Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos samo da si ti kimi...
pa bio je tu, samo kao spamer...
pa nekapiras kad nisi kimi.. .da si bar pogledao kimijeve postove poslednjih tri meseca znao bi o cemu pricam...

Krece cak i u napad
@Kimi
Volim kada imas samopouzdanja![]()
Sa kim si se dopisivao?eo me bre tu sam, pise pol muski pa sam zato napisao, veceras nismo se culi dopisivali smo se...

Sa kim si se dopisivao?
Samnom, jel da!
A ne odgovori mi ni na jedno pitanje. Kimi , Kimi ........![]()

Pa imas tamo gore jos dva na koja nisi odgovorio!plju jeee
mislim da sam na sve odg...sa jekom sam se dopisivao...mozda ce od sutra da se vrati, mada je u haosu sa obavezama...ae opet daj to pitanje...![]()

Pa imas tamo gore jos dva na koja nisi odgovorio!
Nemoj da cekam nedelju dana.![]()
Sta ono studiras? A dodatno: Kako si se dopisivao sa Jekom bre kad se ja sa Jekom dopusujem bar jednom u tri dana i nista mi ne rece?previse si ih postavio vise ne znam ni na koji sam odg...ae ponovo pisi koje nisam?

Prijatelj na telefonu nije znao odgovor pa sad radi publika!Mozda momak sada trazi pomoc publike![]()

Prijatelj na telefonu nije znao odgovor pa sad radi publika!![]()
)))A kud bas da nabasas na nasu zurku veceras? I pustas neke supermodove da se ovde sire preko tebe? Hoces na PP da ti posaljem sta si rekao na Internom kad se ona supermoderatorka banula i pocela da kaznjava umesto tebe? A sad kao nesto cutis.ma igram kantere...ne studiram...organizujem zurke, i radim...![]()
Ili hoces dodatno pitanje? Kako ono rece? Mesec dana ti bio pokvaren komp pa nisi dolazio. Jel?50%)))
08.03.2010., 11:23
Odgovora: 9
VELIKA "DAME IMAJU PREDNOST" STRIPTIZ ZURKA!!!OSMI MART!!!!!
Pregledi: 185
Poslao cns | Kimi

A kud bas da nabasas na nasu zurku veceras? I pustas neke supermodove da se ovde sire preko tebe? Hoces na PP da ti posaljem sta si rekao na Internom kad se ona supermoderatorka banula i pocela da kaznjava umesto tebe? A sad kao nesto cutis.![]()
Ili hoces dodatno pitanje? Kako ono rece? Mesec dana ti bio pokvaren komp pa nisi dolazio. Jel?
![]()
Kako nema veze? Zasto nisi dolazio 3 meseca ovde da ocistis Fudbal od onih tema koje postavise ludaci? A bio si uzoran moderator i sa Jekom moj ljubimac.ma znam sve, ali kakve to veze ima sad sa ovim!?

Kako nema veze? Zasto nisi dolazio 3 meseca ovde da ocistis Fudbal od onih tema koje postavise ludaci? A bio si uzoran moderator i sa Jekom moj ljubimac.
Sad ne znas ni moj nadimak!![]()

znaci nesto sto ja napisem nije primereno, ok a primereno je da ti meni pises prvi ili prva, prethodno te nisam spomenuo.odakle tebi pravo da ti komentarises da li sam to ja ili nisam?!
ko si bre ti?jel znas mene?
posto me ne znas, otkud ti znas da li sam pravi kimi ili nisam!?!?!?!??!![]()