FLUID:
Tebi je lično nazivanje svakojakim imenima i poistovećivanje sa mnogim negativnostima napad na Partizan? Meni nije! Ovde se radilo o meni, što može da se pročita u tim postovima. To što se prenelo na prepucavanje Partizan-Zvezda je bila samo poslednica.
Imamo pravo da se branim od uvreda i to mi ne može niko zabraniti. I nije važno što sam ja moderator. To u raspravci nisam koristio. Samo nisam siguran da se pojavi na nekom drugom forumu da li bi sastavio 2 dana članstva. Eventualno 3. Posle toga ga ne bi bilo.
Где се ти гасиш!!!!!!!

Наравно да се слажем са ставовима Rainbow-а.Као прво,никада нисам у својим постовима користио увреде,којима се ти користиш.Једноставно нећу да се спуштам на ваш гробарски ниво.На чињенице одговори чињеницама.По чему те вређају ставови Севера које сам ти изнео,у мом одговору на твој пост у вези ћирилице.Прво,тај пост је био предлог за ДЕЛИЈЕ,и не схватам твоју реакцију на тај пост.Демократски је прихватити туђе мишљење или га одбацити

То је воља сваког форумаша.Ниси ми одговорио на то како сте почели да нас називате цигани,пошто је опште познато да је наша слава ЂУРЂЕВДАН,хтео си да кажеш да је клуб имао за своју славу,Ђурђевдан и у време ТИТА,смешно

Објасни разлику између наше црвене боје-циганске,и црвене боје на застави СРБИЈЕ,када ми одговориш како је настала српска застава,и шта боје на њој значе,мислим на хералдику,онда ћу о томе причати
с тобом,овако ниси довољно компетентан да причаш о темама из историје са мном.
Можеш да се упињеш, да ми овјасниш како смо ми били исто толико комунистички тим,као ви.Ваш клуб је основала ЈНА-а,добили сте тако свој стадион.Та твоја ЈНА је у Србији одвела много људи у смрт,послала је омладину Србије да гине беспотребно на Сремском фронту,убила Ђенерала Дражу на зверски начин,и многе друге који се нису слагали са насилном променом државног уречења у Србији.Да ствар буде гора
окупили сте у свом клубу бивше усташе,свеже крвавих руку.Стејпан Бобек је био припадник те злочиначке усташке творевине.Немој мисамо рећи да је морао да иде у
ту злочиначку војску ,могао је то да одбије,и да оде у логор,ако је био против тих усташких вредности.Исто важи и за Фрања Туђмана,породиву Ивана Ћурковића)што су твоји гробари потврдили на једном од својих квази-протеста).Наведи ми бар једног усташу који је играо у нашим редовима или био у руководству.Пљујеш по нашим акцијама помоћи за Косово и Метохију,кажеш да је то маркетинг.Да ли цркава која је била покровитељ концерта има потребу да се рекламира.Да ли је на телевизији или било ком другом медију била реклама за тај концерт?Напоменучу ти да се свакодневно скупља помоћ за унесречене Србе на Космету.Волео бих да је много више оваквих маркетиншких акција.
За време ваше доминације у нашем фудбалу везује се најмарчније време у новијој српској историји.Народ грца у беди ви градите Телеоптик-Земунело.Од чијих Тада вам није сметао Мирко Маријановић на челу Партизана,Ивица Дачић,Ратомир Раша Бабић....и небројанао многох оваквих ликова.Наведи ми и једног политичара који је био на руководечим местима у Звезди икада.Сада вам је Андрија Младеновић у управном одбору,Ивица се поново вратио на место успеха.Сада када су ствари дошле на своје место одједном вам не ваља Зека,Бјека.Ваљали су вам 90-их,тада нису постојале малверзације?
И за крај погледај клип са вашим прекаљеним навијачима,најјачим на Балкану :-D :-D :-D ,па онда нешто причај.
Хоћете ли обновити старо пријатљство у Мостару,хоћете опет јести сендвиче и ћаскати?
Партизан је брука Србије