Stanje u Srpskom Aikidou

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
giska_sa:
Nije me iznervirao (mnogo).
Lepo sam ga pitao sta trenira?

Lepo ti je i rekao ;)

Salu na stranu, ali cinjenica da je neko bio clan AFSCG i sada SAF-a nije nikakav
dokaz kvaliteta. AFSCG je primao svakoga ko je zeleo da se uclani bez ikakvih
uslovljavanja. To sto je SAF sada ocistio "kukolj" je isto dosta problematicno, jer
su u njegovom clanstvu samo provereni poslusni klubovi i oni koji su primljeni od
strane vodecih ljudi SAF-a kao potrosna roba za razne vrste glasanja i sl.

kiklop9:
Lepo ti je i rekao ;)

Salu na stranu, ali cinjenica da je neko bio clan AFSCG i sada SAF-a nije nikakav
uslovljavanja. To sto je SAF sada ocistio "kukolj" je isto dosta problematicno, jer
su u njegovom clanstvu samo provereni poslusni klubovi i oni koji su primljeni od

Tako govore samo ljubomorni ljudi.
AFSCG je primao klubove po preporuci nekog od vec primljenih clanova federacije. U clanstvu SAF-a su klubovi ciji clanovi hoce da napreduju nesmetano, a ne da im neko drugi prica sta da rade. Sto se poslusnosti tice: Nisam nicije stene, pa da moram da slusam naredjenja i slepo ih izvrsavam. Imam svoje JA i uvek cu ga imati. Kad budem imao vise iskustva i znanja od Vese i Njegosa (a to je nemoguce) otvoricu svoju organizaciju. Sta mi sad preostaje? Da vezbam aikido u saradnji sa majstorima sa NAJVISIM zvanjem u Srbiji i da postujem pravila organizacije u kojoj sam ravnopravan clan.
I ti bi voleo da si clan SAF, zar ne?

kiklop9:
Lepo ti je i rekao ;)

Pa kiklope jesi li ti u SAF-u pa da znas kako stvari funkcionisu?

Ako navezbam yokogeri! :p

Shalu (i zezanje) na stranu... Imam Mikeleov seminar u oktobru, koji nemam pojma kako cu da ispratim finansijski, jer ne radim, u ovoj kao "civilnoj" sam vojsci, tako da su mi dzepovi prazni, a nisam bio ni na letnjoj skoli...

Tako da, bez zezanja, rado bih dosao, ali.... $$

oichi:
Potpuno ste svi u pravu, samo me niste dobro razumeli. Sto se tice pravila foruma, pretnji lokom, banom i ostalim glupostima (Profimaire) ni najmanje me ne doticu.

Sada cu biti kristalno jasna: Krivicni zakon
Član 67
(1) Ko ugrozi sigurnost nekog lica ozbiljnom pretnjom da će napasti na život ili telo tog lica ili njemu bliskog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do godinu dana.

Nekoliko ljudi se zainteresovalo za ovaj predmet, dokumentacija je prikupljena. Sto se tice ovog foruma ja sam zavrsila. Ulogovacu se jos jednom ujutru u 8h sa nadom da cu naci ono za sta sam vise od nakoliko puta zamolila (IZVINI SE BOKIJU!!!), u protivnom, svu prikupljenu dokumentaciju i podatke preuzimaju nadlezni. To je moja profesionalna i moralna obaveza.
Pozdrav svima (posebno SAF-u)

Jesi li ti svesna da se na sudu ne priznaje zvucni i video zapis, a kamo li ovo sranye sa neta??? :)

Sta mislis MENE da tuzis??

Pozdrav za sve a najvise za BASO! ;)

Pa nikako da zavrsimo sajt, pa bi ti bilo jasnije :) , to je jedna onako saljiva borilacka vestina, Balkanska samoodbrana. :)

To to ono, "izbacili smo religijske elemente i prilagodili borbu nasem balkanskom duhu" (prepoznajes? :lol: ) pa smo mi u klubu tako vremenom malo po malo napravili to nase, onako kada hocemo da se salimo.

Mi posto smoosnivaci dali smo sebi najvise pojaseve, a imamo i sekciju posebno za devojke ;) :lol: I tako...

Videcu da uskoro zavrsimo neki sajt o tome, imao i slike i tkstove samo nikako da uradimo to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back