cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
To sve dok ne pocnem opet da pijem rum i guaranu xD
Jedno vreme je stvarno bila dobra sega i zayebancija na forumu, prepricavali smo dozivljaje iz izlazaka, sve je bilo 5 do pojave net huligana i slicnih![]()
Ne znam za rum i guaranu, ali itekako znam za tekilu i guaranu...
Slazem se. Jedno vreme je stvarno bilo super. Onda su poceli obracuni, dosli ljudi sa drugih pdf-a, nasi se razisli...Zato sam i ja otisla...
Dakle, krivi su ljudi sa drugih pdf-a, po moderatoru to su net huligani?
Ako sam pogresno razumeo, molio bih moderatora da mi razjasni ko su net huligani?
Hvala na odgovoru.
posto nije taj na koga mislis tu odgovoricu ti ja...
net huligan je baja koji dodje ovde gde su se skupljali navijaci svih klubova iz stare jugoslavije i napise nesto u fazonu, citiram(da mi ne bi trazio opet self ban), Hrvatska ovo ono dinamo ovo ono srbi goovna i tako to...
onda ljudima sa ovog pdf-a dodje da mu napisu svasta sto i urade pa dobiju njih 20 banove i onda je ovaj pdf postao pust...malo malo pa se banuju ti ljudi...bez obzira sto smo jeka i ja sa njima dobri morali smo da ih banujemo, licno mi...
e a ti ljudi koji dodju da miniraju puste rovca i onda ih nema dok se ne smire strasti, pa opet, pa onda neki drugi...
eto vidis to je neke ljude smorilo i odlucili su da ne dolaze vise ovde...svake nedelje isto, neko meti slike sa tekmi, neko klip, a neko dodje da se kurobeca ovde, a zna da mu ne moze niko nista jer je NET HULIGAN...toliko od mene...![]()
![]()
Ovo sto ti pricas se odnosi samo na Navijacke teme, a ovde postoji i drugi tip net huligana koji se udruzuju u kojekakve forumske paravojne formacije i sl.
evo ceo tekst ti je kopiran i ne kapiram sta ti nije jasno da u NASOJ konverzaciji pricamo o pdf-u fudbal (citaj NAVIJACKIM TEMAMA) i o tome zasto je dosta ljudi otislo sa tog pdf-a...