STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos samo da si ti kimi...

pa bio je tu, samo kao spamer...

pa nekapiras kad nisi kimi.. .da si bar pogledao kimijeve postove poslednjih tri meseca znao bi o cemu pricam...

znaci nesto sto ja napisem nije primereno, ok a primereno je da ti meni pises prvi ili prva, prethodno te nisam spomenuo.odakle tebi pravo da ti komentarises da li sam to ja ili nisam?!
ko si bre ti?jel znas mene?
posto me ne znas, otkud ti znas da li sam pravi kimi ili nisam!?!?!?!??!:rtfm:

znaci nesto sto ja napisem nije primereno, ok a primereno je da ti meni pises prvi ili prva, prethodno te nisam spomenuo.odakle tebi pravo da ti komentarises da li sam to ja ili nisam?!
ko si bre ti?jel znas mene?
posto me ne znas, otkud ti znas da li sam pravi kimi ili nisam!?!?!?!??!:rtfm:

1) mnogo je neverovatno da te nema na fudbalu gde si mod tri meseca i da se sad pojavis!

2) a i ako jesi kimi, sramota je da tri meseca spemujes van foruma gde si moderator, da ostavis svoje korisnike na milost i nemolost i da se sad kao spasioc pojavis.

3) ja tebi nisam rekla da si naduvan a ti meni jesi!

4) da sam ja spemovala tri meseca i reklamirala svoje zurke, dobila bih ban. za jedan dan ne za tri meseca!

5) svi ovi razlozi su dovoljni da ni jednog sekunda ne budes vise moderator, pa i da jesi kimi i da nisi. I ne da ne budes moderator vec da budes udaljen sa krstarice!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back