Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
90ih godina SRJ je bila 3.po standardu u evorpi a 5.u ssvetu,koliko smo daleko?
d tog standarda?dal je.....ima sanse....da opet postignemoto.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treci po standardu, sta ti oces, da si prvi?Ako treba da se prisecamo'92 i '93,ne daj boze nikom,takvom standardu.
што тилтујеш, мољке?90ih godina SRJ je bila 3.po standardu u evorpi a 5.u ssvetu,koliko smo daleko?d tog standarda?dal je.....ima sanse....da opet postignemoto.....
90ih godina SRJ je bila 3.po standardu u evorpi a 5.u ssvetu,koliko smo daleko?d tog standarda?dal je.....ima sanse....da opet postignemoto.....
Mii verujemo samo AV,........ ako on kaze da Vlada Srbije subvencionise malinare da seju na Marsu, ondak verujemo..............a ta tvoja, Brnabicka, laze cim zine.Pa Srbija je prva u Evropi trenutno, izgradili smo čak i više autoputeva od Nemačke.
Pitajte Brnabić ako meni ne verujete.
Kojih 100 maraka? Za dve paklice cigareta.niko nece da prizna da su 1993.kupovali stanove za 100maraka...
za 200-300 maraka se mogao kupiti lep stan...Kojih 100 maraka? Za dve paklice cigareta.
Ja sam mislio za ove što su otkupljivali (već dobijene) stanove od države.za 200-300 maraka se mogao kupiti lep stan...
pa to,privatno vlasnistvo a dzaba...Ja sam mislio za ove što su otkupljivali (već dobijene) stanove od države.
niko nece da prizna da su 1993.kupovali stanove za 100maraka...
kako ja to "otplacujem".pa stan za 100maraka ej.to nigde nema.E sad to lagano odplaćuješ,a da toga nisi ni svestan.Nema besplatne večere
kako ja to "otplacujem".pa stan za 100maraka ej.to nigde nema.
nista na racunu nema.Ima ima,i otplaćuješ.Tek će ti unuci skinuti taj dug sa grbače,nadam se,pa da žive slobodno i bogatije nego mi
ma pokazi mi gde mi na racunima pise "otplata za stan" da te vidim.Pa otišlo na stan,zato i nema![]()
Ima, ima, kako nema, Titovke na glave i na radne akcije.
ma pokazi mi gde mi na racunima pise "otplata za stan" da te vidim.
nisu svi dobili...na primer moji roditelji...a odbijalo im se za stambeni fondkako ja to "otplacujem".pa stan za 100maraka ej.to nigde nema.
nisu svi dobili...na primer moji roditelji...a odbijalo im se za stambeni fond