STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto mi je tema prebacena ovde? Glavno da su teme poput "Najruzniji fudbaler" ili "Najbolji autogol" jos uvek tu, ali kad treba da se raspravlja o ozbiljnim problemima u evropskom fudbalu onda nista od toga. Nisam ja kriv sto su drugi poceli da spamuju temu. Izbrisite postove, upozorite autore, ali zar je bilo neophodno da se tema "utopi" u chat?

Zasto mi je tema prebacena ovde? Glavno da su teme poput "Najruzniji fudbaler" ili "Najbolji autogol" jos uvek tu, ali kad treba da se raspravlja o ozbiljnim problemima u evropskom fudbalu onda nista od toga. Nisam ja kriv sto su drugi poceli da spamuju temu. Izbrisite postove, upozorite autore, ali zar je bilo neophodno da se tema "utopi" u chat?

Koja tema :confused:
Moguce da sam ja zeznuo nesto jer sam preksinoc sredjivao malo, reci koja tema i potrudicu se da je vratim ili barem objasnim zasto je pripojena...

nije se utopila nego je od samog pocetka to i bila...

nije se utopila nego je od samog pocetka to i bila...

Jesam li ja kriv? Dosao lik, napisao sranje, postavio ogromnu sliku i tema se odmah gasi? Znaci tako mogu i ja da idem po temama na forumu koje mi se ne svidjaju i da spamujem kako bi ih moderatori zakljucavali/prebacivali?

Ako cemo pravo, u temi je bilo i postova o samoj problematici teme. Red je valjda da se ostavi dan-dva, 20-30 postova da se napise pa da se onda vidi da li se samo spamuje ili se zaista ozbiljno diskutuje. I treba upozoriti pa onda i kazniti spamere a ne gasiti temu

Procitaj pravila kafane, javna opomena, sledeci put kazna.
Hvala na razumevanju.

hahahahahhahahahahaha umrecu od smehaaaaaaaaaaaaaaa

koga bre da kaznis? i za sta? jel sam rekla neistinu? pricala sam sa kimijem a on zna o cemu...

imas ti ovde mnogo vise problematicnih da kaznis nego sto sam ja... kako postanete moderaqtori tako kaznajvate i koga treba i koga ne treba... sto me nije kimi kaznio nego ti, hrabri covece?

Poslednja izmena:
Ja mislim da bi bilo najbolje da ga udaris pumpom !?

Odkud mu pumpa kada nije autom...
Onda cu rampom, klompom, nije ni bitno... :)

koga bre da kaznis? i za sta? jel sam rekla neistinu? pricala sam sa kimijem a on zna o cemu...

imas ti ovde mnogo vise problematicnih da kaznis nego sto sam ja... kako postanete moderaqtori tako kaznajvate i koga treba i koga ne treba... sto me nije kimi kaznio nego ti, hrabri covece?
izvini, nece se ponoviti
necu se vise igrati igre moderatora i cimati se oko pravila koja su moji prethodnici postavili...
:rumenko:

Poslednja izmena:
Koja tema :confused:
Moguce da sam ja zeznuo nesto jer sam preksinoc sredjivao malo, reci koja tema i potrudicu se da je vratim ili barem objasnim zasto je pripojena...

baš si lepo sredio...ostavio si ,,vrhunske,, teme a prebacio ,,suvišne,,.
jel i tebe danas pitaju ,,Za koga navijaš za Zvezdu ili za Partizan,,? :roll:

druze sta ti nije jasno JA SAM TO OVDE PREBACIO i dobi si objasnjenje zasto...ako toliko imas da pises o tome i ako ti toliko znaci otvori novu temu sa istim naslovom a ja cu je pomno pratiti i svaki koment koji nema veze sa temom cu obrisati...moze?

jeste u pravu si u potpunosti sem u delu oko kaznjavanja ja sam ovde guster sad, a on ima chvarak vishe na ramenu... :rumenko:
mozemo nastaviti konverzaciju preko pm... :zag:

druze sta ti nije jasno JA SAM TO OVDE PREBACIO i dobi si objasnjenje zasto...ako toliko imas da pises o tome i ako ti toliko znaci otvori novu temu sa istim naslovom a ja cu je pomno pratiti i svaki koment koji nema veze sa temom cu obrisati...moze?

Kimi, on misli na Radovu temu, prebacio sam je u "Omiljeni klubovi"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back