STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nači silovo bi je u bulju:mrgreen:
nego kakve ovo ima veze sa navijačima...?:lol:

Možda zato što liči na ovog slinavca:

Justin_Bieber_2082964i.jpg

Je l' neko ima snimak izjave koji je dao Mladjan Silobad, bilo je dosta davno i bilo je,cini mi se, posle nekog finala kupa gde je ta ekipa za koju je igrao Silobad (verovatno FMP) pobedila Partizan u finalu. Sad da l' je bilo '97 ili '05, ne znam, a mozda i '03. Pitanja mu je postavljao Strajnic i sve vreme je pokusavao da ga obuhvati preko ledja kako bi ga uhvatio za desnu ruku kojom je Silobad svo vreme mlatarao! Je l' moze neko da pomogne ako se seca ovoga o cemu pricam, makar da znamo kad je bilo.

Ovako.. nema ni 3 meseca kako igram fudbal i treba mi informacija za ocenu igracica ,, Druga zenska liga ,,jug,, Svugde sam trazila i ne mogu da nadjem. Da li neko zna gde... Trazila sam i na sport netu, sportski zurnal... a znam da se ocenjuju igracice posto su to bas spomenuli..

Pozdrav!
Potreban mi je fudbalski trener za individualni rad. Imam 16 godina i duze vreme nisam nigde igrao. Pre par dana sam ponovo poceo da igram u starom klubu tj. poceo sam da treniram tamo ali ne ocekujem da cu uskoro poceti da igram. Spreman sam da platim dosta novca posto mi je ovo veoma bitno(zbog cega objasnicu treneru). Ukoliko ste zainteresovani ili znate nekog trenera molim Vas da mi posaljete PP na forumu. :)

Hvala

Ovako.. nema ni 3 meseca kako igram fudbal i treba mi informacija za ocenu igracica ,, Druga zenska liga ,,jug,, Svugde sam trazila i ne mogu da nadjem. Da li neko zna gde... Trazila sam i na sport netu, sportski zurnal... a znam da se ocenjuju igracice posto su to bas spomenuli..

Kod nas se vrlo retko ocenjuju igračice i iz prve lige !! Što znači, ako je odigran neki derbi ili ako su neki naš ŽFK ili Reprezentacija odigrali neki važniji evropski meč, postoji velika mogućnost da se ocene pojave (i to uglavnom samo u štampanim, sportskim medijima) !! Za ostale, nažalost, skoro da i nema mesta !!
Mada, rezultati i tabele nižih liga su ipak koliko-toliko "ispoštovani" !!
Dakle, jedino da zoveš nas na utakmice, da te gledamo i ocenjujemo !! :D ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back