SS88
Primećen član
- Poruka
- 915
Onda cu morati da proverim... mozda su mi dali stan!? :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoce li biti te povisice?!![]()
Oce,rekao mi ministar a bice i stanova kaze sta su navrli da uzimaju kredite kad eto gradimo stanove a malo,malo im damo po neku povisicu,pa su zato odlucili da ukinu topli obrok u civilnim firmama kao kod moje hanume,a ja predpostavljam da je to vezano sa povisicom za nas i za izgradnju stanova,mislim pare nisu nestale,samo su potrosene u interesu naroda,a kad je interes naroda u pitanju tu se ne smeju postavljati bilo kakva pitanja o mogucim kradjama i spekulacijama.
A sto se tice stambenih kredita- citam sad ponudu Vojvodjanske banke- Ministarstvu odbrane, koju (ponudu) tretiraju kao 'ATRAKTIVNU' i sa 'kamatama daleko nizim od standardnih'... Naravno, kredit je indeksiran u stranoj valuti...a ja kada kod finansiste odnesem papire za kredit(bilo kakav)- on mi odbija potpisati te papire jer su krediti 'indeksirani u stranoj valuti'(mase mi nekim papirom gde im je zabranjeno da to potpisuju)! Da li to znaci da teoretski mogu, ali prakticno ne mogu da uzmem takav kredit?
hoce li biti te povisice?!![]()
Znaci tog finansistu treba spaliti i okaciti na topcideru kao primer svim ostalim finansistima.
Ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji su totalno van vremena i prostora. Ja sam od kad radim u vojsci imao 3 TRI kredita koja sam vratio. Sva tri su bila indeksirana u Eurima naravno i uvek mi je finansista sve potpisivao. I nikad nije pravio problem. A koliko znam ostale jedinice oko mene ni oni nikad nisu imali probleme sa finansistima, mislim tu vrstu problema. Zato ti lepo reci tvom finansisti da finansisti u MO potpisuju takve papire. Na kraju krajeva neka zove RC...neka pita ako mu nije jasno.tkacio:
Jeste, slazem se...
Ali ja se drzim onoga od pocetka godine kada je donet pravilnik o platama.
Tada je receno uskladjivanje, pa povecanje u aprilu (sto je i bilo) pa jos jedno u septembru
Nadam se da drze rec![]()
Je'l zna neko......KOLIKO SE DO SADA PRIJAVILO ZA STAMBENE KREDITE/?
Dobro de...nemoj da se ljutis na mene
Meni je to iskreno isto...povisica ili uskladjivanje....cim primim vecu platu u mesecu meni je to povisica, a moze se zvati kako god....
A da li ce biti povisica/uskladjivanje u septembru ne znam...samo ponavljam ono sto sam cuo poodavno
Izvinjenje dragi saborce. Juce sam dosao do nekih informacija koje su me razestile a koje se ticu plate ali nije za forum. Izvinjavam se jos jednom.![]()
najave da ce `povecanje penzija lose uticati na prihode zaposlenih u drzavnim ustanovama` tumacim da cemo ostati bez svih uskladjivanja do sledecih izbora.