- Poruka
- 23.504
Ja sam dao podatke iz popisa 71. Istina je da sam ih izneo po pamcenju ali to je to.Rainbow Six:Ilke - popisa iz 91. godine, a ne 71. godine!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dao podatke iz popisa 71. Istina je da sam ih izneo po pamcenju ali to je to.Rainbow Six:Ilke - popisa iz 91. godine, a ne 71. godine!!!!

Kada sam kopirao tabelu nisam znao da ce izaci ovakva nebuloza.Rainbow Six:Da, da, daaa! Naročito mi smeta prevelik broj ovih trećih i šestih!!! Valja to malo izredukovati!!! :-?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pogledaj je na linku koji je ostavio Bullitt13.
. Pa ******, na stranu sta mi navijaci jedni drugima kazemo i kako velicamo klub za koji navijamo ali postoje i neke cinjenice koje odgovorni moraju realno da sagledaju a ne da hvale ono sto se hvaliti ne moze. Djukic je g.ovno od trenera a ovaj Tomic je stvarno majmun.
E moj Ilke, ne mislis valjda stvaro da lik od 70 godina, koji decenijama nije bio u Srbiji, moze da upravlja Partizanom? A taj Soskic je pokazao ko je i sta je, ispljuvao je Popovica, a Zecevica je toliko hvalio, da je ovog bilo sramota. Isto je djubre kao i svi ostali.v.v.ilic:Cujem da Grobarima dolazi Milutin Soskic.
Eto im lika koji moze da vodi Partizan!!!
Oni ostali koji su tamo su golo g.ovno do govneta.
(Naravno, izuzimam one koje sam pomenuo u nekim od proslih postova)
Sole im je zaista legenda. (bez preterivanja).
Bas to mislim.70 godina je taman toliko da sva svoja zivotna iskustva mudro upotrebi. Za njegove izjave, pljuvanje i hvalu nisam cuo ali treba ipak cuti razloge ukoliko je tako nesto postojalo. To su stvari oko kojih mi ne vidimo.Sherlock:E moj Ilke, ne mislis valjda stvaro da lik od 70 godina, koji decenijama nije bio u Srbiji, moze da upravlja Partizanom? A taj Soskic je pokazao ko je i sta je, ispljuvao je Popovica, a Zecevica je toliko hvalio, da je ovog bilo sramota. Isto je djubre kao i svi ostali.
Bas to mislim.70 godina je taman toliko da sva svoja zivotna iskustva mudro upotrebi.
Ma daj, bilo koji fudbalski klub treba da vodi biznismen koji zna da napravi pare. Ne znam samo koje su Soskiceve kvalifikacije? ***** ti taj klub koji vodi neobrazovana osoba koja ne zna prostoprosirenu recenicu da sastavi. A inace taj Soskic u svom govoru, nije izlazio iz bulje B&Z. Djubre matoro.v.v.ilic:Bas to mislim.70 godina je taman toliko da sva svoja zivotna iskustva mudro upotrebi. Za njegove izjave, pljuvanje i hvalu nisam cuo ali treba ipak cuti razloge ukoliko je tako nesto postojalo. To su stvari oko kojih mi ne vidimo.
Sto se tice legende on je uz Bobeka, Galica i jos nekolicine zaista jedan od najvecih.
South se vratio. Primecen je na grobarskoj temi. Nigde vise ni nesme da se pojavi!!!v.v.ilic:Nema southa! Ha,ha,ha,ha.......oteran je u mocvaru kod krokodila.![]()

8) 8) 8) 8)v.v.ilic:South se vratio. Primecen je na grobarskoj temi. Nigde vise ni nesme da se pojavi!!!![]()
![]()
![]()