FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Da li primećuješ koliko si glup? Ja sam pisao komentar a on je u međuvremenu zatvorio temu. Komentar je ubeležen jer kao moderator mogu da napišem komentar i na zatvorenim temema što nisam uopšte znao da postoji ta mogućnost, pretpostavljao sam da mora da se otključa tema. Kad sam posalo komentar tek sam tada video da je tema zatvorena. Onda sam ga na Messengeru pitao što je zatvorio i da pusti diskusiju jer može posle da obriše sve što smatra da treba. Međutim, ništa, ostalo je tako. Ali ti kao neko ko je slep kod očiju to ne vidi, a do mozga ne dolazi. Baš mi te je žao.Rainbow Six:Pazi sad šta rade kompleksi:
Marauder juče u 02:30 fino zatvori temu Primedbe i predlozi i sve nas učesnike preusmjeri na stadion!!! Mi naravno odosmo, a onda se u 02:32 (dakle nakon zaključavanja diskusije) javlja sujetni pacijent i "učtivo" se obraća valjda sam sebi:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4582978&postcount=593
A sve apoteke zatvorene!
Napomena: Ovo ti pišem kao običan registrovani korisnik jer si prosto fasciniran rečju moderator.
Jesu bile reči, ali prevesntveno nekog ko je UVREĐEN banalnim uvredama i nema veze sa moderatorom. Kad ćeš jednom da shvatiš? Nažalost vidim da neće nikad jer od tebe je i Bog digao ruke.Rainbow Six:- bile su to riječi su jednog "moderatora"!!!![]()
![]()
![]()