Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Лека старији се петљао, и ево како завршава.
Шта је требао да га лупи сатаром по глави.:hahaha:
Теби изгледа остала она пословица од Бабе у глави.Ко са децом спава упишан устаје.
Искрено какве је рибе имао овој је морао јастук на главу да стави.
Ма шалим се,мала је психопата није је ни омирисао.

Pa cekaj da si pola leke, jel bi platio kuravu i kurave 100€ ili rizikovo robiju silujuci neku i ne samo robiju ,nego bi zavrsio sa zivotom ovako obelezen ko svaki silovatelj
Brate jel me zajebavas? Cuo si snimak sve jasno...
Nema ovo veze konkretno sa sexom kao cinom nemora on da plati idalje ima koje ce mu dati koje mu daju na izvolte...nego je Leka u svojoj glavi najveci ***** i levo i desno je povaljivo te kurave i svaka mu dala...e sad kad jedna kaze ne!...tu se upali ego "meni ne znas ti ko sam ja!?" uostalom cojek kazhe da joj treba biti cast sto joj ga stavio....josh veli sta me smaras...

Nema ovo veze konkretno sa sexom kao cinom nemora on da plati idalje ima koje ce mu dati koje mu daju na izvolte...nego je Leka u svojoj glavi najveci ***** i levo i desno je povaljivo te kurave i svaka mu dala...e sad kad jedna kaze ne!...tu se upali ego "meni ne znas ti ko sam ja!?" uostalom cojek kazhe da joj treba biti cast sto joj ga stavio....
Pa jesi nekad karo u kolima?ocigledno nisi jer i da pristane riba mucenje je namestiti se a kamo da se brani,snimak je za laike i feministe ,iole covek s mozgom moze da skapira da nista nije bilo,kao sto je i rekao da je silovana ne bi posle 4 god onako pricala a ni on da je bilo traumaticno

Nema ovo veze konkretno sa sexom kao cinom nemora on da plati idalje ima koje ce mu dati koje mu daju na izvolte...nego je Leka u svojoj glavi najveci ***** i levo i desno je povaljivo te kurave i svaka mu dala...e sad kad jedna kaze ne!...tu se upali ego "meni ne znas ti ko sam ja!?" uostalom cojek kazhe da joj treba biti cast sto joj ga stavio....josh veli sta me smaras...
Ta ce ga cast oterati u apsu, a i sama ta recenica je cela jegova
biografija.

Da zene trpe mobing to i ja znam pa i muskarci, necu da branim nikoga ako je Lecic stvarno izvrsio silovanje 30 godina robije ali ako si danas posle toliko godina pokrenula tu temu zasto si cutala tolike godine?Ja bi mu se osvetio reko bi ocu,majci,bratu,dobrom drugu platio bi nekome da ga namlate na mrtvo ime da ne moze pisati a kamo li silovati.Zato apelujem na zrtve ne stidite se odmah prijavite silovanje samo tako cete se zastititi i toga ce biti sve manje.

Pa jesi nekad karo u kolima?ocigledno nisi jer i da pristane riba mucenje je namestiti se a kamo da se brani,snimak je za laike i feministe ,iole covek s mozgom moze da skapira da nista nije bilo,kao sto je i rekao da je silovana ne bi posle 4 god onako pricala a ni on da je bilo traumaticno
Nisam brate nikad karo u kolima izgubio sam vozacku znas a nisam nikad ni bio neki ***** tako da mi je zamagljena perspektiva :)

Back