STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boris1
Re: Kafana MEČ LOPTA

Original postavio 8-Mile RD
Postovani teniseri,

Korisnike v.v.ilic, SQUID i Spurs je GLAVNI administrator trajno odstranio sa foruma zato sto vec DUGO vremena ucestvuju u opstrukciji i ometanju rada istog. A zbog cega je boris smenjen, ne znam da li imam ovlascenja da vam kazem, moram da vidim. Mogu vam samo reci da je i jedno i drugo bilo SA RAZLOGOM.

Nadam se da je sad sve jasnije. Pozdrav.

Mile, prije nego sto izneses neistine...argumentuj ih...da ne dizemo nepotrebnu pricu.

Mile odgovori, imas ovlascenje od Borisa!:hvala:

Boris1
Re: Kafana MEČ LOPTA

Original postavio 8-Mile RD
Postovani teniseri,

Korisnike v.v.ilic, SQUID i Spurs je GLAVNI administrator trajno odstranio sa foruma zato sto vec DUGO vremena ucestvuju u opstrukciji i ometanju rada istog. A zbog cega je boris smenjen, ne znam da li imam ovlascenja da vam kazem, moram da vidim. Mogu vam samo reci da je i jedno i drugo bilo SA RAZLOGOM.

Nadam se da je sad sve jasnije. Pozdrav.

Mile, prije nego sto izneses neistine...argumentuj ih...da ne dizemo nepotrebnu pricu.

Mile odgovori, imas ovlascenje od Borisa!:hvala:

Немој да га пожурујеш, мораће затворити Стадион да добије на времену :mrgreen:

Pa ako dobije ovlascenje moze i nas da zatvori!

Све у своје време :lol: Прво овлашћење да добије
smilie_game_036.gif

Korisnike v.v.ilic, SQUID i Spurs je GLAVNI administrator trajno odstranio sa foruma zato sto vec DUGO vremena ucestvuju u opstrukciji i ometanju rada istog
Pazite na galamu "DUGO"...meni ovo više liči "ja bih da ih trajno šutnem ali neće administracija ali evo,hvala Bogu došao je i taj dan" :1845smajlijasakezomoduvetadouveta:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back