Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
south:
i kako neko voli zimu,bre?

zima na floridi:

suncano 8)
18-25C 8)
kisa ne pada 8)
ides gde hoces i kad hoces...sve baste otvorene cele godine 8)
ribe u sorcu ili kratkoj suknjici :D ...a ne kao deda mraz u 3 kape i 2 sala kao u chicagu i kod tebe :roll:
ne treba ti AC.. 8)
..mislim dosta je...mogu na 3 strane ,ako nastavim.. ;-)
ti znas za sta zivis
brate raj na zemlji

Zaboravicu ja brzo na Mustanga.

Ovo je sve sto mi treba :lol: Jeste da je bio $2,500 opcija na mom Fordu, ali da ti iskreno kazem - vredan je svake cente.

IMG_0405-1.jpg

Nasi ljudi cesto prave sale na racun pickupa jer neznaju o njima.

Ali ja ih obozavam. Imam bas sve u njima. Dosta prostora za putnike, dosta prostora za teret, ogromnu vucu za camac i slicno, 4x4 za voznju u svim uslovima ...

A evo i našeg izazivača!!! Ponos domaće privrede!!!
view_image.php

Mogle bi ovdje i nekakve trke da padnu dečko ''Jamesdine''!!! :twisted:
Gdje ovaj ne može da prođe ''zemeš ga lepo sebi pod ruku'' pa ga preneseš na prohodno!!!

South, jesi li gledao Bullrun sinoc? Eliminisan BMW M3. Nije trebao biti eliminisan jer je bio predzadnji. Medjutim, posto svaki automobil ima vozaca i suvozaca, a vlasnik M3 je izgubio suvozaca (morao se vratiti kuci u New York jer mu je ujak umro), vozac M3 je prepustio svoju poziciji timu koji vozi Hondu Civic.

Pontiac Trans Am je imao sitnih problema, Oldsmobile Cutlass vodi, ostali standardno dobri. Chevrolet Bel Air konacno nije bio zadnji, u prvoj etapi su bili cak drugi. Ali i dalje se slabo snalaze i cesto se izgube. :lol:

By the way, vreme u Wisconsinu je bas po tvom ukusu. Od jutros je napadalo 5-6 inch snega. :lol:

IMG_0415.jpg

IMG_0416-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back