stanovi i plate

У праву си, ал пандур је пандур а ово је постала пандурска држава, гора него у време СМ.
Војник је требао да га отера у три лепе.........

...pa bi došla VP i umlatila neprilagođenog vojnika jer ne poštuje propise javnog preduzeća i ne ponaša se u skladu sa PSVS i ZOVS

Kako komentarisete jucerasnje izjave da PV ima platu od 600e sa dodacima!

Tako što sam došao do zaključka da ne radim u Vojsci Srbije.

Ono što ministar priča nema blage veze sa onim što vidim oko sebe. Pošto ne mogu vjerovati da ministar laže, a prililčno sam siguran da me oči ne varaju, jedini logičan zaključak je da ja ne radim u Vojsci Srbije.

E sad, pitanje je u kojoj (ili bolje rečeno - čijoj) ja to vojsci radim.

evo jedne radosne vesti u julu dobijamo regres 5000.00 dinara (tako kaza Dinkic) pa zato navalite u turisticke agencije da rezerviste aranzmane za predstojecu sezonu, nemoj posle da kukate da nije bilo mesta. :hahaha::hahaha:

kao osnivac ove teme bas mi je drago da je jedna od najaktivnijih..........pozdrav svim clanovima.....
i da...hoce li biti tih 5000 i civilnim licima...i da li se pominje o nekoj pomoci penzionerima..vojnim...

nista od uplate 5000 din regresa, opet neka dinkiceva patka :dash: a mi se nadamo ko mala deca i verujemo kojekakvim budalama e zivote tezak li si. danas vidim zeninu pedikirku vozi nov toyotin raw pa se mislim gde ovo sve vodi :dontunderstand: a mi ni minimalac neuvatimo :dash::dash::dash:

pa verovatno misle da mi imamo 650 eu platu i tako prelazimo cenzus od 50.000 din, u stvari mi i neznamo kolika nam je stvarno plata, verovatno ona bruto se racuna :dontunderstand: ali kada nam odbiju kojekakva osiguranja zdravstvo pio nezaposlene opet se vracamo na magicnu cifru 31.000 din sto nije ni prosek :dash:

Back