Neistrazena
Elita
- Poruka
- 17.359
samo jedan uslov
dok smo zajedno jedini smo jedno drugom
Uslov za to je biti iskren prema sebi samom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo jedan uslov
dok smo zajedno jedini smo jedno drugom
Uslov za to je biti iskren prema sebi samom.

ne moras da se sazinjes.. moze da ti lepo vrckajuci sedi a i da ti odskace ko loptica... dobro je za trbusnjake a i njoj nije bas lose![]()
p.s. ko se danas jos ljubi![]()
Šta ću, volim da se ljubim. Takođe moram da spavam najmanje tri puta sa devojkom pre nego što uopšte razmotrim da izađem sa njom na večeru. Nazovite me staromodnim, ali tako je...

Neka, propustiću.
Omalenim devojakama koje nakon što ovo pročitaju, dođu u iskušenje da me razapnu bih poručio da ne troše tastaturu bezveze... Znam da sam skot. *******.
Šta ću, volim da se ljubim. Takođe moram da spavam najmanje tri puta sa devojkom pre nego što uopšte razmotrim da izađem sa njom na večeru. Nazovite me staromodnim, ali tako je...
))

hahahahah genijalno![]()
vidi se da preko dana voli mladje zbog smeha a nocom starije zbog 
))))
sha was?
pricaj svapski da te ceo svet razume![]()
))svapski samo recitujem))

Prvi uslov je da osetim tu ''hemiju'', ali sama hemija ne pomaze ako nema drzanje, nema sanse da bi bio sa nekom koja je kako da se izrazim, jadna, da sebe smatra jadnom, ili sta vec, razumete me. Ajde da kazem da zraci, da je u drustvu neko ko se istice svojom energijom. Ne volim tihe, tj one koje cute jer nemaju sta reci. ako je tiha jer tako zeli to je ok. Mora biti lepa, zgodna, da je cista, sredjena, uredna, kako kuci, tako i sama. Mora biti dobra, iskrena, da ima pogled, da cvrkuce meni, da druge ima na distanci koju sama odredi. Da ne flertuje, da je obrazovana, zeljna dokazivanja u sluzbi, ambiciozna, da nece da smara ako je zanemarim zbog posla, da ce da me podrzava u suludim odlukama, da u vezu samnom ulazi kao da je za sva vremena, da nema zadrske, da zna kada da bude nezna, kada ostra. Da nema skroz beo ten, da nema dlake sem kose i obrva i trepavica, da joj je ok kada se ne obrijem, da mi zapali cigaretu posle seksa, da je mastovita u krevetu, da zna da ujutru mrzim sve sem nje, da me libu racku za fudbal i kafane, da odmor nije suncanje po ceo dan, da vozim tako kako bas treba da se vozi, da volim elektronske drndarije, da mrzim zzahteve na fb, da zna ako je volim to je bezuslovno, ali lako se gubi.
Tako jos po neka sitnica

P.S. Da zensko ovako nesto napise, odma' bi rekli TI SE NIKAD NECES UDATI![]()
šaće ispadaPrvi uslov je da osetim tu ''hemiju'', ali sama hemija ne pomaze ako nema drzanje, nema sanse da bi bio sa nekom koja je kako da se izrazim, jadna, da sebe smatra jadnom, ili sta vec, razumete me. Ajde da kazem da zraci, da je u drustvu neko ko se istice svojom energijom. Ne volim tihe, tj one koje cute jer nemaju sta reci. ako je tiha jer tako zeli to je ok. Mora biti lepa, zgodna, da je cista, sredjena, uredna, kako kuci, tako i sama. Mora biti dobra, iskrena, da ima pogled, da cvrkuce meni, da druge ima na distanci koju sama odredi. Da ne flertuje, da je obrazovana, zeljna dokazivanja u sluzbi, ambiciozna, da nece da smara ako je zanemarim zbog posla, da ce da me podrzava u suludim odlukama, da u vezu samnom ulazi kao da je za sva vremena, da nema zadrske, da zna kada da bude nezna, kada ostra. Da nema skroz beo ten, da nema dlake sem kose i obrva i trepavica, da joj je ok kada se ne obrijem, da mi zapali cigaretu posle seksa, da je mastovita u krevetu, da zna da ujutru mrzim sve sem nje, da me libu racku za fudbal i kafane, da odmor nije suncanje po ceo dan, da vozim tako kako bas treba da se vozi, da volim elektronske drndarije, da mrzim zzahteve na fb, da zna ako je volim to je bezuslovno, ali lako se gubi.
Tako jos po neka sitnica
Cuj, kad kazem ne flertuje, mislim kada je u vezi. Nemam pojma da li je Sace sada u vezi, i da li flertuje, ali recimo po onome sto sam upoznao Sace na forumu, ima veliko toga nabrojanog. Ne mogu reci za stvari koje se ne vide preko ekrana, ali gledajuci njen nacin pisanja i komunikacije, upada u 3 pretkolo.