STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам мислио да ти као сланинар нагињеш на Вест Хем а ову реченицу сам сретао код навијача Милвола
:thumbdown:

Naginjem naravno, tradicionalno smo V.H. simpatizeri, pa odakle mi cekici i ime!?!
Samo je postala univerzalna fora, a onaj lik verovatno nije ni kontao cija je xD

Nego, ovo ne mozes da vidis
Tab brate izvini ali moro sam ovo da kazem, izvini brate ...
P.S. jos je u sledecem postu reko POSTENO, o Boze ...
:hahaha::hahaha::hahaha:
SpliffFromHell

ААаааааааааа убацио сам ону песму на винамп и врти се већ сат времена :hahaha:
сјајна ствар....
И...Звезда намешта утакмице...?

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6086446#post6086446
Peco jel' se secas ovoga, sad mogu da vidim obrisane postove.... hahahaha

U secam se pljuvanja simpatizera, njao kako sam uvek mrzeo tu barsu... Sad je ne mrzim samo je ne podnosim ;)

Naginjem naravno, tradicionalno smo V.H. simpatizeri, pa odakle mi cekici i ime!?!
Samo je postala univerzalna fora, a onaj lik verovatno nije ni kontao cija je xD

Nego, ovo ne mozes da vidis

:hahaha::hahaha::hahaha:
SpliffFromHell

Neka neka :)
A ti ces cuti sto nisam isao u po. ono sto si mi na vreme pricao doslo glave :confused:
Al' ne znam kako, ne znam gde :mrgreen:

Стварно вам је смешна позиција на табели...иза кога сте...

Solunca iz rastine :hahaha:

Normalno da nema, al' je jezivo smesno... :hahaha:
Jos Perasovicev predlog da je trebalo dosuditi po pravilima tehnicku gresku klupi, dva bacanja i lopta sa strane... :hahaha:
Zamisli haos da je to dosudjeno... :mrgreen:
Ove godine ekipe bas ne umeju da gube protiv Partizana... :lol:

Normalno da nema, al' je jezivo smesno... :hahaha:
Jos Perasovicev predlog da je trebalo dosuditi po pravilima tehnicku gresku klupi, dva bacanja i lopta sa strane... :hahaha:
Zamisli haos da je to dosudjeno... :mrgreen:
Ove godine ekipe bas ne umeju da gube protiv Partizana... :lol:

odlicno si to zakljucio :D
a zamisli jos ustase.....najlepsi prizor u zadnjih godinu dana jeste ovaj vecerasnji kada kamera hvata trenera cibone kako se raduje,potom taj isti treber baca pogled na kos i u neverici gleda cudo :mrgreen:....i prilazi ka terenu i kaze "pa....pa sto je ovo?" :rotf: :rotf: :rotf:
Sladja mi ova vecerasnja pobeda nego sve pobede u evroligi :mrgreen:

odlicno si to zakljucio :D
a zamisli jos ustase.....najlepsi prizor u zadnjih godinu dana jeste ovaj vecerasnji kada kamera hvata trenera cibone kako se raduje,potom taj isti treber baca pogled na kos i u neverici gleda cudo :mrgreen:....i prilazi ka terenu i kaze "pa....pa sto je ovo?" :rotf: :rotf: :rotf:
Sladja mi ova vecerasnja pobeda nego sve pobede u evroligi :mrgreen:

Jedva cekam Peru kapitencinu da se vrati, da ga priupitam koju pametnu o tome... :think:... sto se tice ovih poraza... :mrgreen:

Suluda utakmica... nije bitno za koga navijas, moras odati momcima priznanje... oni su klasican primer onoga da sreca prati hrabre... :super:

Paklen podatak: ove sezone nisu ostali duzni NIJEDNOM protivniku... svi su barem po jednom porazeni... zadivljujuce... :worth:...

A x puta sutevima sa pola terena u poslednjoj sekundi... :lol:

Jedva cekam Peru kapitencinu da se vrati, da ga priupitam koju pametnu o tome... :think:... sto se tice ovih poraza... :mrgreen:

Suluda utakmica... nije bitno za koga navijas, moras odati momcima priznanje... oni su klasican primer onoga da sreca prati hrabre... :super:

Paklen podatak: ove sezone nisu ostali duzni NIJEDNOM protivniku... svi su barem po jednom porazeni... zadivljujuce... :worth:...

A x puta sutevima sa pola terena u poslednjoj sekundi... :lol:

Jednom recju....carevi...:worth: :worth: :worth: :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back