STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cmok:
To sve dok ne pocnem opet da pijem rum i guaranu xD
Jedno vreme je stvarno bila dobra sega i zayebancija na forumu, prepricavali smo dozivljaje iz izlazaka, sve je bilo 5 do pojave net huligana i slicnih :(

Ne znam za rum i guaranu, ali itekako znam za tekilu i guaranu...:rumenko::rumenko::rumenko:
Slazem se. Jedno vreme je stvarno bilo super. Onda su poceli obracuni, dosli ljudi sa drugih pdf-a, nasi se razisli... :( Zato sam i ja otisla...

Dakle, krivi su ljudi sa drugih pdf-a, po moderatoru to su net huligani?
Ako sam pogresno razumeo, molio bih moderatora da mi razjasni ko su net huligani?
Hvala na odgovoru.

posto nije taj na koga mislis tu odgovoricu ti ja...
net huligan je baja koji dodje ovde gde su se skupljali navijaci svih klubova iz stare jugoslavije i napise nesto u fazonu, citiram(da mi ne bi trazio opet self ban), Hrvatska ovo ono dinamo ovo ono srbi goovna i tako to...
onda ljudima sa ovog pdf-a dodje da mu napisu svasta sto i urade pa dobiju njih 20 banove i onda je ovaj pdf postao pust...malo malo pa se banuju ti ljudi...bez obzira sto smo jeka i ja sa njima dobri morali smo da ih banujemo, licno mi...
e a ti ljudi koji dodju da miniraju puste rovca i onda ih nema dok se ne smire strasti, pa opet, pa onda neki drugi...
eto vidis to je neke ljude smorilo i odlucili su da ne dolaze vise ovde...svake nedelje isto, neko meti slike sa tekmi, neko klip, a neko dodje da se kurobeca ovde, a zna da mu ne moze niko nista jer je NET HULIGAN...toliko od mene... :bye: :zag:

Ovo sto ti pricas se odnosi samo na Navijacke teme, a ovde postoji i drugi tip net huligana koji se udruzuju u kojekakve forumske paravojne formacije i sl.

evo ceo tekst ti je kopiran i ne kapiram sta ti nije jasno da u NASOJ konverzaciji pricamo o pdf-u fudbal (citaj NAVIJACKIM TEMAMA) i o tome zasto je dosta ljudi otislo sa tog pdf-a...:dash::dash::dash:

Obrisao sam kompletnu raspravu i zakljucavam temu na neko vreme.
Razlog?
Raspravljate o korisniku koji je banovan i nije u mogucnosti da odgovori na vase postove, vec sam rekao da toga nema.
Sledeci put kazne.
Ne zanima me nista, k'o da mi nije dosta sto radim po ceo dan i onda dodjem ovde uvece da procitam izvestaje sa tekmi, a VI NE SILAZITE I NE PREKIDATE!!!
Kao mala deca ste!

Posle nekoliko godina dominacije engleskih klubova u Evropi, ove godine necemo videti nijedan engleski klub u polufinalu Lige Sampiona. Ocigledno je da se evropskim mocnicima nije dopadalo to sto je engleska liga najkvalitetnija, kako po igrackim kvalitetima, tako i po zanimljivosti samog prvenstva.

Finale LS 2007/2008. je bila kap koja je prelila casu. Dva engleska kluba u finalu, nakon sto su u polufinalu bila 3 engleska kluba od ukupno 4, kako te, tako i prethodne 2006/2007, je bilo ono sto su ljudi koji upravljaju evropskim fudbalom upravo zeleli da izbegnu. Zato su i odlucili da urade nesto po tom pitanju.

Sezona 2008/2009, i trecu godinu za redom, tri engleska kluba su u polufinalu. Jedan sigurno ide u finale, ali je zato moralo biti ucinjeno sve da i drugi finalista ne bude iz Engleske.

I ucinjeno je. Te veceri, u revansu drugog polufinala, vidjeno je najbezobraznije moguce sudjenje. Od 5 "sumnjivih" situacija, u minimum 3 je trebao biti sudjen cist jedanaesterac za Celsi. Tri situacije na koje je linijski sudija imao odlican pogled, i dve koje mozemo svrstati u kategoriju 50-50, znaci mogao je da sudi, a i nije morao.

Ove godine, jos gore. Tri engleska kluba ispadaju pre polufinala, i to dva od ta tri su izbacena od strane sudija. Prvo, sramotno sudjenje u utakmici Celsi - Inter gde su u dva meca bile tri ciste situacije gde je trebao biti sudjen jedanaesterac za Celsi. Nakon toga, sudije izbacuju i Arsenal u mecu protiv Barselone. Svaki malo jaci start igraca Arsenala, duel kod kog engleske sudije ni ne razmisljaju da prekidaju igru, bio je sankcionisan prekidom igre, nekad cak i sa zutim kartonom. A igraci Barselone se valjaju po terenu, nisam siguran da li su glumili da bi potakli sudiju da pokaze javnu opomenu, ili stvarno nisu navikli na fudbal kakav bi on trebao da bude, jer je poznato da su spanski defanzivci jedni od "najmeksih" u Evropi. Takodje, u revansu, nedugo nakon vodeceg gola Arsenala, sudjen je nepostojeci ofsajd Bendtnera koji je imao "1 na 1" situaciju sa Valdezom.

Ove godine smo bili svedoci i sramotnog plasmana Francuske na SP, posle "rukometa" Tijerija Anrija koji je linijski sudija morao da vidi. A nakon toga, dva francuska kluba se sastaju u cetvrtfinalu LS, automatski obezbedjujuci mesto jednom francuskom klubu u polufinalu najelitnijeg evropskog fudbalskog takmicenja. Neka sada neko kaze da Platini nema nikakve veze sa svime ovime...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back