Winner
Obećava
- Poruka
- 89
E neka si mu kazo Beli koji **** pise posle ponoci kad svi normalni ljudi spavaju,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Platu Sutanovac pokusava svim silama da odradi 15 februara....ali izgleda da ce plata leci "do 25" kako sam cuo u RC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Platu Sutanovac pokusava svim silama da odradi 15 februara....ali izgleda da ce plata leci "do 25" kako sam cuo u RC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cujem da ce pravilnik da se preradi u korist podoficira.za sada podatak je bez potvrde, pa se malo angazujte
kolega imas najbolji humor i bas sam se lepo nasmejao od ranog jutra ,ali znam druze da si mislio sve najbolje . Nema sanse da neko preradi pravilnik u korist podoficira .... nama su samo prepravili plate, ali u poredjenju sa kojim armijama sveta .... nase plate su uskladili izgleda sa albanskom armijom ili talibanima ...... jer kad pogledate plate ostalih zapadnih zemalja * odnosi se na vojsku* zastavnik ima vecu platu od potporucnika .... samo kod nas to nije slucaj . Nama izgleda ne treba plata .... mi podoficiri zivimo od vazduha ..... nasa deca ne treba da jedu cokoladu ....da ....ona goji .... ma ovo je totalna nepravda ....a lepo su nam oci zamazali pred izbore ..... dali nam platu 01.02. pa onda rekli dacemo vam ponovo 15.02. , pa cete dobiti platu 29.02. za tekuci mesec ...e kad smo glasali .... sad kazu ..ko vam je kriv . Mada i cela zemlja je u rasulu odavno .... sad cemo videti sta ce biti 17.02.... mislim da je ovo repriza 05.08.1995. 
zavisi za koga si glasaokolega imas najbolji humor i bas sam se lepo nasmejao od ranog jutra ,ali znam druze da si mislio sve najbolje . Nema sanse da neko preradi pravilnik u korist podoficira .... nama su samo prepravili plate, ali u poredjenju sa kojim armijama sveta .... nase plate su uskladili izgleda sa albanskom armijom ili talibanima ...... jer kad pogledate plate ostalih zapadnih zemalja * odnosi se na vojsku* zastavnik ima vecu platu od potporucnika .... samo kod nas to nije slucaj . Nama izgleda ne treba plata .... mi podoficiri zivimo od vazduha ..... nasa deca ne treba da jedu cokoladu ....da ....ona goji .... ma ovo je totalna nepravda ....a lepo su nam oci zamazali pred izbore ..... dali nam platu 01.02. pa onda rekli dacemo vam ponovo 15.02. , pa cete dobiti platu 29.02. za tekuci mesec ...e kad smo glasali .... sad kazu ..ko vam je kriv . Mada i cela zemlja je u rasulu odavno .... sad cemo videti sta ce biti 17.02.... mislim da je ovo repriza 05.08.1995.
![]()
Ma glasali za bilo koga u svakom slucaju bi/smo ****bali!!!
Ko je pametan,iskoristice mogucnosti ladovine na poslu,spremati se na faxu ili loviti neki drugi posao...od ovoga nema definitivno vajde....
bezmo mi ljudi dok smo josh mladi, " normalni" i dok se medjusobno ne poubijamo zbog drugih...
Ovo je totalno fiasko!!!
***alo ih povecanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANDRIJA.R
vrlo rado cu se raspitati koliko sutra o tome, mada do sada nisam jer ja ne dezuram pa me iskreno nije interesovalo to vezano za dezurstva. A raspitacu se i za topli obrok i regres.