Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rainbow Six:
Pazi sad šta rade kompleksi:
Marauder juče u 02:30 fino zatvori temu Primedbe i predlozi i sve nas učesnike preusmjeri na stadion!!! Mi naravno odosmo, a onda se u 02:32 (dakle nakon zaključavanja diskusije) javlja sujetni pacijent i "učtivo" se obraća valjda sam sebi:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4582978&postcount=593
A sve apoteke zatvorene!
Da li primećuješ koliko si glup? Ja sam pisao komentar a on je u međuvremenu zatvorio temu. Komentar je ubeležen jer kao moderator mogu da napišem komentar i na zatvorenim temema što nisam uopšte znao da postoji ta mogućnost, pretpostavljao sam da mora da se otključa tema. Kad sam posalo komentar tek sam tada video da je tema zatvorena. Onda sam ga na Messengeru pitao što je zatvorio i da pusti diskusiju jer može posle da obriše sve što smatra da treba. Međutim, ništa, ostalo je tako. Ali ti kao neko ko je slep kod očiju to ne vidi, a do mozga ne dolazi. Baš mi te je žao.
Napomena: Ovo ti pišem kao običan registrovani korisnik jer si prosto fasciniran rečju moderator.
Rainbow Six:
- bile su to riječi su jednog "moderatora"!!! :cry: :cry: :cry:
Jesu bile reči, ali prevesntveno nekog ko je UVREĐEN banalnim uvredama i nema veze sa moderatorom. Kad ćeš jednom da shvatiš? Nažalost vidim da neće nikad jer od tebe je i Bog digao ruke.

FLUID:
@Rainbow Six
Dobro si pročitao i ne pravi se naivan! Otkad si se ti pojavio nastale su stalne svađe na Fudbalu! Pratio sam hronologiju događaja i to je jasno, a sve je kulminiralo nekoliko dana pre nego što sam postao moderator kada je Nevidljivi rekao da će mene predložiti. I onda posebno ti stupaš na scenu glumeći nuračunljivu osobu. Uostalom u tvom profilu gde piše "Verbalno neneadjebiv" jasno je zbog čega dolaziš. Pokušavaš da opravdaš etiketu koju si sam sebi zalepio. Jadno, najjadnije...
A ovih dana vidim pretiš nekom pobunom jer se branim od uvreda! Time si pokazao da nemaš ni trunke moralnih vrednosti. Ej bre, pa svako normalan ko je pročitao ove pretnje pobunom iskidao se od smeha. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Bunim se što se brani od uvreda! To se ne sme... Cigani u napad!" :lol: :lol: :lol:
Ni u jednom trenutku u svađi nisam koristio to što sam moderator. Paranoja te trese kao groznica. Tvoj cilj dolaska na Fudbal je očigledno samo svađa i ništa drugo. Vidim prosipaš pamet i tamo na Zvezdinoj temi soleći svima pamet o tome koliko je ko dobar od igrača i koliko je dobar Piksi, ne uvažavajući nijednu suprotno mišljenje! Svako to može da primeti ako hoće. Nego, ako si njima dobar mene je briga što je tako. Samo mnogo je trulo to tvoje ponašanje.
Opet izvrćeš činjenice. Čovek je video šta se dešava i videvši koliko ste vas par bili bezobrazni pitao da rešimo situaciju tako što će neko biti banovan jer drugačije ne može. A to što ti misliš da si u pravu i da nije bilo tako, smatraj i dalje. Ne zanima me i nema ništa od toga. Meni je savest čista.

Ти причаш о демократији,свако има право на своје мишљење,па и Rainbow.Овим својим ставом си показао колико те боле промене у нашем клубу на боље.И ја мислим да Пикси радиза сада добро свој посао.Не видим да су постојале неке крититке на Пиксијев рад на форуму.Гледај мало свој део форума,а наш остави на миру.Вероватно си заборавио,да ово није Слобино време,да не постоји једноумље :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Fluid, ne rece mi sta je to: dupleuvlakac?:lol: :lol: :lol:
Nešto otprilike kao "Grobiša"!!!
c010.gif
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

shurik'n:
Ти причаш о демократији,свако има право на своје мишљење,па и Rainbow.Овим својим ставом си показао колико те боле промене у нашем клубу на боље.И ја мислим да Пикси радиза сада добро свој посао.Не видим да су постојале неке крититке на Пиксијев рад на форуму.Гледај мало свој део форума,а наш остави на миру.Вероватно си заборавио,да ово није Слобино време,да не постоји једноумље :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E, nasmeja me žestoko. Pa gde si bio pre da me zasmevaš. A nije da umeš, nego si profesionalni cirkuzant! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alo čoveče, niti sam komentarisao šta se dešava u Zvezdi, niti planiram da kometarišem šta se dešava, ovde na forumu jer se uvek shvata na mnogo pogrešan način. Pre sam nekoliko puta napisao na Zvezdinoj temi svoje mišljenje, ali jedostavno neki ljudi su jednoumni i tu nema spasa pa su tako i reagovali. Dao Bog imam u stvarnom životu pored prijatelja Grobara i prijatelje koji su navijači Zvezde i sa njima razgovaram o fudbalu uopšte pa i o stanju u Partizanu i Zvezdi. I pričamo bez svađe i bez UVREDA. Ali vama, a posebo tebi, je ovde najveći HEROJSKI uspeh kada vređate Grobare pogrdnim nazivima i poistovećujete ih sa svim mogućim negativnim stvarima koje vam padnu na pamet.
Nije mi jasno otkud ta frustriranost. Uostalom, i briga me za vas koliko ste frustrirani. Priču o fudbalu mogu voditi i van foruma. A vama što je ovo jedino mesto gde možete da vređate Grobare, a da ne očekujete povratnu reakciju je žalosno.

