FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.255
Nosi u torbici oko pojasa dugu devetku ili 357. magnum sa šupljim zrnom i odbrani sebe i svoju porodicu.Ova vest je stara nekih mesec dana, pokrenuo sam je iz razloga sto sam pre par dana prisustvovao sceni kada je Staford podivljao na svog vlasnika, zavrsilo se na kraju sve dobro bez vecih povreda po vlasnika..
Sto se tice ove vesti konkretno iz naslova, navodno se Staford otrgnuo sa povoca i napao drugog psa kojeg su setali decko i devojka da bi na kraju decka i devojku izujedao.
Mene interesuje sledece, na svakih par meseci desava se da ova rasa zavrsi na naslovnoj stranici iz razloga jer je nekog Staford napao, izujedao, prosle godine je Staford cak usmrtio jednu osobu. Sta je problem generalno sa ovom rasom jer u zadnje vreme se desavaju cesti napadi iskljucivo ove rase, Staford jeste agresivan pas ali opet nije u rangu sa Rotvajlerom, Cane Corso, Doga Argentino, Pit Bull.
Ne verujem u slucajnosti da se to bas tako namestilo u zadnje vreme, verujem da negde postoji problem sa ovom rasom pasa previse je slucajeva u zadnjih godinu da to mogu biti slucajnosti, da li je do dresure tih pasa, do njihovih vlasnika..itd.
U ovoj svetskoj libtardiji postalo je zločin ako čovek brani sebe i svoju decu.