STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smilie_sleep_011.gif

A jel tebi i tim 'preostalim korisnicima' neko brani da pisete?

То нисам нигде споменуо, чак штавише, ја и даље активно пишем на овом пдф-у. Али велика већина осталих су бановани, могу истог трена да ти набројим њих чак 10 који су били редовни на овом пдф-у а да су бановани и још толико који су због таквих ствари престали да пишу.

То нисам нигде споменуо, чак штавише, ја и даље активно пишем на овом пдф-у. Али велика већина осталих су бановани, могу истог трена да ти набројим њих чак 10 који су били редовни на овом пдф-у а да су бановани и још толико који су због таквих ствари престали да пишу.

A i ovo malo sto je za sad ostalo, lako moze da ode, pa nek ostanu samo oni sto nisu ovlasceni,
da nam vec jednom kazu zasto BORIS nije moderator? Imamo pravo da znamo!

A i ovo malo sto je za sad ostalo, lako moze da ode, pa nek ostanu samo oni sto nisu ovlasceni,
da nam vec jednom kazu zasto BORIS nije moderator? Imamo pravo da znamo!

Imamo pravo da znamo,a to sto lutamo i prozivamo mozda pogresne nismo krivi mi nego odgovorni MODERATORI i SUPERMODERATOR.
Po Pravilniku Krstarice oni Moderatori su tu da nas ismjeravaju i okupljaju a ne da nas iritiraju i rastjeruju samim tim snose odgovornost.
Boris je posao Moderatora vrlo lijepo radio na TENISU .I Kad je Moderna Pjevacica ludovala smirivao sutuaciju i nju znalacki .
Naravno uz nasu pomoc, zato sto je pravilno radio .
Pitam se sto da ocekujem od nadleznih na KRSTARICI ja kad su mogli to uciniti Borisu 1.
Neka samo odugovlace, mi sa TENISA cekamo ne urade li nista ODLAZIMO...Vecina je za to .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back