Stanje u Srpskom Aikidou

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
giska_sa:
Ne, prepirka nam ne nedostaje samo mi je cudno da ste neaktivni, mada to znate najbolje da pretite i provocirate. pogotovu Saska.
Pozz za sve

Nedostaju vam sastanci na kojima bi vas Saska isprasila ;)

Da se ne ponavljam, pisao sam ranije, da se ovde radi o klasicnoj zameni
teza. Uradim nesto, pa za to okrivim drugoga kao da je on uradio. Kako
vase gazde ne zele da prljaju ruke, angazuju "potrosnu" robu da odradi prljavi posao....

Izvinjavam se svima koji su ubedjeni da rade prave stvari, ali ovo je pravo stanje
stvari. Neko shvati ranije, neko kasnije, a neki nikada ;)

Saska je isprasila samu sebe i srecom vise nemamo nikakvih dodirnih tacaka sa njom. Nek ide svojim putem. Bice nam dargo da je sto manje vidjamo. Price o zamenama teza i slicno su se vec dovoljno ofucale da me cak uopste ni najmanje ne pogadjaju. Gubitnik uvek ima opravdanje za svoj poraz. Sto je najgore on to nikada nece priznati vec samo vise srlja u propast.
Pozdrav svima od Srpske aikido federacije, organizacije koju Hombu dojo priznaje kao oficijelnu aikido organizaciju u Srbiji.
Jos jednom pozivam sve zainteresovane za saradnju da nas kontaktiraju.
Vise informacija o SAF na www.aikido.org.yu

Nedostaju vam sastanci na kojima bi vas Saska isprasila

Saska nas nikada nije isprasila niti ce... Ona je osoba koja sve hvata na galamu a ne shvata da tako ispada supak-papak.

Kako vase gazde ne zele da prljaju ruke, angazuju "potrosnu" robu da odradi prljavi posao....

Mi nemamo gazde jer smo svoji ljudi. Saska bi volela da je gazda svima i cim su misljenja razlicita od njenog odma' pocinje galama...

Izvinjavam se svima koji su ubedjeni da rade prave stvari, ali ovo je pravo stanje stvari

Mi nismo ubedjeni da radimo prave stvari, vec smo sigurni da ih i radimo i u tom tempu nastavljamo. Zar nije bolje napredovati nesmetano. Neznas stanje u SAF pa o tome ne mozes ni da pricas jer je SAF na visem energetskom nivou od vas i sekcije b. Izvisili ste na svim poljima pa necete ni pecat od AFSCG da vratite iako znate da vam ne vredi nicemu vise.
Dok je Z. Obradovic bio sekretar diplome su kasnile i po nekoliko meseci. Za koga to da okrivim? Ok ja sam kriv sto su diplome kasnile.
Plakati su obecavani nebrojeno puta i nikada ih nismo videli. (Plakat SAF mozete videti na www.aikido.org.yu)
Pozz za SAF

>Mi nemamo gazde jer smo svoji ljudi.

Nikad niste ni bili svoji ljudi. Samo ste klimali glavama ;)

>Mi nismo ubedjeni da radimo prave stvari, vec smo sigurni da ih i radimo i u tom tempu
>nastavljamo. Zar nije bolje napredovati nesmetano. Neznas stanje u SAF pa o tome ne
>mozes ni da pricas jer je SAF na visem energetskom nivou od vas i sekcije b.

Sta je sa vama? Isprani su vam mozgovi od silnih reklama, pa stalno ponavljate
SAF je najbolji. Jel to sebe ubedjujete u to? Na kom ste to vi energetskom nivou i
slicne gluposti ;)

HAHAHAHAHA.
Kiklop nam se malo iznervirao pa sad pokusava da ovde napadom na druge poboljsa svoju ocajnu poziciju.
Izgleda da se razocarao kada je pre neki dan dobio vesti u Ministarstvu. Nije verovao da govorimo istinu.
Mozda i dalje ne veruje. Na njegovom mestu ja bih verovao da je SAF ozbiljna organizacija koja radi u interesu razvoja aikida u Srbiji, ali i zna da zastiti sebe od napada zlonamernih ljudi.
Pozdrav za kiklopa.

Dobro...

Posto je tema stanje u srpskom Aikidou, onad da vas pitam.

Kakav je odnos SAFa prema tome sto pola bivse fedefacije (znaci bivsa sekcija B) ne zeli nikakvu saradnju sa vama, plus sto ona federacija koja je sa Saletom Obradovicem (ne znam vise tacan naziv) zivi za sebe godinama, i takodje nema nikakvu nameru da saradjuje, a da ni ne spominjem Mirka Jovandica.

To je sve velik broj klubova, tako da SAF izgleda samo kap u moru klubova u Srbiji.

