Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ko još yebe Muye!!!
Ja sam za njihovu brojnost u Bosni prema tom popisu iz 91' bio veoma uspješan statistički revizor entuzijasta u neposrednoj praksi!!!!
furious.gif

Na isto pitanje, ono oko statusa trenera Miroslava Đukića posle ostavke predsednika Popovića i uprave, zamenik sportskog direktora Ivan Tomić i član Skupštine Ratomir Babić malo su se razišli u odgovorima...

-Đukić ima 100 odsto sigurno situaciju i podršku kluba. Pokazao je kvalitet kada je došao u Partizan, pokazuje ga i sada na EP za mlade i pred njim je sjajna sadašnjost i blistava budućnost u Partizanu – nije ostavio dilemu Ivan Tomić.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ovaj ne zna sta prica. Jel video u kakvom stanju je ostavio Partizan na kraju sezone? Ovako moze samo pokvaren covek ili budala da prica. Narod ume da cita i da racuna. Kolika ono bodovna razlika bese na kraju izmedju Zvezde i Partizana? Ja ne umem da racunam, neka mi izracvuna ovaj mazgov Ivan Tomic!:evil: :evil: :evil: . Pa ******, na stranu sta mi navijaci jedni drugima kazemo i kako velicamo klub za koji navijamo ali postoje i neke cinjenice koje odgovorni moraju realno da sagledaju a ne da hvale ono sto se hvaliti ne moze. Djukic je g.ovno od trenera a ovaj Tomic je stvarno majmun.

Cujem da Grobarima dolazi Milutin Soskic.

Eto im lika koji moze da vodi Partizan!!!

Oni ostali koji su tamo su golo g.ovno do govneta.
(Naravno, izuzimam one koje sam pomenuo u nekim od proslih postova)
Sole im je zaista legenda. (bez preterivanja).

v.v.ilic:
Cujem da Grobarima dolazi Milutin Soskic.

Eto im lika koji moze da vodi Partizan!!!

Oni ostali koji su tamo su golo g.ovno do govneta.
(Naravno, izuzimam one koje sam pomenuo u nekim od proslih postova)
Sole im je zaista legenda. (bez preterivanja).
E moj Ilke, ne mislis valjda stvaro da lik od 70 godina, koji decenijama nije bio u Srbiji, moze da upravlja Partizanom? A taj Soskic je pokazao ko je i sta je, ispljuvao je Popovica, a Zecevica je toliko hvalio, da je ovog bilo sramota. Isto je djubre kao i svi ostali.

Sherlock:
E moj Ilke, ne mislis valjda stvaro da lik od 70 godina, koji decenijama nije bio u Srbiji, moze da upravlja Partizanom? A taj Soskic je pokazao ko je i sta je, ispljuvao je Popovica, a Zecevica je toliko hvalio, da je ovog bilo sramota. Isto je djubre kao i svi ostali.
Bas to mislim.70 godina je taman toliko da sva svoja zivotna iskustva mudro upotrebi. Za njegove izjave, pljuvanje i hvalu nisam cuo ali treba ipak cuti razloge ukoliko je tako nesto postojalo. To su stvari oko kojih mi ne vidimo.
Sto se tice legende on je uz Bobeka, Galica i jos nekolicine zaista jedan od najvecih.

v.v.ilic:
Bas to mislim.70 godina je taman toliko da sva svoja zivotna iskustva mudro upotrebi. Za njegove izjave, pljuvanje i hvalu nisam cuo ali treba ipak cuti razloge ukoliko je tako nesto postojalo. To su stvari oko kojih mi ne vidimo.
Sto se tice legende on je uz Bobeka, Galica i jos nekolicine zaista jedan od najvecih.
Ma daj, bilo koji fudbalski klub treba da vodi biznismen koji zna da napravi pare. Ne znam samo koje su Soskiceve kvalifikacije? ***** ti taj klub koji vodi neobrazovana osoba koja ne zna prostoprosirenu recenicu da sastavi. A inace taj Soskic u svom govoru, nije izlazio iz bulje B&Z. Djubre matoro.
Partizanu treba sada jedan lik pun para, sa debelom politickom zaledjinom, koji ce da sjebe Zeca, i koji ima cilj da privatizuje Partizan, naravno za odgovarajucu vrednost i nista ispod zita. Jedini spas za klub je privatizacija, i sto pre donesu zakon o sportu, i kada klubovi predju u privatno vlasnistvo, tada mozmeo ocekivati povecanje kvaliteta fudbala.

Ti si uporan u svojim tvrdnjama sto znaci da si verovatno u mnogo cemu u pravu sto se tice Soskica. Sigurno si u toku dogadjaja i znas vise od mene sta se desava. Sto se tice Soskiceve inteligencije nisam siguran da je iznad 100, po onome sto pricas. Ja ipak Soleta gledam iz nekih drugih vremena.

