- Poruka
- 23.504
A HRVATI nisu seljacine kad zvizde nasoj himni!!! I treba da zvizdimo Francuzima! Oni nas bombardovali mamu im *ebem,priznali Kosovo....! Dovoljan razlog....
Tako je Generale!
Imas repku veceras kad mi istekne 24 h.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A HRVATI nisu seljacine kad zvizde nasoj himni!!! I treba da zvizdimo Francuzima! Oni nas bombardovali mamu im *ebem,priznali Kosovo....! Dovoljan razlog....
Tako je Generale!![]()
Imas repku veceras kad mi istekne 24 h.![]()
Jesam. I umem da razlikujem razbojnistva, kradje i smaranje po zidovima od blago iskazanog protesta zvizdukom protiv necega sto te je zabolelo.ILKE zar ti nisi rekao da smo mi delije ispali buadle zato sto smo napravili kursus u Ceskoj?

Himna nije bombardovala Srbiju već neki ljudi zlotvori, a ta ista himna je isto himna i nekih običnih ljudi u Francuskoj kao što smo i mi ovde. Zviždati himni je vrhunac gluposti!
A tamo bese pitanje: Da li ce srbi zvizdati francuskoj himni. a ti si rekao da nece!
Onda slusaj veceras prenos pa da znas kakav si prognozer. Mozda neces cuti nista jer ce ovi iskljuciti ton! 
Nemoj dzabe da se nadas. Zvizdace zainat. Zvizdace jer su nas prozivali pola godine unapred.Nadam se da nece zvizdati himni vecheras, to je odvratno
btw.jedva chekam 21h,u prvim sam redovima....![]()

Kakve otete zastave? Ko se hvalio? Verovatno si me sa nekim pomešao.Ama nije valjda? Himna je simbol neke drzave isto kao i grb ili zastava. Ako tako mislis pitam se samo zasto si se dicio otetim zastavama na stadionima i paljenjem istih kada ste vi Grobari bili u pitanju!A tamo bese pitanje: Da li ce srbi zvizdati francuskoj himni. a ti si rekao da nece!
Onda slusaj veceras prenos pa da znas kakav si prognozer. Mozda neces cuti nista jer ce ovi iskljuciti ton!
![]()
........i da se svi mostovi u Novom Sadu poruse.Ne znam,prosto nisam pametan da kažem da li treba ili ne.....za mnoge patnje - treba ali opet znam da je još uvek aktelno srpsko-francusko prijateljstvo koje je najviše doprinelo da se ne bombarduje Pančevački most preko Dunava.

Ja sam malo vise za onu soluciju da im se zvizdi. @v.v.ilic
A da npr. ti dođeš iz Češke ovde pa im zviždi koliko ti volja? Jer neće da te čuju kako zviždiš sa te daljine.

ilke de ce gledas tekmu ?