Ta poloviona koju pominjes je u stvari cetvrtina. Deo klubova sekcije B je prisao Srpskoj aikido federaciji. Trenutno je SAF najmasovnija aikido organizacija u Srbiji. Takodje to je organizacija kojoj pripadaju instruktori sa najvisim stepenovima u Srbiji, a i na Balkanu. SAF je organizacija priznata od Hombu kao oficijelna aikikai aikido organizacija za Srbiju tako da je logicno da ona bude centar okupljanja aikidoka u Srbiji. SAF nikome ko je zainteresovan za saradnju ne zatvara vrata. Svi koji rade aikikai aikido ili zele da ga rade su dobrodosli. Vise informacija na sajtu www.aikido.org.yu .
SAF ima kontakte i saradnju sa AFS i ASS koje su takodje organizacije koje rade aikikai aikido. Nadamo se da ce ta saradnja u buducnosti biti jos veca.
Nekolicina klubova bivse sekcije B AFSCG pokusava na svaki moguci nacin kompromituje SAF i ovde i gde god im se pruzi prilika.
Ako malo obratimo paznju na to ko su oni ne treba biti previse pametan da bi se videlo da su to oni klubovi ciji su predstavnici bili neposredni vinovnici ranijih podela u nasem aikidu.
Pozdrav svima

Aleksej_BASO:
Dobro...
Kakav je odnos SAFa prema tome sto pola bivse fedefacije (znaci bivsa sekcija B) ne zeli nikakvu saradnju sa vama, plus sto ona federacija koja je sa Saletom Obradovicem (ne znam vise tacan naziv) zivi za sebe godinama, i takodje nema nikakvu nameru da saradjuje, a da ni ne spominjem Mirka Jovandica.

To je sve velik broj klubova, tako da SAF izgleda samo kap u moru klubova u Srbiji.

Ma pusti ih Aleksej....
Vidis da su nauceni samo da govore ja sam najveci i najjaci.
Nesto mi se cini da to slusaju od njihovog najviseg stepena u aikidu ;)

Neka nama zivi SAF. Brinu oni o svim ostalim aikidokama u zemlji....

Znao sam da ce ti ta 1/2 upasti u oci! :lol: Pa to jeste bila mozda 1/4 samo po broju klubova...

Ali nemoj da pricas da ne znas za one fazone da se samo fiktivno osnuje nekoliko klubova da bi mogli da nadglasaju "protivnike". Tim ljudima ne vredni ni 100ti dan. A i ti najvisi danovi... Bicu dosadan ako opet budem spomenuo on pismo :lol: ali tako je bilo....

Ima i Ljubo 10ti dan ;);) I zaista jako puno klbova ali to moze da okaci o rep mom macku Mikiju!

Ali SAF i dalje nije centar okupljanja, kako ti kazes. Kao sto vidis i drugi zive svoj zivot. E sada ja to zovem da je to tako kako je a ti kazes da pokusavam da vas kompromitujem??

E sad ako ti nije tesko da mi ipak malo konkretnije kazes. Jel saradjujete sa S Obradovicem i kako?

Pokusaj kompromitacije je bio odlazak vasih predstavnika u Ministarstvo prosvete i sporta sa zahtevom da se ugasi SAF. Naravno ljudi su se samo nasmejali predlogu. Naravno ima toga jos dosta. Da ne navodim sad.
Znam za fazone o osnivanju klubova radi nadglasavanja.
Pa vi ste to radili.
Od svih cele sekcije B bivse AFSCG jedini koji imaju neko ozbiljnije clanstvo su Boletov klub i Novi Sad.
Zrenjaninci imaju gomilu dece u klubu, a ostali svi zajedno kad se skupe ne verujem da imaju mnogo vise od 20 vezbaca.
Klubovi koji su u SAF svi imaju clanstvo i ne postoji ni jedan klub koji nije aktivan.
Prema mojoj evidenciji u klubovima SAF trenutno vezba oko 600 ljudi.
Kad vec pominjes to pismo za danove, ko ce predloziti da Mikele dobije 6.DAN?

>Pokusaj kompromitacije je bio odlazak vasih predstavnika u Ministarstvo prosvete i
>sporta sa zahtevom da se ugasi SAF. Naravno ljudi su se samo nasmejali predlogu.

Slobodno pisi. Bas me zanima koliko si obavesten ;)

>Znam za fazone o osnivanju klubova radi nadglasavanja.
>Pa vi ste to radili.

Ovo ti je dobro. Slatko si me nasmejao.

>Od svih cele sekcije B bivse AFSCG jedini koji imaju neko ozbiljnije clanstvo su
>Boletov klub i Novi Sad.

Sve smesnije i smesnije :D :D
To ocito nisi ni bio u tim klubovima...

>Kad vec pominjes to pismo za danove, ko ce predloziti da Mikele dobije 6.DAN?

Da pogadjam? SAF?

