čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Ko tacno odgovori na moje pitanje dobija reputaciju! Idemo![]()
Al će da se ovajdi ijujuju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko tacno odgovori na moje pitanje dobija reputaciju! Idemo![]()
Што модератор обриса ону своју поруку?
Cisto sumnjam da ce da sluze za punjenje.
Care, jel moze teta Matejana da postane clan S J K?
Наравно
ПС Ја сам краљ,не цар![]()
Nije vazno to sada...mnogo je vaznije da si specijalac![]()
Specijalac, Kralj, Supermen, Sto vec teta Duska ga obozava jer on navija za Novaka Djokovica trenutno NUMBER ONE...![]()
Dobro jutro...nesto prazno ovo kafance
...neznam sta je razlog?...nema ove omladine za animaciju...kud se svi dedose?...nije valjda da su svi na "odmor"!..
to me malo zabrinjava...
...
osedeh cekajuci!
Ajde maloda se podsetimo stari, prosli
vremena kada je kafancecvetalo,
sad![]()
Пола тих корисника је у бановини![]()
sad![]()
sad![]()
А и вечерас навијамо за њега
U Kafani Mec Lopta se slavi ima i prsute mozete se pridruziti ...![]()
sta se to slavi ?
Победа Рена
Шалим се, слави се нова победа Ђоковића![]()
taj tenis je bas bez veze one zene i mogu nekako da gledam dok vriste i stenju ali muski tenis![]()
1.TEJGO
2.Ne ide mi u glavu da je Partizan u sezoni kada je imao najviše novca rasprodao sve živo ne samo prvu postavu nego prvih 18, a hoće u LŠ. Ne ide to zajedno, oni momci koji su je igrali i sticali iskustvo su prodani, prodan Tejgo i malo ranije Kleo, došli neki novi klinci i dalje tvrdi da je dovođen kvantitet a ne kvalitet
Tagoe (kako ga svi na svijetu zovu, osim pametnjakovića grobara koji kažu Tejgo) nije prodat, nego je bio na pozajmici u Partizanu!
Hm, to je sve relativno... Partizan je odličan tim za Novi Pazar, ali je za npr. Arsenal loš tim...
a da izgubite u derbiju i da još kiksnete negdje jednom-dvaput, Stanojević bi se od odličnog trenera naglo pretvorio u najgoreg trenera svih vremena!![]()
Tejgo, sam je rekao da se tako zove. Kad je došao pitali su ga kako se izgovara i rekao je Tejgo.
Зезнуо си се паметњаковићу. Његово име се чита Тејго.