Za privatizaciju si samo delimicno u pravu. Ja ipak ne bih Zvezdu i Partizan privatizovao. Ne znam, nisam siguran da bih Zvezdu mogao toliko da volim kada bi bila necija. Vama mladima je mozda u ovom momentu to resenje koje bi vas zadovoljilo ali gotovo da sam 100% siguran da ni jedan stari Zvezdas (ili Grobar) moze da vidi svoj klub u tudjem vlasnistvu. ******, to su neke neraskidive veze izmedju navijaca i kluba. Tu jos nisam nacisto da li bi privatizacija bila pun pogodak.

Ja Soskica ne znam iz igrackih dana. Cuo sam samo neke price o njemu i nista vise. Sada se pojavio odjednom da svima soli pamet, sa nekim nebuloznim pricama, kao da smo svi mi debili, a on prosvetitelj. Samo mogu da se nadam,da nikada vise nece krociti u Partizan.

Sto se tice privatizacije, Partizan je vec privatizovan klub. Zecevic povlaci sve konce, samo sto nisu njegove pare u igri, nego Partizanove. Kada bi imali gazdu, ne bi bilo lopovluka vise, ipak gledao bi da stvori jak klub, jer je to uostalom u njegovom interesu. A moja zelja je jak Partizan, i mislim da samo privatizacijom, posle ovih sranja sto se dogadjaju u klubu, moze to da postane. Sada imamo da se rasprodaju igraci koji su 88 ili 89 godiste, da se prodaje Smiljanic, nas najbolji igrac, posle jedne dobre sezone u klubu. Znaci totalni raspad.
Samo da se osvrnem na komsije, Zvezda je u ovom trenutku dosta stabilnija od Partizana. Sada, koliko ja znam, dugove su vratili, pa nema nekog razloga da bude rasprodaja tima, kao prosle sezone. Doveden je Portugalac, videcemo kakav ce biti. Ako zadrzite Kastilja, i dovedete jos neka pojacanja (ima indicija da dolaze jos neki Ekvadorci, ali nista sigurno) imacete respektabilan tim, za UEFA ligu, i naravno u nasoj ligi necete imati vecih problema. Jedina nada za Partizan, da pokusa da uradi nesto, je da se Zvezda plasira u LS i da nasu ligu samo otaljava, slicno kao 2003. kada smo mi igrali tu LS. Mada tesko.
Elem, poenta ove price je da Zvezdi nije toliko neophodna privatizacija, bar ne toliko kao Partizanu. I Ilke, ne sumnjam da bi Zvezdu, voleo isto toliko ako ne i vise, kada bi bila privatizovana i zaredjala nekoliko odlicnih sezona u Evropi. Ali daleko smo od te price, jos nije ni usvojen zakon o sportu, koji je ako me secanje ne vara, trebao da bude usvojen jos pre dve godine. Tako da ce nasi najveci klubovi, jos dugo biti poligon za mutne radnje.

Ovakav vas pogled na situaciju je vrlo jednostran. Polazite od predpostavke, svacije - nicije, sto naravno dovodi do zakljucka da ce svako da krade. Sustinski problem nije u vlasnistvu vec u nacinu njegovog vodjenja. Kontrola poslovanja je otkazala a samim tim omogucila zavlacenje ruke u kasu koja doticnom ne pripada. Ni ´91 Zvezda nije imala vlasnika, pa je postigla ono sto je postigla i Steaua, koja takodje nije imala vlasnika.
Dakle, po meni, problem se ne nalazi u vlasnickim odnosima, vec u ljudima koji rukovode.

Ja se samo slazem da su se stvari od pada komunizma generalno promenile i da bi ceo sport trebalo transformisati ali ne po svaku cenu prodajom klubova u sumnjive ruke. Ni u Ceskoj ne postoje vlasnici fudbalskih klubova koji su registrovani kao udruzenja gradjana, pa sve funkcionise. Klubovi zive od kladionica i od dotacija Fudbalskog saveza uz ulaznice i reklame ali njihov goli zivot je u rukama Fudbalskog saveza. Privatni vlasnici fudbalskih klubova nisu obuhvaceni dotacijama Fudbalskog saveza pa jedva da sastavljaju kraj sa krajem a mnogi i postoje samo na papiru ( kao i moj FK Star Club ) a bave se samo prodajom registrovanih igraca i registracijom novih.

Celu stvar ne treba gledati samo kroz Zvezdu i Partizan vec kroz ceo sport uopste.
Da li bi privatizacija sporta dovela do kvaliteta omladinskih kategorija ili pak do opstanka malih klubova iz nizih liga? Ne samo u fudbalu........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back