Nego nisam primetio odgovor na pitanje Alekseja. Za Mirka znam da se saradnja svodi
na to da mu otmete pare koje dobija od grada godinama. To je primer otvorenih
vrata za sve koji vezbaju aikikai aikido ;)

Obavesten sam o svemu mnogo vise nego sto ocekujes ali ne zelim da o tome raspravljam ovde. Mislim da nije ni mesto ni vreme.
Da li sam bio ili nisam ne verujem da ti mozes da kazes. Da li mozda zelis da mi kazes da ni oni nemaju clanstvo? Nisam znao. To je novost za mene.
SAF nema nikakve veze sa Mikeleom zahvaljujuci njemu i onima koji su mu servirali pricu da ce da bude uhapsen na aerodromu. Smesno. Bas nemamo pametnija posla nego da organizujemo hapsenje Mikelea.
Mada koliko ga je ta prica pogodila poceo sam da sumnjam u to da mu nije bas najcistija savest. Covek koji ima cistu savest ne plasi se drzavnih organa.

Sto se tice saradnje ti ne znas ama bas nista. A neces ni saznati. Ko si ti da ti polazem racune?
Saradnja izmedju organizacija je njihova interna stvar, a ne stvar nekih otpadnika. Koliko ja znam ni Aleksej,a ni ti nisi clan ni SAFni AFS. Zasto bi se vas ticala njihova saradnja?

milancebgd:
Znam za fazone o osnivanju klubova radi nadglasavanja.
Pa vi ste to radili.

Hehe ali to sa instant klbivima je bilo bas od ljudi koji su sada u SAFu. Necu navoditi imena.

milancebgd:
Kad vec pominjes to pismo za danove, ko ce predloziti da Mikele dobije 6.DAN?

:shock: :shock: :shock: Pa sta da kazem...

Mislio sam da sam do sada ostavio utisak da mi jedan dan stepen manje ili vise ne znaci puno.... A i nije preko pisma... :lol:

SAF nema nikakve veze sa Mikeleom zahvaljujuci njemu i onima koji su mu servirali pricu da ce da bude uhapsen na aerodromu. Smesno. Bas nemamo pametnija posla nego da organizujemo hapsenje Mikelea. Mada koliko ga je ta prica pogodila poceo sam da sumnjam u to da mu nije bas najcistija savest. Covek koji ima cistu savest ne plasi se drzavnih organa.

Hehe kakvo hapsenje... Pa znas kako Mikele je Italijan.... Pa valjda ono mafija itd :D:D:D Hahahaa, nije lose!!

Vidi ovako, tema je Stanje u Srpskom Aikidou i ja sam te pitao nesto a ti ako neces da kazes onda OK nema potrebe da se svadjamo. MIslim reklamirate se ovde vi ste naj, a ja kada pitam konkretno onda se to "ne tice nikoga".

OK onda zaboravi na pitanje.

Tvoje pitanje je ok. Moj odgovor u proslom postu je bio na kiklopovu provokaciju.
Saradnja se svodi za sada na medjusobno posecivanje na seminarima. Da li ce se ta saradnja prosirivati zavisi od zajednickih interesa. Nadam se da si zadovoljan odgovorom.

Inace na seminaru koji je Mikele vodio u Beogradu neko je rekao da ce Mikele biti uhapsen na aerodromu po prijavi SAF. To je Mikelea puno potreslo.
Nas je ta prica samo lepo nasmejala. Mada moje misljenje je da je tu pricu servirao neko iz vase grupe sa ciljem da onemoguci svaku eventualnu saradnju SAF i Mikelea (odnosno dva kluba koji ga prate).
Onima koji se bave takvim podlostima danas se umesto nas bavi javni tuzilac. To je uostalom njegov posao.
Zloupotreba polozaja i falsifikovanje su prilicno ozbiljne optuzbe .

milancebgd:
Tvoje pitanje je ok. Moj odgovor u proslom postu je bio na kiklopovu provokaciju.
Saradnja se svodi za sada na medjusobno posecivanje na seminarima. Da li ce se ta saradnja prosirivati zavisi od zajednickih interesa. Nadam se da si zadovoljan odgovorom.

Inace na seminaru koji je Mikele vodio u Beogradu neko je rekao da ce Mikele biti uhapsen na aerodromu po prijavi SAF. To je Mikelea puno potreslo.

Nas je ta prica samo lepo nasmejala. Mada moje misljenje je da je tu pricu servirao neko iz vase grupe sa ciljem da onemoguci svaku eventualnu saradnju SAF i Mikelea (odnosno dva kluba koji ga prate). :lol: :lol: :lol:
Onima koji se bave takvim podlostima danas se umesto nas bavi javni tuzilac. To je uostalom njegov posao.
Zloupotreba polozaja i falsifikovanje su prilicno ozbiljne optuzbe .

