Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam..Meni je sugavo da uzimamo medalje hrvatskih,slovenackih,bosnjackih i makedonskih sportista kao svoje...
Tako i treba..A mi se jos pravimo Jugosloveni..I meni je to sugavo na kub, i ne samo kad su OI u pitanju vec i uopste sportovi pojedinacno.
Ako su Hrvati, Slovenci i svi ostali krenuli od nule, onda trebamo i mi isto. Ok je da nam se pripisuju rezultati SRJ/SCG, jer smo u svakom pogledu naslednici te drzave, ali pripisivanje rezultata SFRJ je morbidno, bez obzira sta ovi iz MOK-a mislili.
Ja mislim da ni Rusi sebi ne pripisuju rezultate SSSR-a, vec da su i oni krenuli od nule.
Tako i treba..A mi se jos pravimo Jugosloveni..
Može li neko da mi objasni rivalstvo između Zvezde i Partizana, kakvo je to rivalstvo? Da li se navijači dva kluba razlikuju na osnovu klasa, ili sve zavisi od dijela grada iz kojeg si, ili je neka skroz treća stvar? Koga ima više? Nadam se da razumijete šta me zanima i da će mi neko objasniti.![]()
Kakva dva dela grada te spopala???
Može li neko da mi objasni rivalstvo između Zvezde i Partizana, kakvo je to rivalstvo? Da li se navijači dva kluba razlikuju na osnovu klasa, ili sve zavisi od dijela grada iz kojeg si, ili je neka skroz treća stvar? Koga ima više? Nadam se da razumijete šta me zanima i da će mi neko objasniti.![]()
Nema klasa, nema delova grada, ja navijam za Partizan ti za Zvezdu, to je to. To nase rivalstvo je mozda i jedinstveno u svetu fudbala, nema apsolutno nista sto deli Zvezdase i Partizanovce osim klubova za koje navijaju
Isto je i u Sarajevu.