SS88
Primećen član
- Poruka
- 915
Onda cu morati da proverim... mozda su mi dali stan!? :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoce li biti te povisice?!![]()
Oce,rekao mi ministar a bice i stanova kaze sta su navrli da uzimaju kredite kad eto gradimo stanove a malo,malo im damo po neku povisicu,pa su zato odlucili da ukinu topli obrok u civilnim firmama kao kod moje hanume,a ja predpostavljam da je to vezano sa povisicom za nas i za izgradnju stanova,mislim pare nisu nestale,samo su potrosene u interesu naroda,a kad je interes naroda u pitanju tu se ne smeju postavljati bilo kakva pitanja o mogucim kradjama i spekulacijama.
A sto se tice stambenih kredita- citam sad ponudu Vojvodjanske banke- Ministarstvu odbrane, koju (ponudu) tretiraju kao 'ATRAKTIVNU' i sa 'kamatama daleko nizim od standardnih'... Naravno, kredit je indeksiran u stranoj valuti...a ja kada kod finansiste odnesem papire za kredit(bilo kakav)- on mi odbija potpisati te papire jer su krediti 'indeksirani u stranoj valuti'(mase mi nekim papirom gde im je zabranjeno da to potpisuju)! Da li to znaci da teoretski mogu, ali prakticno ne mogu da uzmem takav kredit?
tkacio:hoce li biti te povisice?!![]()

Znaci tog finansistu treba spaliti i okaciti na topcideru kao primer svim ostalim finansistima.
Ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji su totalno van vremena i prostora. Ja sam od kad radim u vojsci imao 3 TRI kredita koja sam vratio. Sva tri su bila indeksirana u Eurima naravno i uvek mi je finansista sve potpisivao. I nikad nije pravio problem. A koliko znam ostale jedinice oko mene ni oni nikad nisu imali probleme sa finansistima, mislim tu vrstu problema. Zato ti lepo reci tvom finansisti da finansisti u MO potpisuju takve papire. Na kraju krajeva neka zove RC...neka pita ako mu nije jasno.tkacio:
Jeste, slazem se...
Ali ja se drzim onoga od pocetka godine kada je donet pravilnik o platama.
Tada je receno uskladjivanje, pa povecanje u aprilu (sto je i bilo) pa jos jedno u septembru
Nadam se da drze rec![]()

Je'l zna neko......KOLIKO SE DO SADA PRIJAVILO ZA STAMBENE KREDITE/?
Dobro de...nemoj da se ljutis na mene
Meni je to iskreno isto...povisica ili uskladjivanje....cim primim vecu platu u mesecu meni je to povisica, a moze se zvati kako god....
A da li ce biti povisica/uskladjivanje u septembru ne znam...samo ponavljam ono sto sam cuo poodavno

tkacio:Izvinjenje dragi saborce. Juce sam dosao do nekih informacija koje su me razestile a koje se ticu plate ali nije za forum. Izvinjavam se jos jednom.![]()
najave da ce `povecanje penzija lose uticati na prihode zaposlenih u drzavnim ustanovama` tumacim da cemo ostati bez svih uskladjivanja do sledecih izbora.