv vetrenjača. jednostavno ga ignoriši. biblija nije Istina nego jedan pravac pogleda na religioznost, mnoge đavoimanske priče imaš u njoj. ne možeš prenebregnuti činjenicu da 6 milijardi ljudi ne zanima šta piše u njoj, kao tebe što ne zanimaju vede, tipitaka, avesta itdMa, ja tebe odlicno razumem, hvala za info, ali, valjda razumes i ti mene isto: ja tebe ne napadam, vec trazim od tebe da mi se pridruzis u raskrinkavanju; trazio bih i od tog igumana isto... jer prodje zivot, i sam kazes 20-30 godina... i?
Шизофренија је нешто друго, то је стање подељене личности (три или више личности).
Ne znam ko je pomenuo?Промакло ми је, ко је поменуо биполарне поремећаје ?
Tako je ali mora svestenik da osvesta i ne smes ti da teras nego svestenik. Naravno nadljudsku snagu ali i covek kadaДемони се плаше свете воде. Неки демонизовани имају надљудску снагу.
Bez sveštenika ništa ne bi bilo moguće, daj što više sveštenika da nas uče...Tako je ali mora svestenik da osvesta i ne smes ti da teras nego svestenik. Naravno nadljudsku snagu ali i covek kada
je u opasnosti kao i majka koja stiti dete. Seti se slucaja kad je majka podigla kamion da spase dete.
da, ali svestenici su sluzba Bozja i ne lazu.Bez sveštenika ništa ne bi bilo moguće, daj što više sveštenika da nas uče...
Da li bi bez sveštenika postojao Bog?![]()
Bogu verujem sve, sveštenicima ne baš mnogo. Bog je Bog, a ljudi su ljudi.da, ali svestenici su sluzba Bozja i ne lazu.
Svestenik kaze kad ti ulazi u kucu "Bog pomaze", ne sme da laze.Bogu verujem sve, sveštenicima ne baš mnogo. Bog je Bog, a ljudi su ljudi.
A kako znas da je Bog?Bogu verujem sve, sveštenicima ne baš mnogo. Bog je Bog, a ljudi su ljudi.
E pazi mi se sastojimo ni iz cega. Ako ides ka malo svaka cestica sadrzi manju, recimo kvarkovi dok ne stignes da je sve energija.Posle smrti spavaš (valjda).
Niko još nije implicirao da li sanjaš.
Spavaš i tvoje telo pojedu razni organizmi, pretvaraš se u šta-god novo, možda u pojedinačnu bakteriju kojoj nije naročito stalo da postane ČOVEK i ima hiljade kombinacija, ali eto, nekima je to sudbina, neke nas grade i ne mogu od toga da pobegnu.
Kad bismo se sveli na nosioce elemenata, da li bi se ikome podigla motivacija da sebe i svoje telo doživljava kao veeeliki dogovor sa Bogovima protiv nepostojanja?
Hej... milijarde mikroorganuzama se skupilo da me sačine...
Šta ću ja po tom pitanju?
Pa, ništa.
Biću ja!
Moje JA je moje staranje o svakoj najmanjoj čestici koja mi pripada.
Kosmos u meni...
Pogledajte prilog 1006450
Just saying!
Vi znate da meni ne treba duhovni vođa.Индиго, у светом Писму имаш разговор богаташа у паклу са Аврамом из раја, а обојица су умрли... не да не спавају него причају, први се мучи, а други благује...
Причу о њима ти је испричао Христос Бог, а он не лаже, јер и није обичан човек, па да прича напамет о духовном свету
Odlicno, dakle ako ne lazes i ako si iskrena ne moz da pogresisJa imam Boga,Isusa Hrista na svojoj strani

Тешко да човеку не треба човек, поготову за духовни пут... Пре ће бити да је то прекривена малодушност, и глума самосталности и самодовољности...I
Vi znate da meni ne treba duhovni vođa.
Ja imam Boga,Isusa Hrista na svojoj strani, a to što mi je dosadno jer sam takva i takva je druga stvar. Sve ovo što mi se događa je predstava... mada...
U svakom slučaju, ko god da se zabruinuo ima verovatno i problem sa udomljavanjem i voljenjem napuštenih životinja.
Bog će znati.Odlicno, dakle ako ne lazes i ako si iskrena ne moz da pogresis![]()
Znas kako materijalisti kazu: "Molitva je kada govoris Bogu, ako se tebi Bog javi to je sizofrenija".Bog će znati.
Znaš, postoji i stvar koja se zove DIJALOG SA BOGOM.
Ne dopada mi se tvoj Crawly, ne marim za to. Ne moram nijedno ime da pamtim, niko mi nije interesantan jer imam Boga.Znas kako materijalisti kazu: "Molitva je kada govoris Bogu, ako se tebi Bog javi to je sizofrenija".
Naravno, LAZU.
Evo sta dalje Crawly pise:
Zato ne mozes da razumes i postavljas takva pitanja i ne slusas.Ne dopada mi se tvoj Crawly, ne marim za to. Ne moram nijedno ime da pamtim, niko mi nije interesantan jer imam Boga.
Ok, a koga si ti slušao?Zato ne mozes da razumes i postavljas takva pitanja i ne slusas.
Ljude koji su me ucili sada prenosim to ovde, izabrao sam ovaj forum.Ok, a koga si ti slušao?
zar ne bi trebalo da budu zbunjeni ovi za koje rece juce da sam ih saterao u cosak? kako sad ja zbunjen?Не треба да те збуњује
zar ne rece Hristos - kada bi ste imali vere koliko zrno gorusicino? odakle sad taj strah od gubotka, ako je tako malo potrebno?Ништа ти од своје вере у Христа нећеш изгубити
ali sin coveciji kada dodje, hoce li naci vere? - rece Hristos, a ja ti kazem da se drzimo istine, a ne da ti meni solis pamet da su nesto cinjenice jer si tako nacuo, predanje kaze... predanje kaze da "se u Jefesu, po kazivanju, nalaze dve grobnice, pa kazuju i za jednu i za drugu da je Jovanova".24 - kako to objasnjavas sto navodi episkop aleksandrijski?Знај, без смиреног проверавања самог себе, сав труд око вере је узалудан
ti si pre 30 godina upoznao igumana koji misli kao i ja, ili slicno, i sta imamo ? IGNORISANJEne razumem te, boriš se protiv vetrenjača. jednostavno ga ignoriši. biblija nije Istina nego jedan pravac pogleda na religioznost, mnoge đavoimanske priče imaš u njoj. ne možeš prenebregnuti činjenicu da 6 milijardi ljudi ne zanima šta piše u njoj, kao tebe što ne zanimaju vede, tipitaka, avesta itd