8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Vece...Sta milence i dalje nije dobio ovlascenje?![]()
Ja lepo rekoh da je sve bilo SA RAZLOGOM. Nista se ne desava bez razloga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок 
Ja lepo rekoh da je sve bilo SA RAZLOGOM. Nista se ne desava bez razloga.![]()

Ajde ovi trojicu sto su poslali na prinudnirad u Banovinu, i dadose neke jadne razloge, ali
za Borisa nikako da kazu KOJI SU TO RAZLOZI?

па кад их нема![]()
ja vidim jedini razlog SJK! Sta ti mislis?

Boris1
Re: Kafana MEČ LOPTA
Original postavio 8-Mile RD
Postovani teniseri,
Korisnike v.v.ilic, SQUID i Spurs je GLAVNI administrator trajno odstranio sa foruma zato sto vec DUGO vremena ucestvuju u opstrukciji i ometanju rada istog. A zbog cega je boris smenjen, ne znam da li imam ovlascenja da vam kazem, moram da vidim. Mogu vam samo reci da je i jedno i drugo bilo SA RAZLOGOM.
Nadam se da je sad sve jasnije. Pozdrav.
Mile, prije nego sto izneses neistine...argumentuj ih...da ne dizemo nepotrebnu pricu.
Mile odgovori, imas ovlascenje od Borisa!![]()

Pa ako dobije ovlascenje moze i nas da zatvori!
Прво овлашћење да добије
Pazite na galamu "DUGO"...meni ovo više liči "ja bih da ih trajno šutnem ali neće administracija ali evo,hvala Bogu došao je i taj dan" :1845smajlijasakezomoduvetadouveta:Korisnike v.v.ilic, SQUID i Spurs je GLAVNI administrator trajno odstranio sa foruma zato sto vec DUGO vremena ucestvuju u opstrukciji i ometanju rada istog
Takođe "DUGO" ima drugačije značenje za Borisa - "DUGO nismo mogli zbog njega da radimo posao onako kako nam je naloženo"...ali sve u svemu,sve je "lepo" objašnjeno!!!A zbog cega je boris smenjen, ne znam da li imam ovlascenja da vam kazem, moram da vidim.
Pazite na galamu "DUGO"...meni ovo više liči "ja bih da ih trajno šutnem ali neće administracija ali evo,hvala Bogu došao je i taj dan" :1845smajlijasakezomoduvetadouveta:
Биће да је управо тако 
Jesam li nesto propustila?
Док нам га не врате![]()
Sto nepitas Taba503?
Je li ti rekao koliko mu traje godisnji .?Посало сам му поруку пре неки дан, кажу да је на годишњем..
Je li ti rekao koliko mu traje godisnji .?![]()