Staklo na vratima ugradne rerne

Ne znam kako to izgleda i koja bi se površina trebala lepiti, ali postoje silikoni za velike temperature, pa možda sa tim ? Ili onaj kineski dvokomponentni lepak plavo crveni) samo ne znam kako bi se ponašao na većim tempeaturama, a ovako je mrtav šav kada ga staviš. Postoji i masa za hladno varenje ali to je prilično skupo.

Pa ima okolo metal,tako da se staklo i metal preklapaju po ivicama manje od 1cm,znači to je površina lepljenja.Čudno mi je da na staklu nema nikakvih tragova lepka,a ni na ramu,tj,metalu.Šta misliš da li može biti nekog oslobadjanja otrovnih isparenja na višim t?Pisala ja Henkelu,pitala ih za taj crveni silikon,ali neće da odgovore.

:zcepanje:
zalepi lepkom za zube tj proteze dvokpmponentan je zove se simgal, nema otrova sigurno, a drzi ko zmaj :D

Ali teško da podnosi 250 stepeni,nije sigurno projektovan za visoke temperature,mada mi je savet privlačan,poslušaću te,hvala mm!

A DD neću,ne razumem njegovu logiku,ja imam celo staklo,samo ne znam kako da ga pričvrstim tmo gde je bilo.(Mislim da je DD kupio diplomu ;) )

Back