south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
ne pratim NBA...
ali ncaa..florida i u fudbali i basketu

ali ncaa..florida i u fudbali i basketu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja sam tebíi tamo odgovorio. Za pravu informaciju za forumase, igra se svetsko prvenstvo i ne u Ceskoj vec u Moskvi. To ti je u Rusiji, znas?south:odgovorio sam ti tamo...
promasio si temu![]()
![]()
zipa ,igra se neko prvenstvo u ceskoj..
a ovde playoff u punom jeku???????????????????????? :shock:
a vi Amerikanci to i ne znate. Naravno, posto za vas nista nije interesantno ukoliko ne mozete da budete svetski prvaci. A u hokeju, naravno ne mozere jer vas biju i "svetske sile" kao sto su Svajcarci.

Alex.L:Ali koliko znam, kada igrač igra na nekoj utakmici on dobija izvesne bonuse, koji kad se saberu ispadnu većina plate.
Naravno da ih ne interesuje nista gde ne mogu da budu prvi. A u sportu u svetu vise nisu gotovo nigde najbolji. Jos malo ce pa kao reprezentacija da budu na nivou Africkih drzava i to onih u razvoju. Kupujete ugrace po svetu a vase ne negujete.68Mustang428CJ:Amerikance ne interesuje svetsko prvenstvo u bilo kom sportu. Oni imaju jednu od najboljih reprezentacija u kosarci, pa vecina njih niti zna kad je SP i kad i sa kim Ameri igraju.
Zato vas biju gde stignu i ko kod stigne u svim sportovima sem onih koji se nigde ne igraju sem u Americi. Neki bejzbol i tako to..klis, bacanje loptice u vis i slicno. 
Nisu uvek prvi i to dobro znas.68Mustang428CJ:U kosarci su na olimpijadi uvek prvi. Pa ih ne interesuje.
Amerikanci nikad. Afrikanci da!68Mustang428CJ:Bili su prvi u 12 od ukupno 16 Olimpijada.
I Rusi i Cesi i Svedjani i Finci igraju sa rezervnom timom jer su im najaci igraci u Americi u plej ofu. Onda nema pardona. Kako je vama tako je i njima. A inace o tome se i radi. Ne date drugima da igraju za svoje repke a kupujete razna takmicenja lovom koju dajete da se drugi oslabe ne igranjem igraca koji su kod vas pod profi ugovorom.south:da..ali ako treba novi ugovor??
ovi igraju hokej od oktobra..svaki dan...muska igra,svi su izlomljeni
sada je najbitnije..igra se playofff..
i sad neko treba da igra u rusiji na prvenstvu? :shock:
tako je, yebiga![]()
Bas vala. Sta biste vi bez Afrike?68Mustang428CJ:E ****** sada ...

Ne dodje ti da mi odgovoris!south:opet je promasio temu..
mi o liverpoolu..a ilic o nekom prvenstvu u rusiji![]()
![]()
idem sad da ti odgovorim![]()
Valjda te je odvratio onaj moj post.
Evo ti onda ovde da vidis http://hokej.sport.cz/clanek/112940-hokejiste-pokracuji-bez-porazky-usa-zdolali-4-3.html