Станимо у заштиту својих јуначких предака

Poruka
1.067
Душа ме боли кад видим шта се пише о нашим прецима,херојима балканских ратова и Првог светског рата.Талог људског рода се усудио да ове људске громаде назива убицама,паликућама,пљачкашима и силоватељима.Ја,потомак храбро страдалог српског војника,не дозвољам да се о мом претку и његовим саборцима тако говори.Ти људи су својом безграничном жртвом донели слободу,а својим чојством другим злочиначким народима у околини пружили руку спаса и помирења,а да би ти исти о њима причали све најгоре.СЛЕДИМО ДУХ СВОЈИХ ПРЕДАКА
 
Misljenje je kao i dupe, svako ga ima. Forum je mesto gde svako moze da napise nesto ma koliko nebulozno bilo. Nemci dizali spomenike srpskim borcima i sad ce neko da izbrise istoriju pisenjem po krstarici.
Nemoj da se palis na guranje, imam utisak da si prilicno mlad.

Свестан сам ја свега тога,али ми много смета.Ако си приметио да врло често то тако почиње.Мања група људи почиње да вређа нешто што је за већину људи свето и нико не чини ништа поводом тога,не буни се,не доказује супротно...Након извесног времена тп што ти људи причају се прихвата као истина.
 

Back
Top