maverich
Primećen član
- Poruka
- 683
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bobili su kintu al su im odmah povukli. Znaci ljudima je stizala poruka da su im pare legle na TR. Ali su odmah i povukli.

...nema nam ga onaj kolega sa "hot" informacijama direktno iz vlade !?
...krediti,stanovi,povisice,pomoc....?....sta bi sa tim.?
....izgleda i bezbedjnaci i moralisti slave 1.maj !!!??
.....ili su zauzeti oko organizovanja predizbornih mitinga ?
oni su imali za rostilj......
ja sam mo5rao da odem kod zmije ( t.j. taste ) na prezivlajvanje. E kakva su vremena dosla da moras svasta da trpis.

bezbednost nikad ne rostilja,pardon...uvek je budna.
Sta ces,ni tebi se ne juri ova sirotinja po internetu !?:rolleyes:![]()

ma oni nisu normalni druge banke su povoljnije za uzimanje kredita uz subvenciju dravae od 20%
manja rata recimo 50000 evra 30 godina fiksna kamatna stopa od 6.9 % prvih 25 godina rata 250evra poslednjih pet 149evra alu ucesce je 5 % i mnogo je povoljnije.
dali neko zan ako bodignem ovaj gore kredit kako ce biti regulesano za uts .Predpostavljam da ce ici samo iyjava da se odricem prava na dodelu stana
Da li civilna lica koja su iz SRBIJE imaju pravo na UTS ili kako se po novom zove i da li cu i ja moci da od toga otplacujem neki kredit.Od 1985 god sam se naslusao raznoraznih prica na ovu temu izgleda da i u 2008 jos uvek lazu
MA NISI TI KRIV AL SKORO SAM KOMENTARISAO NA TU TEMU DA VEC JEDNOM PRESTANEMO SA TIM NAGADJANJIMA VEC DA NEKO ZVANICNO KAZE ZA SVE BICE TAD I TAD I TO JE ZAKON. DOSTA VISE NAGADJANJA TE REKLA OVA ONAJ KOMSIJA CISTACICA U MO I SLICNO. RADM 1 I 2 BAR CU DA UZMEM KINTU ZA PRAZNICNI RAD.
Nije fora ljudi stvarno je uplaceno u bankama. Kolega je na poslu dobio poruku da je leglo 5 000 29.04.

ja sam mo5rao da odem kod zmije ( t.j. taste ) na prezivlajvanje. E kakva su vremena dosla da moras svasta da trpis.
MOJUMeni se cina da nas neko zajebava, ona ponuda za resavanje kredita sa subvencijom je napovoljnija nego sto nacionalna korporacija daje sa 5% ucesca i 20% subvencije?? Bas me zanima, kako ce banke da odreaguju i koju ce kamatu da ponude obzirom da im niko ne dodaje na ono subvencionisano ucesce od recimo 5% a neko mora da obeybedi novac do barem 20 % ucesca?
U varijanti uzimanja kredita kao i svaki gradjanin subvencionisanog ko dnacionalne korporacije UTS bi trebao da ostane netaknut jer vojska ti nije nista dala...
Razumljivo i povoljno bi bilo da su u MO predvideli da ucesce subvencionisu od 5% pa na vise u zavisnosti od staza a da 20% na sta ima svaki gradjanin prava subvencionise drzava. Tada bi moglo da se kaze, vidi neka povoljnost za zaposlene u VS, ovako samo su nas stavili u nezgodniji polozaj. Sada i ako odes da trazis subvenciju i osiguranje kod drzave mogu da kazu a nista od 20% ti imas 6% za 6 godina staza jel radis u VS. Jedino onima koji su pred penzijom je svejedno, mladji ce opet da ga duvaju.
Meni se cina da nas neko zajebava, ona ponuda za resavanje kredita sa subvencijom je napovoljnija nego sto nacionalna korporacija daje sa 5% ucesca i 20% subvencije?? Bas me zanima, kako ce banke da odreaguju i koju ce kamatu da ponude obzirom da im niko ne dodaje na ono subvencionisano ucesce od recimo 5% a neko mora da obeybedi novac do barem 20 % ucesca?
U varijanti uzimanja kredita kao i svaki gradjanin subvencionisanog ko dnacionalne korporacije UTS bi trebao da ostane netaknut jer vojska ti nije nista dala...
Razumljivo i povoljno bi bilo da su u MO predvideli da ucesce subvencionisu od 5% pa na vise u zavisnosti od staza a da 20% na sta ima svaki gradjanin prava subvencionise drzava. Tada bi moglo da se kaze, vidi neka povoljnost za zaposlene u VS, ovako samo su nas stavili u nezgodniji polozaj. Sada i ako odes da trazis subvenciju i osiguranje kod drzave mogu da kazu a nista od 20% ti imas 6% za 6 godina staza jel radis u VS. Jedino onima koji su pred penzijom je svejedno, mladji ce opet da ga duvaju.