Pobedismo Grke 1:0. Gol ne znam ko je dao, nisam čuo prezime(a i da sam čuo ne i mi ništa značilo, jedino sam čuo za onog Adamovića).
Cela tekma je manje-više bila smaračka, izuzev zadnjih 5-10 minuta kad su nas Grci pritisli žestoko.Grci su koliko sam video imali loptu češće u nogama, i to mi se čini mnogo češće, pa smo mi pokušali da igramo na duge lopte direktno iz odbrane)prvo smo pokušali da nešto petljamo sa loptom na sredini, ali pošto su tu Grci bili mnogo bolji prešli smo na duge lopte i kontre), kao A reprezentacija. Jel to neka bolest?

Znači, nismo odigrali nešto specijalno ni mi ni Grci. Ali što nam je odbrana odlična, pogotovo štoperski par!!! Ja skoro nisam gledao utakmicu na kojoj neki štoper tako odigra utakmicu da za 90 minuta niko, ali niko ne prođe pored njega. Ne znam koji je to igrač u pitanju, ali sam video da nosi dres broj 5(možda je neko negde video na netu sastav našeg tima, i koji igrač ima koji broj). Dečko je građen kao da ima bar 23 godine, visok, jak, odlično igra glavom(svaku visoku loptu je izbacio van 16m), "otporan" na driblere... Jedino što je malo sporiji, ali to je normalno za štopere.
Golman je imao dve sjajne vezane odbrane posle odlično izvedenog slobodnjaka za Grke. Prvo je zaustavio bombu pravom paradom, a zatim je odbranio pokušaj loba(neki Grk pokušao da ga lobuje kad se lopta odbila do njega, jer je golman bio na zemlji). Bio je vrlo siguran tokom celog meča(imao jednu nebitnu grešku). Ostali igrači nisu ostavili neki poseban utisak na mene..
Suđenje je bilo ipak malo na našoj strani(sudija je naravno bio naš). Očigledne naše faulove "nije" video(naš lik vuče za kragnu nekog tamo jadnika i obara ga na zemlju), dok je Grcima svirao nešto što je trebalo nama svirati(posvađaju se naš i njihov, naš ga udari u glavu i Grk dobije žuti :shock: ).
Sve u svemu, što se tiče naše A reprezentacije, dolazi joj jedna generacija odličnih odbrambenih igrača, i solidan golman(koji ipak neće braniti pored Stojkovića). Kreativnost(naša stara boljka) će i dalje biti jedna VEEELIKA nula, kao i napad tu i tamo!