STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbija je pravni naslednik SFRJ,OKS je nasledio OKJ baš kao što je OK novonastale države Jugoslavije nasledio OKS koji je osnovan 1910.tako kaže i MOK i oni isto računaju da je Srbija osvojila 100 medalja tj.101.;)

Bravo za Milicu Mandić,čestitke na zlatnoj medalji!!:ok:
Još vaterpolisti da uzmu bronzu i još neko da uzme još jednu i to će biti 5 komada što je i bio neki cilj pred polazak tamo...

Srbija je pravni naslednik SFRJ,šta da se radi,po toj logici nismo ni mi kao Srbija igrali i pobeđivali pod imenom Jugoslavija,a danas svi živi pričaju"mi ovo mi ono"kada je u pitanju neki nastup Jugoslavije u bilo kom sportu,tako da to je to..

Ne znam..Meni je sugavo da uzimamo medalje hrvatskih,slovenackih,bosnjackih i makedonskih sportista kao svoje...

I meni je to sugavo na kub, i ne samo kad su OI u pitanju vec i uopste sportovi pojedinacno.

Ako su Hrvati, Slovenci i svi ostali krenuli od nule, onda trebamo i mi isto. Ok je da nam se pripisuju rezultati SRJ/SCG, jer smo u svakom pogledu naslednici te drzave, ali pripisivanje rezultata SFRJ je morbidno, bez obzira sta ovi iz MOK-a mislili.

Ja mislim da ni Rusi sebi ne pripisuju rezultate SSSR-a, vec da su i oni krenuli od nule.

I meni je to sugavo na kub, i ne samo kad su OI u pitanju vec i uopste sportovi pojedinacno.

Ako su Hrvati, Slovenci i svi ostali krenuli od nule, onda trebamo i mi isto. Ok je da nam se pripisuju rezultati SRJ/SCG, jer smo u svakom pogledu naslednici te drzave, ali pripisivanje rezultata SFRJ je morbidno, bez obzira sta ovi iz MOK-a mislili.

Ja mislim da ni Rusi sebi ne pripisuju rezultate SSSR-a, vec da su i oni krenuli od nule.
Tako i treba..A mi se jos pravimo Jugosloveni..

Može li neko da mi objasni rivalstvo između Zvezde i Partizana, kakvo je to rivalstvo? Da li se navijači dva kluba razlikuju na osnovu klasa, ili sve zavisi od dijela grada iz kojeg si, ili je neka skroz treća stvar? Koga ima više? Nadam se da razumijete šta me zanima i da će mi neko objasniti. :D

Može li neko da mi objasni rivalstvo između Zvezde i Partizana, kakvo je to rivalstvo? Da li se navijači dva kluba razlikuju na osnovu klasa, ili sve zavisi od dijela grada iz kojeg si, ili je neka skroz treća stvar? Koga ima više? Nadam se da razumijete šta me zanima i da će mi neko objasniti. :D

Nema klasa, nema delova grada, ja navijam za Partizan ti za Zvezdu, to je to. To nase rivalstvo je mozda i jedinstveno u svetu fudbala, nema apsolutno nista sto deli Zvezdase i Partizanovce osim klubova za koje navijaju

Čitate li Sportski žurnal? Vidim sada da imaju i e-izdanje koje se može čitati putem interneta. Da li neko ko je platio e-izdanje može da mi kaže da li je novina u potpunosti ista kao i ona na kioscima i u kom formatu je dobijate (kao sliku, tekst, pdf ili kako već).

Pozdrav!

Nema tu neke prevelike razlike,osim sto 90 posto crnogoraca,pogotovo ovih beogradskih navija za Partizan,niko taj fenomen ne moze da objasni ali tako je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back