Hool
Domaćin
- Poruka
- 3.061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kristina pa gde si ti? Long time no see...
@Boris
![]()
..zbunili ste me ono jednom kad su svi banovani pa promenili nickove,potpuno sam se pogubila....
Ma tu sam ja sve vreme,ali sam neshto redje svracala na fudbal...zbunili ste me ono jednom kad su svi banovani pa promenili nickove,potpuno sam se pogubila....
![]()

Jeli sada dobro ime?

Ma tu sam ja sve vreme,ali sam neshto redje svracala na fudbal...zbunili ste me ono jednom kad su svi banovani pa promenili nickove,potpuno sam se pogubila....
People stop fighting,angels are crying,
we can be better,love is the answer......

Ako nam je iko prijatelj u Evropi to su Francuzi.
Oni su nasoj himni aplaudirali, kad smo igrali kod njih!
Bice jadno ako se bude zvizdalo, skontali su da to uvek radimo i odbice da izadju na teren ako uradimo tako nesto, a to ce im biti samo dobar izgovor da ih nasi ne oderu.

Ako nam je iko prijatelj u Evropi to su Francuzi.
Oni su nasoj himni aplaudirali, kad smo igrali kod njih!
Samo da puknu. Bilo bi lepo da puknu 2-1, i da taj drugi gol damo u nadoknadi.Verujem da bi crkli od muke sto naravno i zasluzuju!
Kakvi prijatelji?????????????????? Da li su nam za vreme Kolubarske bitke slucajno prodali granate za topove drugog kalibra, a te iste topove smo kupili od njih koju godinu ranije? Zasto su oduglovacili sa Solunskim frontom? Mi smo njima trebali vise, nego oni nama! Mi smo svoje pobede ostvarili zahvaljujuci samo nama samima.Bili su nam prijatelji, tacno, ali se su se posle drugog svetskog rata stvari promenile.
Bilo bi lepo da izgube 3:0