S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.492
Leka ti postavlja pitanja, a ti odgovaraš.ne znam o cemu se radi daj neki info ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leka ti postavlja pitanja, a ti odgovaraš.ne znam o cemu se radi daj neki info ?
Ovaj sistem i drustvo su mu podarili slobodu nakon svega sto je uradio onoj devojci(a u to vreme smo saznali da je tome bio sklon i u mladosti,ona zena iz Bosne je posvedocila)...Branislav Lečić postao voditelj "Političkog kviza" na Informer TV: Ovaj format nikada nije viđen kod nas!
Format kakav ima "Politički kviz" do sada nije viđen kod nas, kaže Branislav Lečić, koji će biti njegov domaćin!
![]()
Proslavljeni glumac postao je voditelj na Informer televiziji, na kojoj će se "Politički kviz" emitovati od 15. septembra svakog radnog dana u 18:10 časova.
Kako biste opisali "Politički kviz", koji ćete voditi na Informer TV?
- Ovakav format je prvi put prisutan kod nas! Gledao sam mnogo kvizova, neke sam čak i sam kreirao. Kao glumac prirodno sam radoznao, ali ovo je posebno zanimljivo jer se radi o edukaciji. Ovako nešto je našem društvu potrebno, jer je spoj znanja i zabave.
https://informer.rs/tv/live-tv/1048849/branislav-lecic-informer-tv-politicki-kviz
Branislav Lecic , cuveni glumac nas srpski, bivsi predsendik DS-a dobio je posao na Informer TVu kod Vucicevica.
Cestititke Lecicu i Sutanovcu na angazmanima.
Svaki blokader ima svoju cenu.
Лечиш, Шунатовац, Чомићка, Кори Удовички, Кнежевић, Кена, Триванка, Шапић, Мали, Весић, Булатовић, Чеда, Динкић, Зока Михајловић...
(ово из главе, без гуглања за минут).
Јбт...ви лојависти сте успели да уз себе окупите највећи ДОС шљам.
Горе од ових наведених немогуће је наћи.
Ucenjeni Caci Lecic. Nista cudno.
Svi će oni jednog dana da završe u Eliti koju će, nažalost, opet Žeks da praviZnači silovatelj postao voditelj. Lepo, prava napredna Srbija.
A, on je kao bio blokader ?Proslavljeni glumac postao je voditelj na Informer televiziji
da,da znamo.. sve vas (ih) je manje i manje... pa niste ni vi blesavi pa da ne vidite kuda sve ovo ide.То није моје руководство, нисам члан СНС-а, само сматрам напредњаке мањим злом од пленумаша.
Svi bivši su šljam... i DOS-ovci i SNS-ovci i radikali.Ко је то био у ужем руководству ДОС-а а да није био шљам?
. . . , zanimanje: "glumac", sve gore navedeno je u opisu posla.!?prvo budeš žuti lopov i krimnalac i silovatelj pa onda hvališ vučića i sve ti je oprošteno i dobiješ da vodiš kviz na informeru i ne skidaš se sa televizija
Jadni jadnik, posle propalih reklama o potenciji, ovo mu dođe kao logični nastavakBranislav Lečić postao voditelj "Političkog kviza" na Informer TV: Ovaj format nikada nije viđen kod nas!
Format kakav ima "Politički kviz" do sada nije viđen kod nas, kaže Branislav Lečić, koji će biti njegov domaćin!
![]()
Proslavljeni glumac postao je voditelj na Informer televiziji, na kojoj će se "Politički kviz" emitovati od 15. septembra svakog radnog dana u 18:10 časova.
Kako biste opisali "Politički kviz", koji ćete voditi na Informer TV?
- Ovakav format je prvi put prisutan kod nas! Gledao sam mnogo kvizova, neke sam čak i sam kreirao. Kao glumac prirodno sam radoznao, ali ovo je posebno zanimljivo jer se radi o edukaciji. Ovako nešto je našem društvu potrebno, jer je spoj znanja i zabave.
https://informer.rs/tv/live-tv/1048849/branislav-lecic-informer-tv-politicki-kviz
Branislav Lecic , cuveni glumac nas srpski, bivsi predsendik DS-a dobio je posao na Informer TVu kod Vucicevica.
Којо је отишао из Србије. Скупио је паре за такси до аеродрома.Hajmo da ne romantizujemo situaciju.
Branislav Lečić kao voditelj neke TV emisije je degradiranje glumca na lestve gde mora da zarađuje na osnovu SEBE.
Kojo u ulozi voditelja kviza "Ko je najjača karika"-to je baš nisko.
Ne želim da vrsni glumci naših prostora-vode TV emisije, što nije po sebi samo ništa loše. Oni to mogu, uradiće odličan posao, ali...
glumcu daj da glumi, voditelju da vodi, učitelju da uči...
Gde je zakazalo?
Pose*em ti se na državu gde Kojo zarađuje za život vodeći neki glupi kviz!!!
I time treba da se ponosimo?Којо је отишао из Србије. Скупио је паре за такси до аеродрома.
Изјавио је човек неколико пута да је овде неиздрживо.Све ок, неиздрживо и одеш. "Брате, имаш 500 кинти, фали ми за такси" је у стилу Шејтановог ратника.I time treba da se ponosimo?
I?Изјавио је човек неколико пута да је овде неиздрживо.Све ок, неиздрживо и одеш. "Брате, имаш 500 кинти, фали ми за такси" је у стилу Шејтановог ратника.
Ne gledam tv deceniju i po, ne bih znao ko čita prognozu i vesti. I ko radi kvizove. Волео сам уживо суботом увечеI?
Zar nije u pravu čovek?
Ovde je neizdrživo.
Hajde, sa novom emisijom gospodin Branislav Lečić će dokazati suprotno.
Jedva čekam.
Glumci glume entuzijaste u vođenju TV programa.
To ostavlja gorak ukus u ustima.
Glumac želi ulogu. Ne ulogu voditelja na televiziji-to mu je bilo uvek na poslednjem mestu.
Daj glumcu FILM i ulogu!
My man!Ne gledam tv deceniju i po, ne bih znao ko čita prognozu i vesti. I ko radi kvizove. Волео сам уживо суботом увече![]()
I?
Zar nije u pravu čovek?
Ovde je neizdrživo.
Hajde, sa novom emisijom gospodin Branislav Lečić će dokazati suprotno.
Jedva čekam.
Glumci glume entuzijaste u vođenju TV programa.
To ostavlja gorak ukus u ustima.
Glumac želi ulogu. Ne ulogu voditelja na televiziji-to mu je bilo uvek na poslednjem mestu.
Daj glumcu FILM i ulogu!