Maktub
Početnik
- Poruka
- 46
giska_sa:Hvala na lepim recima Maktub.
Sta ti to treniras?
Treniram jednu vestinu koja se zove Aikido !
Jeste li culi za nju ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giska_sa:Hvala na lepim recima Maktub.
Sta ti to treniras?
giska_sa:Ne, nismo culi za aikido.
O cemu se tu radi?
Sta se srdis??? Lepo te pitam sta treniras. Nisam ti glavu polup'o...
Gde treniras i kod koga?
giska_sa:Nije me iznervirao (mnogo).
Lepo sam ga pitao sta trenira?
kiklop9:Lepo ti je i rekao![]()
Salu na stranu, ali cinjenica da je neko bio clan AFSCG i sada SAF-a nije nikakav
dokaz kvaliteta. AFSCG je primao svakoga ko je zeleo da se uclani bez ikakvih
uslovljavanja. To sto je SAF sada ocistio "kukolj" je isto dosta problematicno, jer
su u njegovom clanstvu samo provereni poslusni klubovi i oni koji su primljeni od
strane vodecih ljudi SAF-a kao potrosna roba za razne vrste glasanja i sl.
Pa kiklope jesi li ti u SAF-u pa da znas kako stvari funkcionisu?kiklop9:Lepo ti je i rekao![]()
Salu na stranu, ali cinjenica da je neko bio clan AFSCG i sada SAF-a nije nikakav
dokaz kvaliteta. AFSCG je primao svakoga ko je zeleo da se uclani bez ikakvih
uslovljavanja. To sto je SAF sada ocistio "kukolj" je isto dosta problematicno, jer
su u njegovom clanstvu samo provereni poslusni klubovi i oni koji su primljeni od
strane vodecih ljudi SAF-a kao potrosna roba za razne vrste glasanja i sl.
giska_sa:Tako govore samo ljubomorni ljudi.
Sto se poslusnosti tice: Nisam nicije stene, pa da moram da slusam naredjenja i slepo ih izvrsavam. Imam svoje JA i uvek cu ga imati.
giska_sa:Sta mislite o stanju u Aikidou koji se vezba u Srbiji?
Kakvi su uslovi vezbanja?
Tehnicka podrska?
Instruktori?
Aleksej_BASO:JA sam isto zadovoljan, ali mislim da Yoko geri treba vise da se forsira![]()
Super!!! Dolazis na seminar SAF u novembru???Aleksej_BASO:PA i hocu pomalo, pre seminara.![]()
oichi:Potpuno ste svi u pravu, samo me niste dobro razumeli. Sto se tice pravila foruma, pretnji lokom, banom i ostalim glupostima (Profimaire) ni najmanje me ne doticu.
Sada cu biti kristalno jasna: Krivicni zakon
Član 67
(1) Ko ugrozi sigurnost nekog lica ozbiljnom pretnjom da će napasti na život ili telo tog lica ili njemu bliskog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do godinu dana.
Nekoliko ljudi se zainteresovalo za ovaj predmet, dokumentacija je prikupljena. Sto se tice ovog foruma ja sam zavrsila. Ulogovacu se jos jednom ujutru u 8h sa nadom da cu naci ono za sta sam vise od nakoliko puta zamolila (IZVINI SE BOKIJU!!!), u protivnom, svu prikupljenu dokumentaciju i podatke preuzimaju nadlezni. To je moja profesionalna i moralna obaveza.
Pozdrav svima (posebno SAF-u)