stanovi i plate

Moral VS je ojačan pomenutom konfrontacijom. Načelnik je konačno odlučio da ne dopušta da mu se svako meša u posao. Zameram samo na kašnjenju i intenzitetu reakcije. Ne može i ne sme glavni 'vojnik' da dopusti da mu neki civili-amateri diktiraju i nameću politiku odbrane. Niko bolje od vojnika ne zna kako i koliko čizma žulja. Ministar vojni mora biti 'vojnik'! Svaki p.v.-razvodnik je bolje rešenje od bilo kojeg civila. Civilna kontrola Vojske i reforme prema njihovim instrukcijama nisu donele ništa opipljivo pozitivno. Promene su blede i 'transparentne', a nikakav plan za budućnost ne postoji.

kada se ocekuje uplata trebalo bi da se spremi neko prasence za bozic :zima2: bas je zima. zelim vam u novoj godini redovnu isplatu plate jer nam to jedino ostaje, a ne bi me izneneadilo da nam ukinu naknadu za prevoz, jer vidim da se kupuju neke skode i audi 6 ce u zavisnosti od polozaja, a mi lagano na GSP. srecna vam nova godina i zelim vam bar tri uskladjenja. z:dm3:

A sa cime,majke ti?z:plez:

Cudna vremena nesto dosla,
nego kako se overavaju knjizice u tvom ofisu,onaj moj blentavi personalac se pravi nesto pametan,pominje neko grupno overavanje,a zanima me da li ce i on grupno samnom na bolovanje?Ostade mi metar dana od prosle godine pa reko da sto pre to iskoristim....

Poslednja izmena:
nama vojnim sl. je zalepio neke markice a za pvl kaze posle praznika ali neznam kojeg. pa neces valjda sada da se razbolis. ma odes i sa neoverenom ako bas zatreba al pnesi neki TT il slicno z:hi: samo brez nervoze z:poz:z:poz:

C...c..c.. :-)
Malo je falilo da ne bude uplaćeno! ...a i hteo sam na vreme da upozorim kolege(i koleginice) da se pripreme, sa najboljim namerama...
Bogu hvala pa nisam imao dobru informaciju, ali, mnoge stvari su se desile u medjuvremenu...

Uopste nije bilo jedva.
Para za platu je bilo jos u sredu 31.12.
Tako da uplata nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.
Samo tvoja prica je bila da plata nece biti 6. jer je neradni dan. Da je i 6. bio neradan,a nije,uplata bi bila 8. a ne 12.

baš sam hteo to da pitam nisu ni kod nas, valjda dok napabirče, stalno nešto kasne a to me strašno nervira. kad će jednom da se tačno zna tad i tad i to da bude zakon, ali neću da se nerviram danas na drugi dan božića, a još pada ovaj lepi sneg, prava zimska idila pa je netreba kvariti zbog nekakvih gluposti. pa nećemo propasti zbog pišljivih 1098.00 dindži (možda nekom i malo više) i onako smo svi u dozvoljenom minusu. najzad mogu deca da pevaju onu staru pesmicu pršti pršti bela staza je..u. deca z:dm3: a sad svi na organizovano grudvanje. :grudvanje2:

sta bi sa parama za dezurstvo, nema nigde nikoga, znaci jos krckate onih 5000 socijaale i pola mucenice, svaka cast to je stvarno stednja od pocetka godine kao sto je i nalozio premijer Cvele :zima2: sreca da ima grejanja pa i nije tako hladno.

Sad sam čitao o platama u U.S. Army za 2009...
Najniža plata za starešinu je 2600$, uts za samca oko 1000$ (zavisi od mesta stanovanja), topli obrok 200-300$... i dobijaju 550$ godišnje za 'održavanje uniforme'...

Sad sam čitao o platama u U.S. Army za 2009...
Najniža plata za starešinu je 2600$, uts za samca oko 1000$ (zavisi od mesta stanovanja), topli obrok 200-300$... i dobijaju 550$ godišnje za 'održavanje uniforme'...

a pare za markicu, e je...bi ga sada su me razocarali totalno. ja sam mislio da su oni ozbiljna vojska.

Back