SNS udar na standard gradjana: Za pojedine građane, struja će od jeseni poskupeti čak do 30 odsto!!!

To ti je bačen novac nikada se ne isplati. Ja sam ugradio solarnu toplu na moru 8000 evra sve je istrulilo i raspalo se u roku od 10 godina. Za te pare sam mogao da se razbacujem strujom.

Isto ti je i sa strujom baterije i paneli crknu taman kada uštediš na struji i opet sve novo. Tu je i grad sa olujom kao gratis popucaju svi paneli ili odleti ceo krov.

Isplati se jedino ako imaš sve inverter a++ u kući pvc stolariju pa staviš ongrid nekoliko panela pa kada je sunce imaš par kilovata free u toku dana dok sija sunce.

imam jednu inverter klimu al je skoro i ne koristim uopste

grejem se na cvrsto gorivo tj na zdrvima

razlog ovog poskupljenja je sto je Srbija kolonija zapada

Zapad nama odredjuje cenu struje i sve zivo u drzavi mi smo kolonija

A isto bi bilo i da dodju blokaderi na vlast

Oni su jednako ulizice i marionete zapada kao i SNSovci
Cena struje u Srbiji je prejeftina.

Svi abnormalno trose, neki i ne placaju racune, dok su se nakacili i ko zna koliko novih potrosaca, a mreza prastara.

Banditska Sluzba je unistila EPS i sve distribucije po Srbiji, koristeci ih svoje mafijasko-banditske stvari; plus su nakacili sve svoje mafijase i ljubavnice na EPS grbacu.

EPS nije socijalna sluzba za vase udbaske gluposti.

Klasican primer komunjarskih udbasa, koji pojma nemaju o ekonomiji.

Dobro ce biti ako nemamo redovne restrikcije od po pola nedelje za nekoliko godina, ako ovako nastave.

Moja potrosnja mesecna je od 800 do 1500 kwh

Grejem se na drva i iskljucivo na drva.

S tim sto me EPS krade kad im se cefne , pa tako mi dizali racune za struju u januaru februaru za 50% , misleci da necu da provalim tj da se grejem na struju.

Isto su me pokrali sad u junu kad sam bio na moru , nismo bili kod kuce preko 15 dana a potrosnja struje u junu NAVODNO Je 50% veca nego u maju kad smo bili svaki dan tu!

TO je jedna bagra lopovska SNSovsko blokadersko mafijasko MMFovska i od njih treba da se raskaci svako ko moze.

Najbolji nacin - ugradnjom solarnih panela.

Posle 2-3 godine vracas ulozeno a posle toga dzabe struja i lopurde vise ne mogu da te kradu.

I ja sam za jun dobio najveci racun ikada u zivotu.

Navodno sam potrosio 50% vise struje nego u junu prosle godine, a 100% vise nego u maju ove godine.

Potpuna ludorija.

I ja sam za jun dobio najveci racun ikada u zivotu.

Navodno sam potrosio 50% vise struje nego u junu prosle godine, a 100% vise nego u maju ove godine.

Potpuna ludorija.
Ja sam potrošio 243kWh u 06/2024, a sad 309kWh u 06/2025. To je oko 27% više. Ali klima je radila cijeli mjesec, a prošle godine oko pola mjeseca.
U 05/2025 sam potrošio 186kWh kad klima uopće nije radila. Znači u lipnju 66% više nego u svibnju, zbog klime.

Ja sam potrošio 243kWh u 06/2024, a sad 309kWh u 06/2025. To je oko 27% više. Ali klima je radila cijeli mjesec, a prošle godine oko pola mjeseca.
U 05/2025 sam potrošio 186kWh kad klima uopće nije radila. Znači u lipnju 66% više nego u svibnju, zbog klime.
Ja sam po epsu potrosio 400 prosle godine u junu, a ove 600. To nije 50 razlike nego 200.

A u maju ove godine sam potrosio 300. Ali maj je bio jako hladan i grejao sam se na struju, jer nije bilo centralnog grejanja. Isto je klima radila samo grejala.

energetska efikasnost

Obratite pažnju na račune koje dobijamo svakog meseca. Za energetsku efikasnost se plaća najmanje. Najviše novca ide povlašćenim proizvođačima struje
( da li misle na privatne hidroelektrane? ). I RTS je jedna od skupljih stavki na računu. Tu su i akcize i PDV.

Obratite pažnju na račune koje dobijamo svakog meseca. Za energetsku efikasnost se plaća najmanje. Najviše novca ide povlašćenim proizvođačima struje
( da li misle na privatne hidroelektrane? ). I RTS je jedna od skupljih stavki na računu. Tu su i akcize i PDV.
Повлашћени произвођачи струје су они произвођачи који производе струју из обновиљивих извора (ветропаркови, соларне електране, биогенератори...).
Њима се осим плаћања струје дају и новчани подстицаји које сви ми плаћамо.
Углавном су то странци.

Cena struje u Srbiji je prejeftina.

Svi abnormalno trose, neki i ne placaju racune, dok su se nakacili i ko zna koliko novih potrosaca, a mreza prastara.

Banditska Sluzba je unistila EPS i sve distribucije po Srbiji, koristeci ih svoje mafijasko-banditske stvari; plus su nakacili sve svoje mafijase i ljubavnice na EPS grbacu.

EPS nije socijalna sluzba za vase udbaske gluposti.

Klasican primer komunjarskih udbasa, koji pojma nemaju o ekonomiji.

Dobro ce biti ako nemamo redovne restrikcije od po pola nedelje za nekoliko godina, ako ovako nastave.

lupas nevidjeno

struja u Srbiji je preskupa

Back