STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

1) mnogo je neverovatno da te nema na fudbalu gde si mod tri meseca i da se sad pojavis!

2) a i ako jesi kimi, sramota je da tri meseca spemujes van foruma gde si moderator, da ostavis svoje korisnike na milost i nemolost i da se sad kao spasioc pojavis.

3) ja tebi nisam rekla da si naduvan a ti meni jesi!

4) da sam ja spemovala tri meseca i reklamirala svoje zurke, dobila bih ban. za jedan dan ne za tri meseca!

5) svi ovi razlozi su dovoljni da ni jednog sekunda ne budes vise moderator, pa i da jesi kimi i da nisi. I ne da ne budes moderator vec da budes udaljen sa krstarice!

ko si bre ti da se ja tebi pravdam, a sto se tice tvoje obavestenosti pogledaj malo bolje gde sam ja moderator, tako da ovo tvoje pod 2. mozes da bacis u djubre kao i ostalo...
ja sam na fudbal pozvan kao pomoc jeki jer nije mogla sama, bila je mnogo veca ekipa nego sada, znaci mene su zvali, a nisam ja kao vi sada (pojedini ne svi) samo sto se ne pokoljete ko ce biti mod... :eek:

ko si bre ti da se ja tebi pravdam, a sto se tice tvoje obavestenosti pogledaj malo bolje gde sam ja moderator, tako da ovo tvoje pod 2. mozes da bacis u djubre kao i ostalo...
ja sam na fudbal pozvan kao pomoc jeki jer nije mogla sama, bila je mnogo veca ekipa nego sada, znaci mene su zvali, a nisam ja kao vi sada (pojedini ne svi) samo sto se ne pokoljete ko ce biti mod... :eek:

pa jos gore. moderator spemuje pdf koji moderise...

i niko tebi ne trazi da se pravdas, ja samo iznosim svoje zakljucke. Analiziram te "kimi"

pa ti meni ne mozes da zabranis da ja pisem, nisam te vredjala, nisam slagala nista, samo sam napisala ono sto sam primetila, ono sto svi mogu da vide. a to ko sam ja, je nebitno, za tebe sam korisnik korstarice koji je ovde uclanjen 10.05.2003. nick mi je Lilu i to je sve sto treba da znas. A zbog arogantnih stavova pojedinih moderatora, kao naprimer tvojih, korisnici i imaju averziju prema moderatorima.

pa ti meni ne mozes da zabranis da ja pisem, nisam te vredjala, nisam slagala nista, samo sam napisala ono sto sam primetila, ono sto svi mogu da vide. a to ko sam ja, je nebitno, za tebe sam korisnik korstarice koji je ovde uclanjen 10.05.2003. nick mi je Lilu i to je sve sto treba da znas. A zbog arogantnih stavova pojedinih moderatora, kao naprimer tvojih, korisnici i imaju averziju prema moderatorima.

ti si prva osoba na krstarici koju sam ja za 7 godina prijavila.

sta tebi nije jasno u recenici da me ne zanimas ni ti ni tvoji postovi, osim ako imas neki problem u vezi fudbala posto taj pdf posecujes na kome sam ja mod?!?!?!
i bas me zabole uvo koga si ti i zasto prijavljivala...:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back