Ne verujem da bi nas sada neko napao ali kad bi to uradio tesko nama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 a imas bar 30 godina. pravo da ti kazem ne bi bilo lose, a najgore od svega da i ja verujem u vec pomenutog 
 a imam preko 45g . mrka kappa 
,sa nekim paricam sutra ,ili prekosutra 

a izdrzacemo i  bez toplog obroka i regresa, jer ako mi nismo uvezbani ko jeste u ovoj drzavi
 bas je zima. zelim vam u novoj godini redovnu isplatu plate jer nam to jedino ostaje, a ne bi me izneneadilo da nam ukinu naknadu za prevoz, jer vidim da se kupuju neke skode i audi 6 ce u zavisnosti od polozaja, a mi lagano na GSP. srecna vam nova godina i zelim vam bar tri uskladjenja. 

samo brez nervoze 

nama vojnim sl. je zalepio neke markice a za pvl kaze posle praznika ali neznam kojeg. pa neces valjda sada da se razbolis. ma odes i sa neoverenom ako bas zatreba al pnesi neki TT il slicnosamo brez nervoze
![]()

bogami jutros u bgd -9, a kod mene na periferiji je sigurno i -11. prava 
 zimoca
 da bog da njima tako uplacivali cele godine

Posle današnje, sledeća uplata je tek 12. januara 2009.,tako da se organizujete s parama...
Sad nam je jasno ko siri dezinformacije..![]()
C...c..c.. :-)
Malo je falilo da ne bude uplaćeno! ...a i hteo sam na vreme da upozorim kolege(i koleginice) da se pripreme, sa najboljim namerama...
Bogu hvala pa nisam imao dobru informaciju, ali, mnoge stvari su se desile u medjuvremenu...
 a sad svi na organizovano grudvanje. 
 sreca da ima grejanja pa i nije tako hladno.Sad sam čitao o platama u U.S. Army za 2009...
Najniža plata za starešinu je 2600$, uts za samca oko 1000$ (zavisi od mesta stanovanja), topli obrok 200-300$... i dobijaju 550$ godišnje za 'održavanje uniforme'...