FLUID:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E, nasmeja me žestoko. Pa gde si bio pre da me zasmevaš. A nije da umeš, nego si profesionalni cirkuzant! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alo čoveče, niti sam komentarisao šta se dešava u Zvezdi, niti planiram da kometarišem šta se dešava, ovde na forumu jer se uvek shvata na mnogo pogrešan način. Pre sam nekoliko puta napisao na Zvezdinoj temi svoje mišljenje, ali jedostavno neki ljudi su jednoumni i tu nema spasa pa su tako i reagovali. Dao Bog imam u stvarnom životu pored prijatelja Grobara i prijatelje koji su navijači Zvezde i sa njima razgovaram o fudbalu uopšte pa i o stanju u Partizanu i Zvezdi. I pričamo bez svađe i bez UVREDA. Ali vama, a posebo tebi, je ovde najveći HEROJSKI uspeh kada vređate Grobare pogrdnim nazivima i poistovećujete ih sa svim mogućim negativnim stvarima koje vam padnu na pamet.
Nije mi jasno otkud ta frustriranost. Uostalom, i biga me za vas koliko ste frustrirani. Priču o fudbalu mogu voditi i van foruma. A vama što je ovo jedino mesto gde možete da vređate Grobare, a da ne očekujete povratnu reakciju je žalosno.

Када машете утокама ту сте хероји :!: :!: :!: :!: Погледај Real Football Factory Balkans!!!Ми у том смехотресу нисмо учествовали :!:

Гробари,шкрабате,режите,а када треба бежите :!: :!: :!: :!:

shurik'n:
Када машете утокама ту сте хероји :!: :!: :!: :!: Погледај Real Football Factory Balkans!!!Ми у том смехотресу нисмо учествовали :!:

Гробари,шкрабате,режите,а када треба бежите :!: :!: :!: :!:
Ti si dalje frustriran! Nemoj toliko. :lol: :lol: :lol: :lol:

Стварно имам фрустрације од ликова чије назови вође машу утокама!!!!!!

Да ли ћете икад своју песму имати,
или ћете наше песме увек певати,
поставља се питање,
ал* то већ знају сви,
КОМПЛЕКСИ су НЕИЗЛЕЧИВИ!!!!!!!!!

shurik'n:

поставља се питање,
ал* то већ знају сви,

Поздрав ГРОБИША!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D

shurik'n:

поставља се питање,
ал* то већ знају сви,
Otkud ti onda ovolika frustracija da sa jedva 100 posta iznosiš laži, izmišljotine i uvrede?

Kad smo već kod toga, u to nisam upućen ko je od koga koju pesmu uzeo. Ali sam siguran za jednu pesmu na temu pesme "Računajte na nas" da su tu pesmu prvi prepevali Grobari, a ima mnogo dokaza za to.

FLUID:
Ovaj neuračunljivi Rainbow Six te samo huška preko privatnih poruka. Ako, ako, našao si svog idola. Uspeo si u životu.
Šta si bolan ti ovdje??? KGB??? Oćeš li možda i u klonju da zaviruješ???
KO TEBE HUŠKA PA SE TAKO BLAMIRAŠ???
Ovo je još jedan praktičan dokaz da zloupotrebljavaš funkciju moda!!!

FLUID:
Otkud ti onda ovolika frustracija da sa jedva 100 posta iznosiš laži, izmišljotine i uvrede?

Kad smo već kod toga, u to nisam upućen ko je od koga koju pesmu uzeo. Ali sam siguran za jednu pesmu na temu pesme "Računajte na nas" da su tu pesmu prvi prepevali Grobari, a ima mnogo dokaza za to.

Истина те вређа,наведи ми те твоје аргументе,чекам већ дуже време на њих;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Поздрав Гробиша!!!!!!

Rainbow Six:
Šta si bolan ti ovdje??? KGB??? Oćeš li možda i u klonju da zaviruješ???
KO TEBE HUŠKA PA SE TAKO BLAMIRAŠ???
Ovo je još jedan praktičan dokaz da zloupotrebljavaš funkciju moda!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Opet lupetaš. Moderator ne vidi ko kome šalje privatne poruke, ali je jasno da mu ih šalješ i govoriš šta da radi i kako da se ponaša. Dobio mali novog tatu ma forumu. Divno i dirljivo. :lol: :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Ovaj neuračunljivi Rainbow Six te samo huška preko privatnih poruka. Ako, ako, našao si svog idola. Uspeo si u životu.

Сигурно да нећу да се угледам на тебе :-D :-D :-D :-D :-D То ти је разлика као између мерцедеса и фиће :-D :-D :-D :-D :-D

shurik'n:
Истина те вређа,наведи ми те твоје аргументе,чекам већ дуже време на њих;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Поздрав Гробиша!!!!!!
Rekoh ti šta znam u vezi koje pesme, a ono što ne znam neću da izmišljam. Nemoj da misliš da si u svemu tome u pravu jer gledaš jednostarno i zadojen si očiglednom mržnjom.
Pobogu, valjda si shvatio da si ti taj koji je zadužen za izmišljotine. :lol: :lol:
Pozdrav Cigojneru!!!!!!

FLUID:
Rekoh ti šta znam u vezi koje pesme, a ono što ne znam neću da izmišljam. Nemoj da misliš da si u svemu tome u pravu jer gledaš jednostarno i zadojen si očiglednom mržnjom.
Pobogu, valjda si shvatio da si ti taj koji je zadužen za izmišljotine. :lol: :lol:
Pozdrav Cigojneru!!!!!!

Циганин сам,циганин је био и мој стари,па ме шаље у циганске школе да научим Звездине пароле!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хоћу те твоје аргументе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back