- Poruka
- 23.504
Grobari se smirili. Vise ne prave sranja na utakmici i na ulicama. UEFA im poslala kontrolu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima opet da Nevidljivi pokupi sa sobom sve što mu se ovdje ne svidi!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rainbow Six:Sjajan dečko kao i onomad onaj Mustang, za razliku od ovog moda koji nas je sada zapao!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rainbow Six:Ima opet da Nevidljivi pokupi sa sobom sve što mu se ovdje ne svidi!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Marauder:ali dok je Marauder ovde bice kako on kaze.
Ma nisi ti to dobro provjerio!!! Stavi naočale i priđi bliže da bolje pogledaš!!!crni lepotan:mogao bi da operes zube
Uh yebote, pa mi ovdje postajemo institucija!!! Za naredno proširenje trebamo da donesemo ustav!!!v.v.ilic:Novo izdanje razglednice naseg Foruma dopunjenog za jos jednog clana.
Evo nas:
![]()
![]()
![]()
![]()
Zainteresovani za dopunu neka se obrate na moju adresu. Posle detaljne provere odluka o prijemu bice jednoglasno prihvacena.

tab503:Trebace nam rezolucija za to...
v.v.ilic:Novo izdanje razglednice naseg Foruma dopunjenog za jos jednog clana.
Evo nas:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zainteresovani za dopunu neka se obrate na moju adresu. Posle detaljne provere odluka o prijemu bice jednoglasno prihvacena.
The Rolling Stones:I ja hocu na razglednicu!!!
v.v.ilic:Novo izdanje razglednice naseg Foruma dopunjenog za jos jednog clana.
Evo nas:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zainteresovani za dopunu neka se obrate na moju adresu. Posle detaljne provJere odluka o prijemu bice jednoglasno prihvacena.