stanovi i plate

Putovanje u inostranstvo je moguce samo uz saglasnos K-danta Kopnenih snaga ili K-danta ViPVO.

Od kada je ovo na snazi? Ovo je nesto novo posto je do sada bilo potrebno da se samo prijavai ali nije bilo potrebno odobrenje! I prema zakonu o vojsci predvidjeno je samo prijavljivanje a ne odobravanje!

Danas sam citao u Odbrani vezano za kredite! Ala su nam pomogli u pm! Meni sleduje 5-6% ucesca drzave i ispada mi da prvih 25 godina placam mesecno 332 evra a poslednjih 5 godina 41 evro! Pa jesu li oni normalni, plata sa UTS-om mi izlazi oko 620 evra a 330 evra da dajem za stan! A supruga ne radi! Ko je ovde normalan!:shock:

procitajte intervju u blicu

deo intervju

Čime to imate da se pohvalite?
- Učinili smo dosta na poboljšanju standarda života i rada pripadnika vojske. Od aprila, od kako sam postao ministar, plate su sa prosečnih 27.800 dinara povećane na 37.000 dinara. Ukupno prosečno povećanje iznosi oko 40 procenata...

Cini mi se da si prvo rekao za 30.04.
Rekao pa porekao,kad doce 05.05. bice 15.05. ...............

Znate kako ljudi....Ja nisam ni vidovita Zorka ni Kleopatra. Niti sam taj koji potpisuje ovako nesto, a jos manje onaj koji to uplacuje.
Pred Uskrs su rekli da ce biti 30.04 (i trebalo je zaista da bude tad uplaceno)...a juce su rekli da ce biti 05.05.. (jer navodno ne radi RC ili neko u RC-u koji to treba da odradi...potpise...sta ti ja znam....i da sigurno u ponedeljak uplacuju)
Mogu oni sve.....i da bude 15.05 a i da ne bude nikada....
Zar posle toliko godina rada ne shvatate to.

Nemojte da ubijate glasnika (kako kaze poslovica).....samo prenosim ono sto saznam...
I kao sto kaze Balasevic u jednoj svojoj pesmi "jer ako oni lazu mene, lazem i ja vas" :)

Znate kako ljudi....Ja nisam ni vidovita Zorka ni Kleopatra. Niti sam taj koji potpisuje ovako nesto, a jos manje onaj koji to uplacuje.
Pred Uskrs su rekli da ce biti 30.04 (i trebalo je zaista da bude tad uplaceno)...a juce su rekli da ce biti 05.05.. (jer navodno ne radi RC ili neko u RC-u koji to treba da odradi...potpise...sta ti ja znam....i da sigurno u ponedeljak uplacuju)
Mogu oni sve.....i da bude 15.05 a i da ne bude nikada....
Zar posle toliko godina rada ne shvatate to.

Nemojte da ubijate glasnika (kako kaze poslovica).....samo prenosim ono sto saznam...
I kao sto kaze Balasevic u jednoj svojoj pesmi "jer ako oni lazu mene, lazem i ja vas" :)

posetioce nemoj da se sekiras samo opusteno .komentar se vise odnosi na glavesine a ne na tebe,nije prvi ni poslednji put da nas zavlace ,preporucio bi ti da pogledas

Back