A
Aleksej_BASO
Gost
Ej da ti znas od kada to radimo.... Nema ko da nam napravi sajt. A u medjuvremenu smo smislili svasta samo to se tesko ovako opise,
bolje je uzivo! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Ne treba hvalapa da ne rade linkovi a slike se ucitavaju do pola...
Srpski_Samuraj:E vidis kakav si, posle kazes kako niste uticali na raspad... e zbog takvog i slicnih stavova i jeste puklo ako mene pitas. Covek pokusava da napravi nesto da bi radilo, ja ZNAM da napravim da sve radi i mogu da pomognem i to sam vec i ponudio, a ti kao prvo priznajes da ne znas a potom i pljujes po tudjem trudu... Pa sta ako ne rade, proradice... ionako si rekao da ne znas da pravis sajtove (BASO sajt npr...) tako da se moze zakljuciti da nemas ni pojma koliko je vremena potrebno da se sve dovede na mesto. Obicno se sajtovi ni ne objavljuju dok ne budu gotovi ali u ovom slucaju smatram da je bio bolji i ovaj gde ne otvori bas sve (sto se da ispraviti "u radu") nego nikakav.
Da li si, kad si vec tako uspeo da nadjes gresku, uzeo pa poslao na kontakt mail webmastera kratak opis problema kako bi on lakse pronasao problem i ispravio gresku? sumnjam da jesi posto poznajem milanceta i znam da bi on to odmah uradio.
Aleksej_BASO::shock: :shock: :shock:
Brate ako se federacija raspala zbog toga onda nemam reci.... Kakav je to moj stav? Pa kada nesto ne radi ja ne mogu i necu da kezem da radi da ga yebes! Sajte je OK, ali linkovi nisu radili, (do njega sam hteo da odem linkom) a na Njegosevom sajtu slike zezaju.. Nebitno sitinice su u pitanju.
Ne znam da pravim sajtove ali vrlo dobro znam koliko (ne puno) vremena treba da se napravi neki ne previse zahtevan.
Garant cu da kontaktiram webmastera...
milancebgd:Deo gresaka je ispravljen. Ako jos imas neku primedbu reci
aleksandrabg:Jel se to meni neko zabrinuo?))
Tu sam ja sve vreme, posmatram vas iz senke! Nista ne brini. Ne zelim da se uplicem u neke rasprave za koje znam da nemaju kraja!
I ja sam pomalo razocarana za slike u delu Bili smo... nisu lose, ostavi mi mail, pa ti ih mogu poslati!
kiss
giska_sa:Sta se ti odmah trpas, kad dobijem fotke, dobices izradjene...
Kad dodjes u salu samo ce ti neke slike i biti pred ocima...
Nije lepo smejati se tudjoj nesreci :shock:giska_sa:Sto ne bi voleo da vidis?
Vidis pa se smejes...
giska_sa:Stanje u Aikidou se izgleda popravlja. Odavno se nismo prepirali ni sa Realcima ni sa clanovima bivse sekcije b AFSCG koja vise ne postoji.