stanovi i plate

...nema nam ga onaj kolega sa "hot" informacijama direktno iz vlade !?
...krediti,stanovi,povisice,pomoc....?....sta bi sa tim.?
....izgleda i bezbedjnaci i moralisti slave 1.maj !!!??
.....ili su zauzeti oko organizovanja predizbornih mitinga ?

Narode naveli ste me na krivicno delo!!!
Obio sam kasicu deci!!!
Al nema veze ,barem su se juce najeli piletine i dzigerice i zasitili svije male organizme za narednih par nedelja.
Tata ce im sve to vratiti kad drug ministar dodje sa letovanja i da zeleno svetlo za neku uplatu.

Posetioce,nema te,ne znam pravu informaciju oko jedinstvene stambene liste i stambene liste garnizona gde si podneo molbu za stan,koja je validnija od te dve i da li je iole tacno da ce poceti s deobom 500 stanova u bg po resenjima i rang listi.

ma oni nisu normalni druge banke su povoljnije za uzimanje kredita uz subvenciju dravae od 20%
manja rata recimo 50000 evra 30 godina fiksna kamatna stopa od 6.9 % prvih 25 godina rata 250evra poslednjih pet 149evra alu ucesce je 5 % i mnogo je povoljnije.
dali neko zan ako bodignem ovaj gore kredit kako ce biti regulesano za uts .Predpostavljam da ce ici samo iyjava da se odricem prava na dodelu stana

Meni se cina da nas neko zajebava, ona ponuda za resavanje kredita sa subvencijom je napovoljnija nego sto nacionalna korporacija daje sa 5% ucesca i 20% subvencije?? Bas me zanima, kako ce banke da odreaguju i koju ce kamatu da ponude obzirom da im niko ne dodaje na ono subvencionisano ucesce od recimo 5% a neko mora da obeybedi novac do barem 20 % ucesca?
U varijanti uzimanja kredita kao i svaki gradjanin subvencionisanog ko dnacionalne korporacije UTS bi trebao da ostane netaknut jer vojska ti nije nista dala...

Razumljivo i povoljno bi bilo da su u MO predvideli da ucesce subvencionisu od 5% pa na vise u zavisnosti od staza a da 20% na sta ima svaki gradjanin prava subvencionise drzava. Tada bi moglo da se kaze, vidi neka povoljnost za zaposlene u VS, ovako samo su nas stavili u nezgodniji polozaj. Sada i ako odes da trazis subvenciju i osiguranje kod drzave mogu da kazu a nista od 20% ti imas 6% za 6 godina staza jel radis u VS. Jedino onima koji su pred penzijom je svejedno, mladji ce opet da ga duvaju.

Da li civilna lica koja su iz SRBIJE imaju pravo na UTS ili kako se po novom zove i da li cu i ja moci da od toga otplacujem neki kredit.Od 1985 god sam se naslusao raznoraznih prica na ovu temu izgleda da i u 2008 jos uvek lazu

Pa kako do sada nisi dobio stan. Civilna lica su dobijala uts samo kada su bila premestena po potrebi sluzbe. Po novom mislim da nemas pravo na uts a kredit mogu dobiti smo profesionalna vojna lica. Procitaj malo novu vojsku. Pozdrav.

MA NISI TI KRIV AL SKORO SAM KOMENTARISAO NA TU TEMU DA VEC JEDNOM PRESTANEMO SA TIM NAGADJANJIMA VEC DA NEKO ZVANICNO KAZE ZA SVE BICE TAD I TAD I TO JE ZAKON. DOSTA VISE NAGADJANJA TE REKLA OVA ONAJ KOMSIJA CISTACICA U MO I SLICNO. RADM 1 I 2 BAR CU DA UZMEM KINTU ZA PRAZNICNI RAD.

Na koju foru se u vojsci dobija kinta za praznicni rad. Dezuram gomilu praznika kao sto cu i 02.05. i nikada nisam dobio ni paru vise na ime praznika.[/QUOTE]

ne znam za dezurstvo ja za rad dobijam uvek dobru kintu. mislim da je 30% na dnevnicu. za bozic sam dobio 1600 din

Poslednja izmena:
Meni se cina da nas neko zajebava, ona ponuda za resavanje kredita sa subvencijom je napovoljnija nego sto nacionalna korporacija daje sa 5% ucesca i 20% subvencije?? Bas me zanima, kako ce banke da odreaguju i koju ce kamatu da ponude obzirom da im niko ne dodaje na ono subvencionisano ucesce od recimo 5% a neko mora da obeybedi novac do barem 20 % ucesca?
U varijanti uzimanja kredita kao i svaki gradjanin subvencionisanog ko dnacionalne korporacije UTS bi trebao da ostane netaknut jer vojska ti nije nista dala...

Razumljivo i povoljno bi bilo da su u MO predvideli da ucesce subvencionisu od 5% pa na vise u zavisnosti od staza a da 20% na sta ima svaki gradjanin prava subvencionise drzava. Tada bi moglo da se kaze, vidi neka povoljnost za zaposlene u VS, ovako samo su nas stavili u nezgodniji polozaj. Sada i ako odes da trazis subvenciju i osiguranje kod drzave mogu da kazu a nista od 20% ti imas 6% za 6 godina staza jel radis u VS. Jedino onima koji su pred penzijom je svejedno, mladji ce opet da ga duvaju.

AKO TE NAJURE IZ VS PONISTAVAJU TI UGOVOR I PRELAZIS NA ZELENASKE KAMATE ZATO DOBRO RAZMISLITE O TIM KREDITIMA. JA GODINU DANA PLACAO RATU ZA SKUTER 13.4% A OD JUCE KAZU POVECALI SMO VAM KAMATU NA 17.3%
DOLE ZAPADNE KAPITALISTICKE BANKE

Meni nisi malo jasan,sta ti nije jasno....!?
Vojska ili drzava nude subvenciju prema godinama staza X 1%.Oni to izgleda racunaju kao ucesce,a to je ustvari subvencija, koju vracas zadnjih pet godina kredita,zakljucno sa 70-om godinom zivota.
Ovaj model su oni osmislili tako da nismo u obavezi da dajemo minimalno ucesce,kakavu obavezu imaju drugi(van vojske),sto vecina nas i nema da plati !?
E,sad je pitanje kome odgovara a kome ne !!?
Cinjenica je da smo golje i da vecini ne odgovara,pogotovo je pitanje preuzimanja rizika sta ako se nesto desi,novi talas otpustanja,prekida sluzbe i sl.Onda smo ga ugasili tj. onaj ko je uzeo ovakav kredit !
Primera radi,rata za kredit od oko 50 000 evra sa subvencijom od 20% je oko 270 evra !!
To ce imati da plate samo oni koji su sebi i skrojili one famozne koeficijente za plate od 60-70 000 din. i vise !
....gle cuda,kakva koincidencija !!!:rolleyes:
...a i nema smisla ljudi imaju neodgovarajuce stanove....ali to je druga prica.

Back