stanovi i plate

Ja sam uvek bio za ukidanje penzija i plata i svih naknada i dodataka,pa jel vidite da je svetska finansijska kriza,stagod to znacilo,pa daj da se radi za patriotizam ili domoljublje kako god,a treba pomoci i ove nase glavonje,sramota bi bilo da ih gledamo kako nemaju podosta:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

A kako ce evro da poraste kad nema inflacije,tj.zauzdana je kaze Radovan,a i EU je zveknula soma milijardi evra za oporavak svog finansijskog trzista,pa sad tolika kolicina kesa evra mora da ga obori,tj da mu padne vrednost,pa kad uzmemo u obzir dsmo u privrednom rastu,i jos zauzdana inflacija,ja ne vidim da ce dinar da oslabi,moze samo da ojaca,pa samim tim i plata nikad nece biti jaca.:super::super::super::super:

A kako ce evro da poraste kad nema inflacije,tj.zauzdana je kaze Radovan,a i EU je zveknula soma milijardi evra za oporavak svog finansijskog trzista,pa sad tolika kolicina kesa evra mora da ga obori,tj da mu padne vrednost,pa kad uzmemo u obzir dsmo u privrednom rastu,i jos zauzdana inflacija,ja ne vidim da ce dinar da oslabi,moze samo da ojaca,pa samim tim i plata nikad nece biti jaca.:super::super::super::super:

:worth:

gledam danas povodom velikih plata u javnim firmamam, nasi ne bih zeleo nikog da pocenjujem djubretari imaju u proseku 38.000 i neka treba im dati. pa zar nije sramota onda sta mi obicni smrtnici dobijamo (ne mislim na nase oficire). ma katastrofa. a za ovaj to i regres znao sam da ce nas ispaliti, ali sindikat (naravno ne VS ) sprema velike proteste ako i njima ne isplate Rasimovo obecanje za regres i topli obrok. ja odo da ih podrzim dosta je bilo gazenja i ostalih izjava nemamo nije u budzetu i sli. ponosh im je bas opasno zapretio u nekom intervjuju:dash::rtfm::rtfm:

Koliko im je jako zapretio u nekom intervjuu,svi su se sas...i,nego kad bi oni ukinuli onu menzu u skupstini bilo bi za to i regres i jos da pretekne,ionako samo zderu tamo,a pise im se da rade,kakav rad,njih treba raspustiti i ukinuti im i plate i sve ostalo.:gace::gace::gace:

Koliko im je jako zapretio u nekom intervjuu,svi su se sas...i,nego kad bi oni ukinuli onu menzu u skupstini bilo bi za to i regres i jos da pretekne,ionako samo zderu tamo,a pise im se da rade,kakav rad,njih treba raspustiti i ukinuti im i plate i sve ostalo.:gace::gace::gace:

ne mora da je ukidaju samo neka istu otvore u svim kasarnama. kako mup moze da ima svoje dohodovne restorane, subotom i nedeljom na adi nemozes da pridjes kolka je navala.ma sramota

Pa kad Ponosa i Sutanovca uhvte sa po koferom para,a oni nemaju pojma da su nosili pare,ili da su bili samo prisutni dok je bila primopradaja a kao nisu znali o cemu se radi vec su bas tad kao slucajno navratili,e onda ce oni imati uticaja da mogu da naprave za svoj resor potrebne stvari ako oce,eto pogledajte Ivicu,taj ce da bude iduci vrhovni komandant,pa ostaje da cekamo njegovo namestenje da bi dobili restorane.:hahaha::hahaha::hahaha:

Данас су уплатили само пола плате, шта би са УТС и превозом?
Има ли неко информацију?

Biceeee. Ednog dana.

Prica se da MO hoce da isplacuje TO i regres jer bi u okviru budzeta za odbranu nasli tih 2,5 milijarde koliko treba za to,ali da ima otpora u vladi jer kao za to nema para za ostala ministarstva.

Zna li neko da li su do sada prosveta,zdravstvo ili sudstvo npr. dobijali TO i regres?

danas ministar izjavio da smo u 2008. dobili 30% povisice pa mora da nije bio na casu kad su obradjivali tu temu. licno sam u januaru dobio 27000, a u decembru 32000 pa kome dobro ide matematika molim da mi obracuna kolika je to razlika.z:dm5:

Back