STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro:kafa:...nesto prazno ovo kafance:sad2:...neznam sta je razlog?...nema ove omladine za animaciju...kud se svi dedose?...nije valjda da su svi na "odmor"!.. :think::think: to me malo zabrinjava...:lol:...:ceka::ceka::ceka:osedeh cekajuci!

Specijalac, Kralj, Supermen, Sto vec teta Duska ga obozava jer on navija za Novaka Djokovica trenutno NUMBER ONE... :heart::heart::heart:

А и вечерас навијамо за њега :cool:

Dobro jutro:kafa:...nesto prazno ovo kafance:sad2:...neznam sta je razlog?...nema ove omladine za animaciju...kud se svi dedose?...nije valjda da su svi na "odmor"!.. :think::think: to me malo zabrinjava...:lol:...:ceka::ceka::ceka:osedeh cekajuci!

:kpozdrav:

1.TEJGO
2.Ne ide mi u glavu da je Partizan u sezoni kada je imao najviše novca rasprodao sve živo ne samo prvu postavu nego prvih 18, a hoće u LŠ. Ne ide to zajedno, oni momci koji su je igrali i sticali iskustvo su prodani, prodan Tejgo i malo ranije Kleo, došli neki novi klinci i dalje tvrdi da je dovođen kvantitet a ne kvalitet

Tagoe (kako ga svi na svijetu zovu, osim pametnjakovića grobara koji kažu Tejgo) nije prodat, nego je bio na pozajmici u Partizanu!

Poslednja izmena od moderatora:
Tagoe (kako ga svi na svijetu zovu, osim pametnjakovića grobara koji kažu Tejgo) nije prodat, nego je bio na pozajmici u Partizanu!

Зезнуо си се паметњаковићу. Његово име се чита Тејго.

Hm, to je sve relativno... Partizan je odličan tim za Novi Pazar, ali je za npr. Arsenal loš tim...

a da izgubite u derbiju i da još kiksnete negdje jednom-dvaput, Stanojević bi se od odličnog trenera naglo pretvorio u najgoreg trenera svih vremena! :)

Партизан је одличан тим у односу на услове у којим тај клуб дјелује. Мислим да има квалитет да се бори равноправно у Лиги Европе са осталим клубовима. Под тим сматрам да је квалитетан.

Tejgo, sam je rekao da se tako zove. Kad je došao pitali su ga kako se izgovara i rekao je Tejgo.

Onda ga u Njemačkoj i Italiji sigurno nisu pitali kako se zove! :)

U našem jeziku (još uvijek) postoje neka pravila i ne mora da znači da mi treba da ga zovemo onako kako se to izgovara na njegovom jeziku! Pa nismo mi Hrvati! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back