Sumnjam ali ajde.

>Obavesten sam o svemu mnogo vise nego sto ocekujes ali ne zelim da o tome
>raspravljam ovde. Mislim da nije ni mesto ni vreme.

Naravno. Nisam ni sumnjao ;)

>SAF nema nikakve veze sa Mikeleom zahvaljujuci njemu i onima koji su mu servirali
>pricu da ce da bude uhapsen na aerodromu. Smesno. Bas nemamo pametnija posla
>nego da organizujemo hapsenje Mikelea.

Interesantna prica. Uvek je neko drugi kriv.

>Sto se tice saradnje ti ne znas ama bas nista. A neces ni saznati. Ko si ti da ti
>polazem racune?

Gubimo zivce? Pricamo o javnim stvarima kojima se SAF ponosi. Saradnja, otvorenost za
sve itd... Previse burno reagujes na obicno pitanje za nekoga ko propagira te ideje ;)

U sta sumnjas?
Znas da je Mikeleu upucen poziv za saradnju. Znas i da je Rade bio na tom seminaru i da je razgovarao sa njim. Znas i da su se vec sve bili i dogovorili kada se odjednom promenilo sve na sastanku sa predstavnicima klubova. Odjednom se pojavila prica o hapsenju i slicno.
Tvoj klub je dobio poziv za prikljucenje SAF. Isti poziv je dobio i Boletov klub kao i ostali klubovi Bivse AFSCG.
U pozivu je ponudjeno da klubovi nastave saradnju sa instruktorima koje zele bez ogranicenja.
Da li je bilo tako?

kiklop9:
>Obavesten sam o svemu mnogo vise nego sto ocekujes ali ne zelim da o tome
>raspravljam ovde. Mislim da nije ni mesto ni vreme.

Naravno. Nisam ni sumnjao ;)

>SAF nema nikakve veze sa Mikeleom zahvaljujuci njemu i onima koji su mu servirali
>pricu da ce da bude uhapsen na aerodromu. Smesno. Bas nemamo pametnija posla
>nego da organizujemo hapsenje Mikelea.

Interesantna prica. Uvek je neko drugi kriv.

>Sto se tice saradnje ti ne znas ama bas nista. A neces ni saznati. Ko si ti da ti
>polazem racune?

Gubimo zivce? Pricamo o javnim stvarima kojima se SAF ponosi. Saradnja, otvorenost za
sve itd... Previse burno reagujes na obicno pitanje za nekoga ko propagira te ideje ;)

Zasto bih ja gubio zivce. Ja ono sto mislim i govorim.
Nerviraju me samo dusebriznici koji se brinu toliko za tudju sudbinu i koji umesto da rade nesto u svoju korist rade samo na tudju stetu.
Mentalitet "Da komsiji crkne krava" je previse jak u nasem aikidu.
Umesto da se trudimo da propagiramo ideje aikida i da radimo u interesu razvoja aikida svi se trude da sebe uzdignu sto vise napadajuci druge.

Saska je jos jednom prevazisla sebe rekavsi kako mi nikada nismo ni bili svoji. Meni ni rodjeni otac ne moze da bude gazda a kamoli neko drugi.
Saska samo napada i napada jer valjda sebi daje oduska. Smeta joj SAF (koji nije uspela da ugasi u ministarstvu sporta jer nema osnova za tako nesto) jer je grupa ljudi odlucila da napravi organizaciju koja ce da se potrudi napokon da nesto popravi u aikidou u nas. To je temeljan posao i zahteva vreme koje naravno imamo. Steta je samo sto imamo svoje obaveze i nije moguce posvetiti se tome maksimalno.

Mislim da preterujemo sa raspravom ovde. Scenario se ponavlja kao i sa gomile skupstina AFSCG ili JAF. Saska bi da vodi glavnu rec i kad je neko ocepi ona arlauce bespotrebno. Dosad sam sumnjao da je Kiklop Saska ili da je Saska Kiklop. Sad sam siguran u to. Sreca da je kiklop mitsko bice sa jednim okom na sred cela i nece se uvrediti.
Svidja mi se to poredjenje da je Saska Kiklop jer ocigledno ne vidi na vise od jednog oka.
Saska nisi clan SAF i nadam se da neces biti.
Nego sta bi sa pecatom AFSCG da li si ga vratila?
Nadam se da znas da ti vise nicemu ne sluzi?

milancebgdMentalitet "Da komsiji crkne krava" je previse jak u nasem aikidu. .[/QUOTE:
Eee, ima i nastavak :"I meni da crkne krava-da komsija ne moze da kupi mleko od mene!"... :D

Nego,... nije kiklop saska , a nije ni Mikeleu pretio neko iz b sekcije, ...Kako znam?... pa po rukopisu.... e , da...jos spanaca gospodo! Mada,.... ako gresim , izvinuti cu se!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back