Stalak za torte

Ja ono sto imam, imam okrugli drveni, medjapan ili sta vec....pravljen kod stolara....i onaj sa kristalima sa separatorom, znaci dve varijante za mladenacke torte na sprat......one stalke za posebne torte nemam, mada niko ni ne trazi...kad bih kupovala svaki stalak sto neko pozeli pa gde bi mi kraj bio :manikir:

Zato sam i postavila temu...nisam imala puno prilika da pravim mladenačke torte, al evo krajem ovog meseca imam dve. Prva mlada želi da su torte jedna na drugoj pa na stalku sa perlama, a druga nikako da se smisli...ona bi da su posebno, u izboru su dva stalka...koje naravno nemam :(.Srećom pa imam snalažljivog muža...Prvi stalak nam je napravio staklar , ćerka će da niže perle, verujem da će me izaći mnogo jeftinije nego da ga kupujem gotovog. A za ove posebne torte...prijatelj je napravio konstrukciju od armature u obliku slova s a ostalo će mm da uradi +stolar :).Napraviće i treći stalak ( nek se nađe kaže on) od drveta i metalnih šipki..

Dobro si ti prosla, pa imas ljude oko sebe koji imaju strpljenja, a prvenstveno zelje i volje da ti pomognu u izradi stalaka.
Taj sa perlama koji ti je pripremio staklar, da li je bas od stakla, ili pleksiglasa?

od stakla... pošto tortu nosimo u Surčin, neće biti odmah montirana na stalak, nego na licu mesta tako da ne treba da drži neku preteranu težinu dugo. A torta bi trebala da bude teška 12 kg. Toliko će izdržati, kaže staklar :)

Back