STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba li da boldujem pa da neko vidi razliku izmedju PDF onda i sad? Inace, Jeka je banovala samo u pocetku kad je postala mod. Posle vise nije jer je shvatia nesmisao odstranjivanja forumasa sa Foruma. :ok:
Sada je drugo vreme.

Pre,kad sam dobijao poene od Jeke zbog,priznajem, teskog pljuvanja,uvek mi je lepo objasnila da spustim loptu i da takvim raspravama nista ne postizem...
A od Nitra sam recimo,dobijao poene, za prekrsaje koje sam napravio 6 meseci pre njegove kazne...nije samo mene maltretirao vec i mnoge druge,mislim da je on smenjen... Danas je nesto slicno,samo sto su zverke mnogo krupnije..

Poslednja izmena:
hahahahahahahahahahahahahha to li je Valken u tvoj nalog....koristi ih tri...u jednom navija za Man Utd a u dva je neutralan....
kada sam ja vec kaznjen zasto niste i vi....sigurno ja nisam poceo da pravim picvajz po mojoj temi...cak sam i napisao velikim slovima da ne pravite problem po temi da bi ja bio kaznjen...kazi mi da li bi ti uniustavao temu Man Utd...
ja sam rekao da je to za jega kompliment..nemam tu sta da dodam....
a za nik....nisam ja ko ti od ******....neraduj se nisam ja dosao zbog toga...mozes da ides slobodno...

Ja i Walken smo isti...jeste, ja sam i mile, i general dusan...ovdje smo u suštini samo ja i ti.

Ma jok, i ti si moj klon nalog.

iz prilozeno se vidi da mu porodicu nisam psovao....uzeo sam gi u usta ali prozivao ih....ali iz razloga sto sam bio isprovociran....a provokator nije bio kaznjen......
A sto da ih ne vredjam....oni su postavljali provokatorske slike i postove po temu....tad te nigde nema....na kraj ih samo obrises...a moje postove evidentiras i banujes me......

iz prilozeno se vidi da mu porodicu nisam psovao....
Da ne vjeruje čovjek...:lol:
uzeo sam gi u usta ali prozivao ih....ali iz razloga sto sam bio isprovociran....a provokator nije bio kaznjen......
A sto da ih ne vredjam....oni su postavljali provokatorske slike i postove po temu....tad te nigde nema....na kraj ih samo obrises...a moje postove evidentiras i banujes me......

Evo ja imam aktivan poen...tako da sam očigledno kažnjen :lol:

Da li neko zna u kojoj formaciji je igrao šampionski tim Partizana u sezoni 1982-83, u sastavu Zalad, Radović, Rojević, Trifunović, Stojković, Radanović, Smajić, Živković, Mance, Vukotić, Klinčarski?

Da li neko zna u kojoj formaciji je igrao šampionski tim Partizana u sezoni 1982-83, u sastavu Zalad, Radović, Rojević, Trifunović, Stojković, Radanović, Smajić, Živković, Mance, Vukotić, Klinčarski?

...........0
0......................0
0..........0..........0
0....0....0....0.....0

Trener takodje Nula.

Koji su ovo?

166643-original-wc5jv.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back