STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Povuci rec Ilke.:D povuci rec :D
kakva zenidba nema sanse... doduse voleo sam jednu beatle tako nesto bese..svadbu pravismo.. cak i.mile dolazio da cestita.. i gazda ivan cestitao... samo ono ***** Dule napio se na svadbu i poceo da vredja. :D nisam mu zamerio imao je dobru dusu :D

a dule se ozenio :D a nije me zvao bitanga :D koja li je ta nesrecnica koja je njega uzela da gu ispostujem sa minut cutanja... zakasace s njega :D

Povuci rec Ilke.:D povuci rec :D
kakva zenidba nema sanse... doduse voleo sam jednu beatle tako nesto bese..svadbu pravismo.. cak i.mile dolazio da cestita.. i gazda ivan cestitao... samo ono ***** Dule napio se na svadbu i poceo da vredja. :D nisam mu zamerio imao je dobru dusu :D

a dule se ozenio :D a nije me zvao bitanga :D koja li je ta nesrecnica koja je njega uzela da gu ispostujem sa minut cutanja... zakasace s njega :D
Nikog nije zvao. Zabranila veštica. On je sad pod rešetke. :(

a stvarno li ozenjen bitanga... znao sam da mali zna da ga ućera :D ko ga ebee...i treba da ga turi u okove ko starca Vujadina :D da zablindirala ga ko Hitlera u bunker :D da ga zazida ko Mrnjavcevica u Skadar.. :D
ko ga sisa nek oseti i on tvrdo.. dosta se kurcio ovde po forum :D za takve i treba :D jedino mi zao sto ne mogu kukavcu da cestitam :D

a stvarno li ozenjen bitanga... znao sam da mali zna da ga ućera :D ko ga ebee...i treba da ga turi u okove ko starca Vujadina :D da zablindirala ga ko Hitlera u bunker :D da ga zazida ko Mrnjavcevica u Skadar.. :D
ko ga sisa nek oseti i on tvrdo.. dosta se kurcio ovde po forum :D za takve i treba :D jedino mi zao sto ne mogu kukavcu da cestitam :D

Ne druži se ni sa kim ni u RL. Kontaktirao sam njegovog školskog druga i kaže mi da je gotov. Nigde ne izlazi niti nos promalja kroz prozor. :(

maja gojković :lol:
ćao spuki. pozdrav i od meneka i pozdravi skvida ako slučajno "naletiš" negde na njega z:poz:

Ooooooo :D
kakvo prijatno izenadjenje :D
a koja bese ti??? :D
pod nik se dosecam kao kroz maglu...a i promenila si se kao i ja.. ja sam se mnogo prolepsao a ti ostala ista sem sto si avatar promenila pa ne mog te prepoznam.. :D stvarno nika se secam al sta i kako ne mogu.. nadam se da me patis po dobro ali tesko posto mi ilic bio mentor.. al.kad ti pokvaren covek bude mentor sta da ocekujes drugo :P ko mi je mentor bio cudo sam jos na slobodi... za razliku od skvida.. :D

49574566_1076137709214921_236057252333617152_n.jpg

Vidim da se ovde frljate sa nekim imenima korisnika koji se više ne pojavljuju ali eto neko nešto o njima i zna.pa bih priupitao za neke gde su,šta rade:
Jeka (odličan moderator na pdf.-u Fudbal),GRIZZLY.Torrente,Dr.Jekyll,New Age....

Vidim da se ovde frljate sa nekim imenima korisnika koji se više ne pojavljuju ali eto neko nešto o njima i zna.pa bih priupitao za neke gde su,šta rade:
Jeka (odličan moderator na pdf.-u Fudbal),GRIZZLY.Torrente,Dr.Jekyll,New Age....

Ни ја ни о једном које си поменуо не знм ништа. А поменуо си одличне модераторе са Фудбала. :ok:

a walken.. on je bio dobar covek ali sve se pravi da zna.. da se uvatimo teme kako se recimo prcaju veverice on ima da sve do tancnina objasni precizno i uverljivo ko da im je svecu drzao :D
tu su jos bese crni lepotan, ivanae i ostali moji ljuti neprijatelji :D gde su ilke i sta rade ta gospoda :D

kad rece odlicne moderatore sa fudbala kude je 8mileRD :D retko dobar covek.. on je bio moj ljubimac :D

Па си ишо у шталу да га кољеш. :rotf:

- - - - - - - - - -

a walken.. on je bio dobar covek ali sve se pravi da zna.. da se uvatimo teme kako se recimo prcaju veverice on ima da sve do tancnina objasni precizno i uverljivo ko da im je svecu drzao :D
tu su jos bese crni lepotan, ivanae i ostali moji ljuti neprijatelji :D gde su ilke i sta rade ta gospoda :D

Crni lepotan ti je tu. Muva se na temi tvog ljutog protivnika, Liverpul. A za ivanae ne znam gde je.

Izdvojen pozdrav za taba legendu :D
inace nisam te zaboravio legendo i pamtim te kao dobrog coveka.. legendu.. naseg istaknutog borca..junaka naseg, heroja.. zajedno smo zajedno krvarili i ratovali.. na istoj smo strani uvek bili.. nikad nije govorio juris vec samo Zamnom!!! Kao clana SJK jako sam ga cenio i cenim ga.. kao da smo Kajmackcalan zajedno gazili.. Ilke je covek koji se jednom radja..
Ali onaj tab izdajica..juda.. jos nam noz u ledja viri do korica koji nam je zaboo.. vuk brankovic mu ravan nije.. izdao je SJK i prodao nas za 500 evra.. jeste ovakav i onakav ali ima dobru dusu.. dosao ovde na stadion da me pozdravi :D promenio se :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back